בין הפטיש לסדן

ליבי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
שירי, אני משוגעת על הסגנון שלך, כל פעם מחדש אני מתלהבת, והפעם התלהבתי במיוחד משינוי הזויות.
אין לי מנוי ל"המבשר" אבל בעז"ה כשתוציאי ספר אני ארוץ לקנות אותו.

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
מיוחדים הקומיקסים שלך...
אגב, היום קיבלנו מורשה המחליף מהיום את הגחלת.
חשבתי שיעשו איזה מיקס ויקחו מהגחלת את מה שמוצלח, בפועל זה לא היה. אולי בהמשך? אולי.

אז היכן זה עתיד להתפרסם?

חננאל ת

משתמש צעיר
נראה נהדר והציור נחמד, רק כמה דברים שהפריעו לי:
באמת כמו שכמה אומרים פה דרוש שיפור באנטומיה ועל דברים שכבר אמרו לא אחזור אלא אנסה להאיר את פנייך:
בנוגע לכך שהרקע במשבצות 3,6,7 מעט חד ואם את עובדת כבר בפוטושופ אז תעשי לו מעט תשטוש(לסמן בלסו במגנטי ואז פילטר>טשטוש(blur) ) או שפשוט תעשי את זה בסגנון הצביעה מלכתחילה. כי כשהרקע חד אז זה גם תופס צומת לב ושם לא צריך.
השינוי זווית במשבצת האחרונה נתן תחושת ריחוק מוזרה, אז תחליטי לבד מה דעתך בנדון.
התנוחה של הילד במשבצות 3,6 נראות מעט מוזרות וחסרות יציבות\חינניות.
ודבר קטן ואחרון זה שבמשבצת השלישית לא הבנתי מה אמורה להביע ההבעה של הבלונדיני, אולי כדאי לעשות את זה בחצי פרופיל כשיש התמקדות באיש החדש (אבל אז תהיה בעית ההתעלמות מהבלונדיני...)
ניסיתי לעזור כמה שאפשר כדי שבסטריפים הבאים(וכמובן זה) הכי טוב
בהצלחה!

נ.ב. אם את רוצה ללמוד ממשהוא שגם הוא שואף מציירים צרפתים ובראשם אסטריקס וראשו שקוע בתורה אם עדיין לא אז את מוזמנת לראות את הספר החד של שי צ'רקה "אל ג'אזר והצייר" ששם הוא משתמש בעוד כמה דרכים חדשים ומגוונות וכן גם בשאר הקומיקסים שלו,(אפ' לראות בבלוג שלו 'שי צ'רקה')

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מתוק ומקסים! (את מרשה לי להראות אותו לילדים שלי? :))
אני לא ציירת אבל בריבוע השני טעיתי בפעמיים שעברתי על הקומיקס לחשוב שהאיש מדבר עם הילד מתוך חלון, יש שם איזה ריבוע/דלת וההטיה של האיש נראית כך. לתשומת ליבך. וכל השאר מקסים ומיוחד!

(מקנאה בילדים של היום על כמות הקומיקסים... אני זוכרת את עצמי מחכה ל"זרקור" ומתלבטת עם להתחיל בקומיקס או להשאיר לסוף..;))

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
נכתב ע"י ליבי;385612:
שירי, אני משוגעת על הסגנון שלך, כל פעם מחדש אני מתלהבת, והפעם התלהבתי במיוחד משינוי הזויות.
אין לי מנוי ל"המבשר" אבל בעז"ה כשתוציאי ספר אני ארוץ לקנות אותו.

תודה תודה, אבל מה הקשר ל'המבשר'? זה התפרסם בגחלת.

נכתב ע"י mig;385615:
מיוחדים הקומיקסים שלך...
אגב, היום קיבלנו מורשה המחליף מהיום את הגחלת.
חשבתי שיעשו איזה מיקס ויקחו מהגחלת את מה שמוצלח, בפועל זה לא היה. אולי בהמשך? אולי.
אז היכן זה עתיד להתפרסם?

תודה,
ומורשה (פדיחה!) בכלל לא הביאו השבוע כלום מגחלת, ובנוסף חלק משלהם נשמט משום מה.
חבל, אחרי כל הפמפומים והפרסומות, היה צריך לבוא משהו ענק...
לא נורא, שבוע הבא בעז"ה.

נכתב ע"י טוליפ;385638:
מתוק ומקסים! (את מרשה לי להראות אותו לילדים שלי? :))
אני לא ציירת אבל בריבוע השני טעיתי בפעמיים שעברתי על הקוניקס לחוב שהאיש מדבר עם הילד מתוך חלון, יש שם איזה ריבוע/דלת וההטיה של האיש נראית כך. לתשומת ליבך. וכל השאר מקסים ומיוחד!

(מקנאה בילדים של היום על כמות הקומיקסים... אני זוכרת את עצמי מחכה ל"זרקור" ומתלבטת עם להתחיל בקומיקס או להשאיר לסוף..;))

על 3 דברים התשובה עומדת: ;)
1. אני לא יודעת מה לומר, יפה שאת שואלת כי אני מניחה שהרוב עושים זאת בלי לשאול. מצידי בכיף, רק זה לא שיך רק אלי, ולפה אני מעלה לחוו"ד - אז זה משהו אחר.
אבל האמת לא חשבתי על זה בכלל, תעשי מה שאת חושבת לנכון..
2. יש שם כמה שגיאות הקלדה בתגובה שלך את לא הבנתי מה הולך עם הקוניקס וה'לחוב'.
3. אל תקנאי כל כך מהר.. רוב הקומיקסים היום מצוירים ברמה מזעזעת, כמוה גם הכתיבה המרושלת והשטחית.
זה בסך הכל מעודד מיעוט קריאה, להוציא את הקומיקסים הטובים, המעטים, ויש כאלו בהחלט.
אבל למה להשקיע הרבה כסף על ציירת טובה? והרבה שעות על עלילה טובה?
הרי הציבור ממילא יקנה..
חבל..

ליבי

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
טעות שלי, לא קניתי את "הגחלת" ומשום מה עמד לי בראש שזה ב"המבשר" אפילו הראיתי לבעלי איך הם משקיעים שם..

אולי מעניין אותך גם...