@חביבונתהלוך- כדאי לקחת מונית לתחילת המסלול.
אשמח לעזרתך
איך לוקחים מונית?
מזמינים לשם?
עוברות שם בכביש מוניות?
@חביבונתהלוך- כדאי לקחת מונית לתחילת המסלול.
מספיק 30 מטרצריך להצטייד בחבל ממש ארוך (50 מ'?)
לפי מה שאני יודע זה רק עד 200 אישמומלץ להירשם מראש לאתר כי יש שם הגבלת תפוסה של 500 איש.
מצד שני בתקופת אב רוב בריכות המים כבר התייבשו, ומה שכן נשאר בכלל לא גבוה.אגב לכן מומלץ בתקופה הזאת ולא אחרי פסח או באב כי המים מסריחים מיום ליום.
אין שם מוניות, אני לקחתי מונית מירושלים (נראה לי 250 ש"ח)איך לוקחים מונית?
מזמינים לשם?
עוברות שם בכביש מוניות?
בתקופת אב, חם שם נורא!! וכל טיפת מים שנשארה מסריחה ברמה הזויה!מצד שני בתקופת אב רוב בריכות המים כבר התייבשו, ומה שכן נשאר בכלל לא גבוה.
חחחחחחחחחבתקופת אב, חם שם נורא!! וכל טיפת מים שנשארה מסריחה ברמה הזויה!
גם עכשיו כדאי לקחת בחשבון שהמים מסריחים, לנשום עמוק בתחילת המסלול- ולזרום...
לא שיטה מסוימת@סטודיו לגרפיקה
אפשר לחלוק איתנו את השיטה?
איימו עלי כל הזמן שיש פגרים מתים של איילים מתים, לא האמנתי שזה פשוט כך...למעשה, גמרתי את הצוק ואני רואה שהבריכה שאני הולך לרדת אליה (חייב לרדת אליה, אין שום ברירה אחרת...!!!!!)
מכילה מים אדומים כעורים, וצפים בה שאריות של גופת יעל/איל + שברי כנף של שתיים שלושה יונים מסכנות...!!!!
רציתי לבכות, אבל אין ברירה! עוצמים עיניים וקופצים...
קשה מאוד להרים את התיק מעל המים.וכשעברנו בתוך בריכות מים הלכנו עם התיק הנ"ל בידיים מורמות מעל המים.
הייתי שם סופ"ש לפני שבועיים המצב היה בסדר גמורגם עכשיו כדאי לקחת בחשבון שהמים מסריחים, לנשום עמוק בתחילת המסלול- ולזרום...
נחל אל על- המסלול כולו ארוך מאוד מאוד, וחם שם... בהתחלה יש כמה נקודות עם מים, בהמשך הליכה של יותר משעה בלי מים, ובלי צל, לדעתי לא שווה את זה...מעוניין בהמלצה למסלול לקבוצת בחורים צעירים (בעיקר ישי"ק) באיזור רמת הגולן.
עדיפות למקום בו יש פינה מוצלת בהתחלה לארוחת בוקר.
המליצו לי על נחל אל על, מישהו מכיר? יודע ? דרכי הגעה ברכב פרטי (אפשרות להגיע מסוף המסלול לתחילתו להביא את הרכב)?
בתודה מראש
אני הייתי שם לפני שבוע, במפל השחור, פשוט מדהים... יורדים כ-10 דק'\רבע שעה בשביל יבש (באמצע ממש רק נוגעים במים) עד שמגיעים למפל השחור, יש בריכה גדולה, המים קרירים, לא חובה לדעת לשחות (לפחות עד מטר מהמפל), כאן תראי איך מגיעים ופשוט מחנים את הרכב למעלה, יורדים למפל כאמור, ועולים למעלה בחזרה.מעוניין בהמלצה למסלול לקבוצת בחורים צעירים (בעיקר ישי"ק) באיזור רמת הגולן.
עדיפות למקום בו יש פינה מוצלת בהתחלה לארוחת בוקר.
המליצו לי על נחל אל על, מישהו מכיר? יודע ? דרכי הגעה ברכב פרטי (אפשרות להגיע מסוף המסלול לתחילתו להביא את הרכב)?
בתודה מראש
בלי אחרית אבלדרג'ה מסלול מומלץ ומדהים. עכשיו זה הזמן הכי מתאים (לא בביה"ז אב!)
צריך להצטייד בחבל ממש ארוך (50 מ'?)
בכל ירידה תלולה יש לולאה להשחיל את החבל, משחילים אותו כפול וכשיורדים נעזרים בו...
א"א לעשות הכול בלי חבל, אלא אם כן מסמכים על "טרמפים" על חבלים של אחרים...
הלוך- כדאי לקחת מונית לתחילת המסלול.
חזור- הליכה רגלית לתחנה במקביל לכביש...
לשים לב- כל הדברים נרטבים במסלול- לא לקחת פלאפונים, מצלמות, הכול הכול נהרס!!
גם אוכל- אוכלים בהתחלה ארוחה טובה, אח"כ מגלים בהמשך הדרך שצריך לזרוק את כל האוכל כי הכול נהרס...
(גם אם ארוז טוב, זה לא עוזר, ניסינו לארוז בקופסאות קפה סגורות טוב, רוב הפלאפונים הלכו...)
שווה שווה שווה!
עיין למעלהאיימו עלי כל הזמן שיש פגרים מתים של איילים מתים, לא האמנתי שזה פשוט כך...
קשה מאוד להרים את התיק מעל המים.
האמת היא שאם הייתם באב זה הגיוני כי המים לא היו כ"כ עמוקים, כרגע המים מגיעים מעל גובה אדם, כך שלא כ"כ אפשרי...
מה שכן אפשר לשים את התיק על גלגל ים ואז יש לו יותר סיכויים לשרוד, עדיין לא מומלץ למי שהמכשירים שלו חשובים לו...
אולי נחל שופט?אני מחפשת מסלול
רטוב
כיף
לא ארוך מדי- עד שעתיים
בטיחותי לילדים מגיל 10 ושיתאים גם לגיל 17...
עם חניה באיזור-
ובצפון- לא יותר משעה נסיעה מצפת...
ושהבחורים לא יגידו פריצעססס....
לא איכפת שיהיה- אבל בתזוזה כאילו- איפה שאנחנו- שיהיה רגוע..
קיים???
או שאני מדומינת?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: