בזה אני לא מסכים איתך,מדרגות נעות זה אחד הסיוטים במקום, נכון שזה נשבר בגלל ילדים, אבל נדיר שמתקנים (יותר נראה כהתייחסות מעליבה של ההנהלה החילונית).
באמת?תחבורה לשם ומשם בעייתית
אוהו, זהו, זה התגובה של ההנהלה כנראה, וזה באמת לא בסדר, וחוצפה!! נורא ואיום. איזה חינוך מביש. שיפסיקו להבי...בזה אני לא מסכים איתך,
הייתי שם וראיתי איך הילדים מתפרעים ושוברים מתקנים וכו',כנראה יש גבול..
לתחנה מרכזית למשלתודה לכם!
אשמח לכמה שיותר מידע
באמת?
מאיפה לאיפה?
התחבורה שם ממש נוחה לדעתי..
אכןאוהו, זהו, זה התגובה של ההנהלה כנראה, וזה באמת לא בסדר, וחוצפה!! נורא ואיום. איזה חינוך מביש. שיפסיקו להבי...
אבל:
זה קהל הלקוחות.
ואליהם - הציבור החרדי, כן זה עם הילדים השובבים, אלה הם הלקוחות שמוכרי המרכולת מכוונים את חכותיהם, ולכל ציבור יש מחיר.
ואם הם לא מסוגלים לשלם את המחיר של תיקון המדרגות, שיערב להם ושיחפשו את החברים שלהם..
ברב שפע לא מחכים שעות למעלית ??אין אפשרות לרדת במדרגות הנעות עם עגלה ומצד שני מחכים שעות למעלית
(בשונה מרב שפע)
ממש לא נכוןמעלית אחת בתוך הקניון!!!! הזוי!!!!!! שהיא גם עולה עד קומה רביעית וחמישית (שזה כבר בניין המגורים שמעל....)
כנראה לא כולם יודעיםיש שם כמה וכמה מעליות
אני אישית מגיעה לשם רק כשאני נוסעת לקרובי משפחה מסויימים (הם גרים ממש קרוב)היי,
לצורך פרויקט מסויים
אשמח לשמוע את דעתכם על קניון רמות
כמה פעמים אתם מבקרים בו?
האם ממולץ?
למה אתם מגיעים לשם?
מה הייתם משפרים?
וכל מה שתרצו
נא לשמור על תגובות ענייניות בלבד!!
תודה!
אנשים פשוט לא אוחזים שבמסדרונות הפנימיים יש מעליות גדולות מאד ומהירות בהרבה מהמעלית שנמצאת בחוץ.מעלית אחת בתוך הקניון!!!! הזוי!!!!!! שהיא גם עולה עד קומה רביעית וחמישית (שזה כבר בניין המגורים שמעל....)
בשנה+ האחרונה גר קרוב יחסית, כך שאני מבקר שם על בסיס שבועי (לפחות) לקניה השבועית, וקצת יותר מזה כיציאה קרובה וקלילה עם אשתי והילד.היי,
לצורך פרויקט מסויים
אשמח לשמוע את דעתכם על קניון רמות
כמה פעמים אתם מבקרים בו?
האם ממולץ?
למה אתם מגיעים לשם?
מה הייתם משפרים?
וכל מה שתרצו
נא לשמור על תגובות ענייניות בלבד!!
תודה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: