דרוש מידע בין הזמנים-רעיונות לטיול עם בחורים-צפונה

לא ידוע

משתמש פעיל
@אין דברים כאלה
עשיתי את "הריידרים" לפני חצי השנה והשבוע אני עושה את זה שוב.
תשמע, אחד האטרקציות הכי חווייתיות שאני מכיר - והייתי בהרבה אטרקציות בחיי. זה גם מתאים לכל הגילאים ( מגיל 16), וגם מוציא לך את האנרגיות, וזה גם מסלול ארוך (שעה) שאתה מרגיש שניצלת ולא רבע שעה וגמרנו - אתה יוצא עם סיפוק שניצלת, אמנם המחיר קצת יקר, אבל לדעתי שווה כל שקל.
ואגב, זה שומר שבת.
בקיצור באמת אחד האטרקציות הכי מוצלחות שיש (כל מי שהיה איתי מכל הגילאים חשב ככה).
אפשר פרוט על האטרקציה, מה זה בדיוק?

כח רצון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
זה כלי שהייתי מגדיר אותו כקדם טרקטרון.
כלי שאפשר לעמוד או לשבת עליו, כל אחד יכול לנהוג בו ולכל אחד יש כלי בנפרד, נוסעים מסלול שעה כולל מעבר בנחלים, מאוד מאוד חוויתי לנסוע אתו משום שהכלי הזה הוא מאוד פראי וכלי של שטח ולכן אפשר להתפרע אתו.
בקיצור ממש חוויה.

הילה לוין

משתמש חדש
יש אחד טיולי ג'יפים אדם חרדי בשם רפאל מוציא טיולים סופר שווים לבחורי ישיבות וגם לא מי יודע מה יקר
יותר באיור מירון כזה ממה שהבנתי
וזה המס שלהם טלפון072-3976640
תוכלו לבחור ממגוון המסלולים ולשלב תוואי שטח מאתגר ומקפיץ, התרעננות בנחלים, פינות חמד בטבע וקברי צדיקים.

ניתן להוסיף לטיול חווית דמיון מודרך מעצימה ומשחררת המותאמת להרכב הקבוצה ולעשות בנופש משהו טוב לנפש. רפאל בעל ניסיון עשיר והכשרה בדמיון נובע.
האתר שומר שבת

nar

משתמש סופר מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
סגווי במושב בית הלל.
אחד היפים.
לא יודעת לגבי שבת.
רנג'רים בישוב שאר ישוב (מסע באיזי)

רק לתשומת לבכם - בערב יום השואה- מסלולים ואטרקציות ומסעדות
נסגר מוקדם. כדאי לברר

113570

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
@אין דברים כאלה
עשיתי את "
הריידרים"​
לפני חצי השנה והשבוע אני עושה את זה שוב.
תשמע, אחד האטרקציות הכי חווייתיות שאני מכיר - והייתי בהרבה אטרקציות בחיי. זה גם מתאים לכל הגילאים ( מגיל 16), וגם מוציא לך את האנרגיות, וזה גם מסלול ארוך (שעה) שאתה מרגיש שניצלת ולא רבע שעה וגמרנו - אתה יוצא עם סיפוק שניצלת, אמנם המחיר קצת יקר, אבל לדעתי שווה כל שקל.
ואגב, זה שומר שבת.
בקיצור באמת אחד האטרקציות הכי מוצלחות שיש (כל מי שהיה איתי מכל הגילאים חשב ככה).​
פרטים טלפון מחירים איזור???

אין דברים כאלה

משתמש מקצוען
פרטים טלפון מחירים איזור???
הנה הפרטים שנכתבו למעלה
(מחכים ל @כח רצון שישלים את הפרטים החסרים)

יש אטרקציות באיזור נחל הקיבוצים הגלבוע?

היום נתקלתי במודעה בקיבוץ בית אלפא/חפציבה על נסיעה בריידרים/רייזרים (היה שם 2 סוגים, נראה לי שאני מאיית נכון) שלפי המודעה מדובר בשעה+ של נסיעה על הנ"ל, אחד מהם מתאים רק לבני 16 ומעלה.
0502296234

זה כלי שהייתי מגדיר אותו כקדם טרקטרון.
כלי שאפשר לעמוד או לשבת עליו, כל אחד יכול לנהוג בו ולכל אחד יש כלי בנפרד, נוסעים מסלול שעה כולל מעבר בנחלים, מאוד מאוד חוויתי לנסוע אתו משום שהכלי הזה הוא מאוד פראי וכלי של שטח ולכן אפשר להתפרע אתו.
בקיצור ממש חוויה.

משה ביק

משתמש מקצוען
הנה הפרטים שנכתבו למעלה
(מחכים ל @כח רצון שישלים את הפרטים החסרים)

חוויה בגלבוע
טיול ריידרים ב-142 ₪ במקום ב-180 ₪
ריידר בחוויה בגלבוע

כח רצון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
המחיר כרגע עד ליולי הוא 220 ולקבוצה שמונה בערך לפחות 10 אנשים 200, ומי שיגיע שוב פעם לאחר יולי יקזזו לו מהסכום הגבוה כעת(יש סיבה מסוימת שלכן המחיר כעת גבוה יותר באופן זמני { זה ארוך להסביר} עד ליולי ולכן הם יקזזו למי שיגיע שוב לאחמ"כ).

אברך.

משתמש מקצוען
כלל ברזל שמלווה אותי כבר שנים כל מקום שאתה מגיע בשעות הבוקר המוקדמות ריק יחסית וממילא יש פחות אנשים ויותר נעים להסתובב שם מבחינה רוחנית ולכן אצלי ככלל אני מתפלל בהנץ ויוצא לטייל ברחבי הארץ...

ט.ק

משתמש מקצוען
בלת"ק
היה פה היום הודעה על נחלים בצפון שמזוהמים
כדאי לשים לב

album

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
אפשר לעלות על הגל?
איפה הכי קרוב לצפת יש מקום יפה שאפשר להגיע בתח"צ בקלות עם תינוק קטן מאד
צריכה תשובה היום...
היינו רוצים טבריה שיט בכינרת וכד',
אבל חוששים מפריצות
משפחה עם ילדים עד גיל 12
אודה לכם מאד על כל תשובה
הכי מפורטת (אפי' ברמה של איזה קו..)

שירי :)

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אי אפשר לבנות על נקיון מפריצות בשום זמן ובשום שעה
היינו בחוהמ בחוף לא מוכרז
בשעה 11 בלילה
בערב קריר ממש
ונתקלנו בדברים שהעדפנו להימנע מהם

אבל באמת שאי אפשר לבנות על שום דבר
:(

כח רצון

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
זה מחלל שבת

• זמני פעילות (בתיאום מראש)
  • | ימי חול: 24 שעות
  • | שישי: עד 15:00
  • | שבת: עד 17:00
כשאני הייתי אצלם לפני חצי שנה הם שמרו שבת.
בכל מקרה הבנתי שהמקום נסגר, ומי שמתקשר אליהם הם יכולים אמנם להזמין לו אבל בעצם הם מפנים את ההזמנה לחברה אחרת שיש להם איתם סיכום שהיא בעצם המקום שמשכיר באמת והם כן שומרים שבת (הייתי שם השבוע)
יש מינוס קטן במקום החדש, שהם יותר (מדי) מקפידים על הכללים, לעומת זאת המסלול אצלם ארוך יותר ברבע שעה לעומת הקודם.

ג'יחניק

משתמש סופר מקצוען
כתיבה ספרותית
מה יצא למעשה החלפתם כח לקראת הזמן החדש למלאות את המצברים שיהיה כח לעבודת ה' בזמן קיץ לקבל התורה מאהבה?
א"כ ספרו איפה

חיים יפים מאד

משתמש מקצוען
מי שאוהב מסלול הליכה מאתגר במיוחד שילך למסלול נחל יגור, אחד המסלולים היותר מאתגרים שהייתי
אמנם בלי מים (אולי תשעה קבין...), אבל טיפוסים על צוקים ועל יתדות, חלום וחוויה.
ואם זה ירידה אז בכלל......

אין דברים כאלה

משתמש מקצוען
מי שאוהב מסלול הליכה מאתגר במיוחד שילך למסלול נחל יגור, אחד המסלולים היותר מאתגרים שהייתי
אמנם בלי מים (אולי תשעה קבין...), אבל טיפוסים על צוקים ועל יתדות, חלום וחוויה.
ואם זה ירידה אז בכלל......
נכון מאוד
הבעיה שאין גישה נורמלית בתחבורה ציבורית (מחיפה)
או שעבר הרבה זמן מאז שהייתי שם ואני כבר לא מעודכן.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה