מצחיק, אני בעצמי משווק של ימות המשיחאם לא הייתי יודע לאיזה חסידות הוא משתייך, הייתי אמור להיעלב. וד"ל.
עכ"פ תודה.
מצחיק, אני בעצמי משווק של ימות המשיחאם לא הייתי יודע לאיזה חסידות הוא משתייך, הייתי אמור להיעלב. וד"ל.
עכ"פ תודה.
כמה חברות אתה מכיר...?אני חושב שהוא התכוון שיש לו מערכת של ימות המשיח שבה הוא גם מוציא למנויים שלו שיחות/צינטוקים
וכעת נוספה אופציה על ידי החברה לכלל המנויים של המערכות של "מנויי אל תתקשר אליי - באם מוציאים שיחה או צינטוק עסקי
וכנראה שיש לו מערכות בעוד חברות ששם זה לא התעדכן עדיין
ולכן, מאז שאתה כאן באתר, לא פספסת הזדמנות בכל אשכול בנושא, לתקוף את החברה הנ"ל,מצחיק, אני בעצמי משווק של ימות המשיח
קלי קולכמה חברות אתה מכיר...?
יש הרבה יותר ממה שאתה חושב, ואני די ותיק בתחום
טל קשרקלי קול
מסר (מבית ימות)
קול כשר
אני לא מתעניין אבל לדעתי יש לפיות 3 או 4 חברות שונות
(כמו מי שכהיום מחזיק את הקו של שטנצל)
אם זו ההוכחה שלך אתה במצב קשהולכן, מאז שאתה כאן באתר, לא פספסת הזדמנות בכל אשכול בנושא, לתקוף את החברה הנ"ל,
ומצד שני לפמפם על החברה המתחרה, שגם קשור לחסידות הנ"ל.
בשליפה אני מוצא לך עוד 6 שלא הזכרת:קלי קול
מסר (מבית ימות)
קול כשר
אני לא מתעניין אבל לדעתי יש לפיות 3 או 4 חברות שונות
(כמו מי שכהיום מחזיק את הקו של שטנצל)
לא רציתי להגיב, אחרי שערכת אני יגיב גם על זה, אני לא מתחרה שלך, ושל אף אחד, אני מסודר ב"ה,אם זו ההוכחה שלך אתה במצב קשה
אני נמצא בשוק מספיק שנים ומכיר את היכולות של כל המערכות מבפנים
בשונה ממך אני אובייקטיבי יותר ומציע לכל לקוח את המערכת שמתאימה לו במקום לשווק באגרסיביות פיתוחים שטרם הבשילו
באשכול שממנו אתה מנסה להביא ראיה דווקא אני הוא זה שהבאתי את ימות המשיח כולל פירוט מלא של המשווקים אליהם כדאי לפנות + קישורים לבנייה עצמית של חנות אינטרנטית בימות המשיח
מבין שאני מתחרה שלך, ומכאן הקונספירציות המטופשות
הרב י.נ. לא הגיע הזמן להפסיק עם השטויות האלו?לא רציתי להגיב, אחרי שערכת אני יגיב גם על זה, אני לא מתחרה שלך, ושל אף אחד, אני מסודר ב"ה,
אני גם עובד עם חברות נוספות, מלבד חברה אחת, הזיכרון שלי לא קצר בכלל, היו כאן כמה וכמה אשכולות בנושא החברה הנ"ל, שנמחקו וננעלו בגלל התגובות שלך....ושל עוד אחד כאן.
וזה לא קונספירציות, יש לי זיכרון מדהים.
חבר'ה, בשביל מה יש הודעות פרטיות אם לא בשביל וויכוחים הדדיים?לא רציתי להגיב, אחרי שערכת אני יגיב גם על זה, אני לא מתחרה שלך, ושל אף אחד, אני מסודר ב"ה,
אני גם עובד עם חברות נוספות, מלבד חברה אחת, הזיכרון שלי לא קצר בכלל, היו כאן כמה וכמה אשכולות בנושא החברה הנ"ל, שנמחקו וננעלו בגלל התגובות שלך....ושל עוד אחד כאן.
וזה לא קונספירציות, יש לי זיכרון מדהים.
טעית בכתובת...הרב י.נ. לא הגיע הזמן להפסיק עם השטויות האלו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: