העלית שתי יצירות באותה הודעה.אפשר לדעת למה נמחקה לי היצירה?
דווקא העליתם ב22:00.ראיתי שמחקו את ההודעות הראשונות, בינהן את שלי, משערת שבגלל השעה.
רק רציתי לעדכן שבשעון אצלי במחשב היה 10:00 בדיוק. אפילו כמה שניות אחרי, וממש לא 9:59...
לא ראיתי אח"כ איזו שעה נכתב בהודעה.
אבל אולי אפשר כן להתחשב בדקה אחת לפני 10, כי כנראה שזה לא מסונכרן בדיוק על השניות אצל כולם.
(היצירה שלי בכ"מ לא היתה מי יודע מה, אבל הראשונה שם היתה ממש יפה וחבל...)
אם היתה סיבה אחרת שהורידו את התמונה, אשמח לדעת מהי.
ותודה לכל העוסקים באתגרים היפים!
שתי יצירות באותה הודעה.
מי שמקבל הכי הרבה הצבעות (במחשב: צד שמאל של התמונה. בסמארטפון: בתחתית התמונה)@מנהל ai , איך זה עובד?
מי שמקבל הכי הרבה לייקים הוא המנצח?
מקבלים הודעה פרטית, והתראה שנעצו את התמונה שלכם בתור 'הפתרון'אמורים לקבל מכם הודעה?
מי שזוכה, מעלה את האתגר הרביעי אחרי האתגר שהוא זכה. לדוגמא: זוכה אתגר 73 מעלה את אתגר 77מתי פותחים אתגר חדש?
מקווה שזה בסדר שעניתי למרות שאני לא @מנהל aiנשמח לתשובות
תודה רבה!
לא התאחר.בגלל אתגר של @מנהל ai התאחר הסדר.
מובן בהחלט, תודה!לא התאחר.
רק מי שהיה אמור להעלות באותו יום או יום אחר כך- התעכב עוד יום.
בגלל שהזוכה באתגר ההוא לא העלה אתגר, הסדר חזר לקדמותו ונשאר הפרש של 3 ימים.
האתגר הזה הוא 73, ולכן הזוכה בו יעלה את 76.
עריכה על העריכה של @לוצ'י :
עניתי לך, מקווה שההסבר ברור...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: