דרוש מידע ביקשת שלא אתקשר אליך? אז ביקשת...

מצב
הנושא נעול.

תאורת חרום

משתמש סופר מקצוען
אני חושב שהוא התכוון שיש לו מערכת של ימות המשיח שבה הוא גם מוציא למנויים שלו שיחות/צינטוקים
וכעת נוספה אופציה על ידי החברה לכלל המנויים של המערכות של "מנויי אל תתקשר אליי - באם מוציאים שיחה או צינטוק עסקי
וכנראה שיש לו מערכות בעוד חברות ששם זה לא התעדכן עדיין

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
אני חושב שהוא התכוון שיש לו מערכת של ימות המשיח שבה הוא גם מוציא למנויים שלו שיחות/צינטוקים
וכעת נוספה אופציה על ידי החברה לכלל המנויים של המערכות של "מנויי אל תתקשר אליי - באם מוציאים שיחה או צינטוק עסקי
וכנראה שיש לו מערכות בעוד חברות ששם זה לא התעדכן עדיין
כמה חברות אתה מכיר...?
יש הרבה יותר ממה שאתה חושב, ואני די ותיק בתחום

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
ולכן, מאז שאתה כאן באתר, לא פספסת הזדמנות בכל אשכול בנושא, לתקוף את החברה הנ"ל,
ומצד שני לפמפם על החברה המתחרה, שגם קשור לחסידות הנ"ל.
אם זו ההוכחה שלך אתה במצב קשה
אני נמצא בשוק מספיק שנים ומכיר את היכולות של כל המערכות מבפנים
בשונה ממך אני אובייקטיבי יותר ומציע לכל לקוח את המערכת שמתאימה לו במקום לשווק באגרסיביות פיתוחים שטרם הבשילו
באשכול שממנו אתה מנסה להביא ראיה דווקא אני הוא זה שהבאתי את ימות המשיח כולל פירוט מלא של המשווקים אליהם כדאי לפנות + קישורים לבנייה עצמית של חנות אינטרנטית בימות המשיח
מבין שאני מתחרה שלך, ומכאן הקונספירציות המטופשות

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
קלי קול
מסר (מבית ימות)
קול כשר
אני לא מתעניין אבל לדעתי יש לפיות 3 או 4 חברות שונות
(כמו מי שכהיום מחזיק את הקו של שטנצל)
בשליפה אני מוצא לך עוד 6 שלא הזכרת:
מבזק NBS (ימות)
ivr תקשורת (ימות)
teltech (ימות)
ידע פון
GIS תקשורת
מרכז הקווים

KAV

משתמש פעיל
אם זו ההוכחה שלך אתה במצב קשה
אני נמצא בשוק מספיק שנים ומכיר את היכולות של כל המערכות מבפנים
בשונה ממך אני אובייקטיבי יותר ומציע לכל לקוח את המערכת שמתאימה לו במקום לשווק באגרסיביות פיתוחים שטרם הבשילו
באשכול שממנו אתה מנסה להביא ראיה דווקא אני הוא זה שהבאתי את ימות המשיח כולל פירוט מלא של המשווקים אליהם כדאי לפנות + קישורים לבנייה עצמית של חנות אינטרנטית בימות המשיח
מבין שאני מתחרה שלך, ומכאן הקונספירציות המטופשות
לא רציתי להגיב, אחרי שערכת אני יגיב גם על זה, אני לא מתחרה שלך, ושל אף אחד, אני מסודר ב"ה,
אני גם עובד עם חברות נוספות, מלבד חברה אחת, הזיכרון שלי לא קצר בכלל, היו כאן כמה וכמה אשכולות בנושא החברה הנ"ל, שנמחקו וננעלו בגלל התגובות שלך....ושל עוד אחד כאן.
וזה לא קונספירציות, יש לי זיכרון מדהים.

מנוי פרימיום

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יוצרי ai
לא רציתי להגיב, אחרי שערכת אני יגיב גם על זה, אני לא מתחרה שלך, ושל אף אחד, אני מסודר ב"ה,
אני גם עובד עם חברות נוספות, מלבד חברה אחת, הזיכרון שלי לא קצר בכלל, היו כאן כמה וכמה אשכולות בנושא החברה הנ"ל, שנמחקו וננעלו בגלל התגובות שלך....ושל עוד אחד כאן.
הרב י.נ. לא הגיע הזמן להפסיק עם השטויות האלו?

היהלומן

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
חבר'ה, בשביל מה יש הודעות פרטיות אם לא בשביל וויכוחים הדדיים?

תנו לנו להנות בשקט, מפורום מקצועי ומכבד!

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  0  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה