דרוש מידע ביקור בית מטעם הרווחה

אסתריקה הלר

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
אני מרותקת למיטה בגלל המצב הרפואי שלי, ביקשתי מהרווחה סיוע במימון למעונות והם קבעו לי ביקור בית למחר.
האם זה בעיה שיש כלים בכיור וכביסה לא מקופלת על הספה?
אני לא רוצה לקרוא לעוזרת, שיבינו את המצב כמו שהוא.
אבל אני קצת פוחדת שיגידו לי שאני לא כשירה לטפל בתינוקות (כמו הסיפורים המפחידים שהרווחה לקחו ילדים מהבית וכו')...
האם לקרוא לעוזרת שתנקה היטב? או הפוך לוודא שהם יראו שהמצב קשה?

מה צריך לעשות?

דגש חזק

משתמש פעיל
אני מרותקת למיטה בגלל המצב הרפואי שלי, ביקשתי מהרווחה סיוע במימון למעונות והם קבעו לי ביקור בית למחר.
אבל אני קצת פוחדת שיגידו לי שאני לא כשירה לטפל בתינוקות (כמו הסיפורים המפחידים שהרווחה לקחו ילדים מהבית וכו')...

מה צריך לעשות?
את יכולה להרגיש בנוח, מכירה אנשים בריאים ב"ה שגם אצלם יש כלים בכיור וכביסה לא מקופלת על הספה☺️
רפואה שלימה!!

חני בנני

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
לא ככ מהר מוציאים ילדים מהבית
בטח לא בגלל כלים וכביסה

חשמל

אמנות העימוד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
עריכה תורנית
אלף, אין לרווחה לאיפה להוציא את הילדים שלך. גם בבתי האומנה המצב מן הסתם כזה....
בית, גם אצל העובדת הסוציאלית אני מניח יש כלים בכיור וכביסה על הספה (מה לעשות, היא עובדת משרה מלאה...)

ברוך ר

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
עימוד ספרים

מה צריך לעשות?
הפוך
הם אפילו יראו את המצב שלך שלא מאפשר לתפקד, ויכניסו מישהו שיעזור לך וודאי שלא יקחו את הילדים

chaia

משתמש מקצוען
חובה להתייעץ עם איש מקצוע ובעל ניסיון -לדוג' בקופת הצדקה השכונתית וכדו' אם יש להם מישהו שמבין בזה
מדובר בסה"כ בביקור בית שרוצים לראות אם הבית נראה נורמלי וסטנדרטי לא צריך להקצין את המצב, בגלל כמה כלים וקצת כביסה לא מוציאים ילדים מהבית מקסימום מביאים סומכת

אסתי בראון

משתמש מקצוען

מה צריך לעשות?
בשביל לקבל סיוע במעונות את צריכה עוסית- תיק ברווחה, כחלק מתפקידה היא באה להתרשם מהבית ומתפקודו. לא חושבת שאת צריכה לנצץ את הבית ולדאוג שהתריסים יהיו נטולי אבק
גם בבתים של העוסיות יש כלים בכיור וכביסה וגם אבק( ואצלי גם מעבר אבל אל תגלי)
היא צריכה להתרשם ממך ומהמצב לאשורו ואם עזרה במעון תחזיר אותך ותסייע לילדים ולך ואת תוכלי להעניק להם כשהם חוזרים את המקסימום- סה טו
לא רצים להוציא ילדים מבית אא"כ מדובר בסכנה לילד
ותאמיני לי שגם במצבים שצריכים היום להוציא ילד הרווחה ובית המשפט לפעמים זזים באיטיות משוועת.
מאחלת לך שתתחזקי ושיהיה לך כח
ושבאמת תקבלי את העזרה שאת ראויה לה.
הרבה בריאות ונחת

אמא לשלוש

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אני מכירה מתוקף עבודתי עוסי''ות חמודות ומהממות , לדעתי אין לך ממה להלחץ , תחשבי שזה השכנה שבאה לעזור לך. תזרמי איתם ומקווה בשבילך שיעזרו לך !

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  102  פעמים

אתגר AI

קוביסט • אתגר 144

לוח מודעות

למעלה