דרוש מידע ביתרים מבוטחי מאוחדת, איך אתם מתקשרים עם מרפאות השיניים?

שישיה

משתמש סופר מקצוען
לאחרונה למרפאות השיניים של מאוחדת בביתר אין אפשרות ליצור קשר טלפוני. יש להשאיר מספר טלפון לחזרה במוקד והמרפאה אמורה לחזור.
במציאות לרוב לא חוזרים ובחלק מהמקרים שחוזרים ואין אפשרות לקבל את השיחה/ שיחה התנתקה באמצע לא חוזרים שוב.
וזה עוד לפני בעיית אי זמינות התורים הקטסטרופלית.

הבת שלי עברה טיפול שורש ולאחר כמה שבועות יש לה כאבים בשן. השארנו אינספור הודעות שיחזרו אלינו ונוכל לבוא אל הרופא שעשה את הטיפול לבדוק מה קורה, לרוב ההודעות כאמור לא חזרו, וכשחזרו הבטיחו שכשהרופא יהיה במרפאה יצרו יתנו קשר וזה לא קרה.

מה אתם עושים? יש לכם דרך אחרת ליצור קשר? רעיון מה עוד לעשות?

תודות לעונים

ד.ב.

משתמש מקצוען
מניסיון של מי שאשתו הייתה מזכירה במרפאת שיניים פניות דרך מנהל קשרי לקוחות גורמות לזירוז גדול בתורות,
שמו יחזקאל קיפניס 050-4123111

שישיה

משתמש סופר מקצוען
מניסיון של מי שאשתו הייתה מזכירה במרפאת שיניים פניות דרך מנהל קשרי לקוחות גורמות לזירוז גדול בתורות,
שמו יחזקאל קיפניס 050-4123111
זה עוד לפני התורות, הקטסטרופה שאין אפשרות לתקשר בטלפון.
בישראל של 2019 צריך להופיע פיזית במרפאה כדי לדבר עם המנהלת כדי שתהיה אפשרות לבוא כשהרופא נמצא?
מאוחדת הולכת אחורה אחורה.

מקווה שקיפניס יוזיז משהו. תודה רבה.

start

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
בכל מרפאות השינים של מאוחדת זה עבר לשרות כזה
אבל
אני במאוחדת בקרית צאנז ירושלים משאירה הודעה
וחזרו אלי ממש מיד באותו יום
פעם אחת כשדברתי עם המוקדן בקשתי משהו דחוף והוא העלה אותה על הקו.
כשהייתי שם ראיתי בחורה שכל תפקידה הוא לחזור לטלפונים שהתקבלו והיא עושה זאת צפוף ממש.
יתכן ויש הבדל בין הסניפים.

אהבת עולם

משתמש סופר מקצוען
D I G I T A L
זה נורא ואיום .
הדבר היחיד שמתחרה במענה הטלפוני המדהים, זו זמינות התורים ה... אין לי הגדרה.
לאחרונה, כלומר לפני יותר מחצי שנה קבעתי תור לעוד חצי שנה, כן , זה מה שהיה פנוי.
עברה לה חצי שנה, אין קול ואין עונה, אני מתקשרת למוקד, משאירים פניה למרפאה, חוזרים אלי : כן, הרופאה לא חזרה מחל"ד בסוף... אין בעיה , נקבע לך תור חדש ל.. עוד שלושה חודשים!

שוקלת ברצינות לעבור קופה.

stk

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
יכול להיות שהפתרון הוא להסתער על הסניף בגוש עציון
שמעתי שהרופאים שם מאוד מאוד מקצועיים (בעלי מרפאות עצמאיות)
עוד לא ניסיתי

סטודיו ישר

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
מתקשרים לכוכבית ומשאירים הודעה הם חוזרים עד 3 שעות מניסיון
ברגע שאת כבר שם במערכת את נקלטת ומתייחסים
גם אני קובעת מראש תור לעוד חצי שנה מיד בגמר הטיפולים כך שזה בעיה רק בפעם הראשונה

אפרוח קטן

משתמש מקצוען
קטסטרופה מהלכת המרפאת שיניים בביתר שלהם!!!!
לא יכולה לסבול את ההתנהלות שם!
אולי יום אחד נצליח ביחד להזיז שם משהו...
אין עם מי לדבר פשוטו כמשמעו, עומס הזוי ועד שכבר יש תור אה, אז בדיוק היא לא יכולה מחר והיא ממש עמוסה מחרתיים ונאלצים לבטל וכו' וכו' וכו'

RACHCO

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
גם אנחנו במאוחדת ביתר, ופשוט קטסרופה עם התורים, לא הסכימו בכלל לקבוע תור לרופא מסוימת שרצינו,
כשהתלוננו על העומס אמרו לנו שאפשר ללכת למרפאת שיניים אחרת בביתר נדמה לי שקוראים לו הדרת זיוה, שמקבלת מבוטחי מאוחדת. מישהו אולי מכיר?

ממ"ד

משתמש מקצוען
תפסיקו לסבול במאוחדת!!! מה אתם תקועים בצרה ששמה 'מאוחדת'.
תעברו לכללית, תפתחו את העיניים זמינות ויחס פי מאה ממאוחדת!!!
מנסיון של 20 שנות סבל במאוחדת. ו 3 שנות אור בכללית!!!
בעבר שוחחתי עם מנהל מאוחדת של ביתר ומחוז ירושלים במשך 40 דק' פגישה.
מה יצא?
אתה צודק, אין לנו מספיק רופאות ולכן יש רק רופאי נשים.
אין לנו מספיק כח אדם ולכן אין מענה בסניפים ואין זמינות תורים ואין שירות ואין יחס ואין כלום.
תעשו לעצמכם חסד ותברחו ממקום רע זה!!! באחריות!!!

שישיה

משתמש סופר מקצוען
מתקשרים לכוכבית ומשאירים הודעה הם חוזרים עד 3 שעות מניסיון
הלוואי אמן.
ברגע שאת כבר שם במערכת את נקלטת ומתייחסים
אתמול גילו את אוזני שלמערכת היה באג וחלק גדול מהשיחות לא נקלטו. ולמייל ששלחתי לפני שלושה ימים טרם הספיקו לטפל.

שישיה

משתמש סופר מקצוען
@אהבת עולם @stk @שמה @אפס @RACHCO @יוכי יוכי וכל מי שכפת לו, קדימה
תשלחו את מה שאתם חושבים לפניות הציבור של מאוחדת <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
למרפאת השיניים <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
ועדיף גם למשרד הבריאות https://www.health.gov.il/PniyotHazibur/Pages/default.aspx
אולי זה יגיע גם למי שמעל ויזיז משהו או מישהו.

חגיתי

משתמש מקצוען
לגבי מרפאות השיניים של מאוחחדת-גם במודיעין עילית זה היה קטסטרופלי אבל לאחרונה זה השתפר באמת הם חוזרים יחסית מהר אם משאירים הודעה במוקד וגן התורים נהיו כבר יותר זמינים ולא רק בעוד שנה וכו'
השאלה מה גרם לכך-אני לא יודעת

אסתי H

משתמש סופר מקצוען
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
גם אנחנו במאוחדת ביתר, ופשוט קטסרופה עם התורים, לא הסכימו בכלל לקבוע תור לרופא מסוימת שרצינו,
כשהתלוננו על העומס אמרו לנו שאפשר ללכת למרפאת שיניים אחרת בביתר נדמה לי שקוראים לו הדרת זיוה, שמקבלת מבוטחי מאוחדת. מישהו אולי מכיר?
מכירה. טופלתי שם. מה שנקרא יש רופאים ויש רופאים, יש שעות ויש שעות.
מתוך 4 רופאים 2 עובדים 8:30-19:30 במילים אחרות עדיף תורי בוקר...

נני5

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
כבר מזמן התייאשתי ממרפאות השיניים של מאוחדת בביתר.
הפקידות שם אנטיפטיות ברמות קשות!
הזמנו תורים לילדים, יש להם רק לעוד חצי שנה, את מגיעה אחרי חצי שנה: קודם כל תמתינו כשעתיים+- עד שתוכלו להכנס לרופא, כי יש דחיפות של עזרה ראשונה.
נכנסתם כבר לרופא, הוא מסכים לעשות רק בדיקה כי עבר כבר המון זמן מהתור הקודם.
עכשיו צריך לקבוע תורים לפי הטיפולים הדרושים, ושוב, לעוד חצי שנה.
מגיעים אחרי חצי שנה, שוב - רק בדיקה כי כבר עבר המון זמן.
פעם אחת התמזל מזלנו והיה תור לעוד 3 חודשים, כשהגענו לטיפול הילד לא שיתף פעולה בדקה הראשונה - מיד הרופא אומר: אני לא מטפל בו, תלכו ל'הדסה' [עין כרם]
כשהגענו פעם עם ילדה בת 4 שואגת מכאבים, ששום משכך כאבים לא עזר לה, הם אמרו לנו לחכות שעתיים.
הלו!! כשאני קובעת תור אני מחכה שעתיים לכל אלו שנדחפו לעזרה ראשונה, אתם רואים פה ילדה שואגת מכאבים, אי אפשר להכניס אותה מהר יותר?!

הלכנו להדרת זיווה, התורים הרבה יותר סבירים שם, אבל כל פעם מחדש אני מקבלת שיעור מוסר מהרופאה - למה השיניים של הילדים שלי כל כך מוזנחים?!
אין לי עצבים לספר לה את כל התלאות שעברנו במאוחדת...

שישיה

משתמש סופר מקצוען
הלכנו להדרת זיווה, התורים הרבה יותר סבירים שם
הרופאים שם לא ממש מקצועיים ורובם צעירים ממש. לטיפול שורש בילדים אין להם מענה.
גם אני הולכת לשם עם הילדים באין ברירה וכשהיינו צריכים טיפול שורש נאלצנו להשתגע שוב עם מאוחדת.
מצב עגום למדי.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה