דרוש מידע בירור על כשרות

חיבור*

משתמש מקצוען
קניתי פסטרמות של טירת צבי ואני רואה שהכשרות של הרב ורנר מחדרה.
למישהו יש מושג על הכשרות אם היא טובה?

ספרים מ

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עימוד ספרים
למיטב ידיעתי
זה ככשרות רגילה...
לא של מהדרין

לשיקולך

Orfeos

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
לטירת צבי ישנם 3 כשרויות למוצרים כשרות רגילה של הרב יחיאל ורנר
ולמוצרים בכשרות מהדרין של הרב שלמה מחפוד וקהילות

אלישבע וי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אם כבר הכשרים-אז אני מעלה שאלה:מה ידוע לכם על ההכשר של הרב דב ויסמנדל? בתור ליטאים חזקים? מהודר, או שנחשב למשהו לא מידי טוב?(קניתי בטעות משהו בהכשר הזה ורוצה לדעת אם להעיף או להכניס.(לפה)
אנחנו לא מתמצאים בהכשר הזה כי הוא לא מהארץ.(שאלנו רב ואמר שלא מכיר ולא יודע לומר לנו לגבי ההכשר הזה)

Orfeos

משתמש פעיל
המשתמש נחסם
אין לי על זה כל מידע רק קניה ואכילה
כהד"מ בחברות ובמוצרים שונים

אות לי

משתמש סופר מקצוען
אם את הקנייה עשית בחנות רגילה אז כשרות הרב ורנר היא כשרות רבנות רגילה
אם הקנייה נעשתה בחנות המפעל שבקיבוץ טירת צבי זה כבר סיפור אחר אני יכול לתת לך את כל המידע על המוצרים שם.

חיבור*

משתמש מקצוען
אם את הקנייה עשית בחנות רגילה אז כשרות הרב ורנר היא כשרות רבנות רגילה
אם הקנייה נעשתה בחנות המפעל שבקיבוץ טירת צבי זה כבר סיפור אחר אני יכול לתת לך את כל המידע על המוצרים שם.
בחנות רגילה. תודה על המידע

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אם כבר הכשרים-אז אני מעלה שאלה:מה ידוע לכם על ההכשר של הרב דב ויסמנדל? בתור ליטאים חזקים? מהודר, או שנחשב למשהו לא מידי טוב?(קניתי בטעות משהו בהכשר הזה ורוצה לדעת אם להעיף או להכניס.(לפה)
אנחנו לא מתמצאים בהכשר הזה כי הוא לא מהארץ.(שאלנו רב ואמר שלא מכיר ולא יודע לומר לנו לגבי ההכשר הזה)
וויסמנדל מארה"ב זה הכשר מהדרין מן המהדרין. מהטובים ביותר שם.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  78  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה