כולל רכבת?עשינו חופשי ארצי לכל המשפחה,
יש למישהו רעיון איך לנצל אותו?
כי אם כן זה פשוט תענוג!
כולל רכבת?עשינו חופשי ארצי לכל המשפחה,
להגדיר את המופע אורקולי של עיר דוד כמהמם זה קצת...ואי יש מלא מה לעשות שמה
אבל אני יותר בכיון של לטייל בחינם..
אז ממליצה בעיקר על יפו ,סיור טעימות במחניודה
עין כרם,ליפתא
בכיון האטרקציות יש את עיר דוד שזה מהמם יש מופע אורקלי(לא מנסיון אישי...)
המסלול בנקבות כפיי,ובנוסף ידוע לי על מגל דוד ששם גם יש פארק אני לא מעודכנת בדיוק מה יש בו
תהנו
לא כתבתי שראיתי את המופעלהגדיר את המופע אורקולי של עיר דוד כמהמם זה קצת...
????????????????????????????????????????????????????????????????????אבל נוסעים לנופש לירושלים
מה זאת אומרת?????????????????????????????????????????????????????????????????????
ברצינות??? מה יש לנפוש שם למען ה'
עם "עיר יפה" לא הולכים למכולת (לילדים)העיר הכי יפה בארץ!!!!!!!
ש.כ. היא מישהי שאני מכירה, רציתי לשאול אותה ספציפיתמה זאת אומרת?
העיר שחוברה לה יחדו
העיר אשר כל עניי עם ישראל נשואות אליה זה 2000 שנה
העיר הכי יפה בארץ!!!!!!!
חחחלגלות עוד יכולות שרידה להיות עם הילדים.
אוי זה מה שנקרא פ א נ ץ' ט ו בגילוי נאות, אני בן נשוי למשפחה הזו. לא אב ,כן? אל תחשבוני לזקן!!
דבר ראשון, לנסוע!!!עשינו חופשי ארצי לכל המשפחה,
הלו"ז שלנו:נשמח לשמוע!!! (ואולי ללמוד מכם)
נכון מאד תלוי בנו, אם נעשה עניין גם מטיול קטןיש מערכון ישן נושן של בדרן חרדי כלשהו, על ילד עשיר וילד עני שנפגשים בכיתה בתחילת השנה, הילד העשיר מספר סיפורים על טיולים בכל העולם ובכל דבר הילד העני מראה שהם נהנו יותר (למי שזוכר- הילד העני אומר אטרקציות כשהק' בסגול במקום שהק' תהיה בשוא...) ומה שהם הכי נהנו שדוד שלהם שם אותם על מכונת כביסה שעבדה והם השתקשקו שם...
כלפי מה הדברים אמורים? יש ילדים שהמשפחות שלהם יעשו אטרקציה (בסגול...) מכל דבר וכל יציאה קטנה תהיה טיול גדול, הילדים האלו הכי ייהנו בסופו של דבר
נראה מעניין ואטרקציה טובה לילדים. אפשר להשיג?יש מערכון ישן נושן של בדרן חרדי כלשהו, על ילד עשיר וילד עני שנפגשים בכיתה בתחילת השנה, הילד העשיר מספר סיפורים על
היום (ראשון) :דבר ראשון, לנסוע!!!
הלו"ז שלנו:
שני - חתונה.
שלישי - איקאה (היה משעמם, לא מחדשים כלום!)
רביעי - טבריה.
חמישי - גדולים - שחיטה + מנגל (טרי!), קטנים - מזרקות מים בפארק עם בני דודים או משהו כזה.
(גדולים - אני, קטנים - אחי...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: