זה היה פעמיים רצופות? כי אצל בעלי זה פעמיים במרווח של כארבע שנים.לי אחרי פעמיים שלא הייתי דרשו את הכסף 3 שנים אחורה!
ניצלתי מהם בנס.
רצופות.זה היה פעמיים רצופות? כי אצל בעלי זה פעמיים במרווח של כארבע שנים.
טוב , אז אולי זה דין אחר....רצופות.
אשמח לקבל מידע יותר מדוייק, אם יש למישהו מידע מה קורה למעמד שלו במשרד הדתות, האם נשללת המלגה עבור אותו אברך פרסונלית, כאשר המוסד עבר בכלל הפעמים אך האברך עצמו נעדר כבר שלוש פעמים רצופותטוב , אז אולי זה דין אחר....
יש בזה כללים ברורים. מקום שאפשר לקרוא ולראות?
מי קונס?פעמיים רצופות. קונסות את מי שלא היה
vhsvchch אשמח אם תוכל לפרט, כמה זמן אחרי הביקורת פנו אליך ואיך ניצלת מהם.לי אחרי פעמיים שלא הייתי דרשו את הכסף 3 שנים אחורה!
ניצלתי מהם בנס.
כן.האם נשללת המלגה עבור אותו אברך פרסונלית,
@ציפי-ה מה זה אומר נפלט מהמערכת?השם שלו נפלט מהמערכת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: