חלבי בילנצ'ס גבינה מתוק, בלינצ'ס גבינה מלוח

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אחרי ויכוח קטן בבית, אלו ביקשו בלינצ'ס תפו"א, ואני רציתי גבינה כדי לחסוך את התפו"א, וחלק בתוכי רצה מתוק החצי השני מלוח...

הכנתי גם וגם וגם.....

בלינצ'ס תפו"א, מיותר להעלות לכאן.

אז את אלו עם הגבינה.

בלינצ'ס גבינה מתוק
IMG_0470_800x600.jpg

עלים- כ-15 יחידות
מדידה בכוסות חד פעמי

2 כוסות קמח
1 כוס חלב
1 כוס מים
3 ביצים
2 כפות שמן
2 כפות סוכר
2 סוכר וניל

מערבבים בקערה את כל הרכיבים בעזרת מטרפה עד שמתקבלת בלילה אחידה

מטגנים במחבת טפלון. בפעם הראשונה משמנים מעט בעזרת נייר סופג עם מעט שמן. מחממים כשתי דקות על אש בינונית. מעבירים מהבלילה למרכז המחבת ומנערים אותה כדי שהבלילה תתפשט לכל המחבת. מטגנים בערך דקה עד שהחלק העליון מתייבש.
הופכים על צלחת. ממשיכים כך עם כל הבלילה.
עורמים את העלים ה על גבי זה.
מחכים שיתקררו ומכסים בניילון

מכינים מלית:

1 גבינה 5% 750 גרם
1 פודינג וניל
1 כפית תמצית רום
1/2 כוס סוכר [או תחליף סוכר שזה מה שאני שמתי]

מערבבים בעזרת מטרפה. טועמים. אם רוצים עוד סוכר- מוסיפים.

לוקחים עלה בלינצ'ס. מניחים על משטח עבודה. שמים תלולית מלית באחד מצידי העלה, כ 1.5 ס"מ מהקצה. משאירים גם אזור ללא מלית בצידי התלולית.
סוגרים את הצדדים על המלית ומגלגלים מהקצה האחד שבו המלית אל הקצה השני.

מגישים עם רטבים: גנאש שוקולד חלב חם, מייפל, רוטב תותים או רוטב שמכינים מטחינה גולמית וסילאן]
IMG_0472_800x600.jpg




בלינצ'ס גבינה מלוחים
[מתנצלת, את אלו שכחתי לצלם, הוציאו אותי מצילום ושכחתי לחזור לזה...בינתיים זה נגמר]

עלים- כ-15 יחידות
מדידה בכוסות חד פעמי

2 כוסות קמח
1 כוס חלב
1 כוס מים
3 ביצים
2 כפות שמן
1/2 כפית מלח

מערבבים בקערה את כל הרכיבים בעזרת מטרפה עד שמתקבלת בלילה אחידה

מטגנים במחבת טפלון. בפעם הראשונה משמנים מעט בעזרת נייר סופג עם מעט שמן. מחממים כשתי דקות על אש בינונית. מעבירים מהבלילה למרכז המחבת ומנערים אותה כדי שהבלילה תתפשט לכל המחבת. מטגנים בערך דקה עד שהחלק העליון מתייבש.
הופכים על צלחת. ממשיכים כך עם כל הבלילה.
עורמים את העלים ה על גבי זה.
מחכים שיתקררו ומכסים בניילון

מכינים מלית

1 גבינה לבנה 5% 500 גרם
1 גבינה מלוחה בולגרית
צרור בצל ירוק, שטוף כנדרש, קצוץ לטבעות קטנות או בצל סגול בינוני קצוץ
1 ביצה
מעט פלפל שחור
1 כפית רוטב צ'ילי מתוק [לא חובה]
5 פרוסות גבנה צהובה חתוכות לאצבעות ברוחב של 2 ס"מ

מועכים את הגבינה הבולגרית בקערה. מוסיפים גבינה לבנה, בצל ירוק קצוף לטבעות קטנות, ביצה, פלפל שחור וצ'ילי מתוק.
מערבבים לבלילה אחידה.

מניחים עלה על משטח עבודה
מניחים רצועת גבינה צהובה באחד הצדדים כ- 1.5 ס"מ מהקצה. משאירים אזור ללא גבינ"צ גם בצדדים. מניחים תלולית ממלית הגבינה מעל הגבינה הצהובה. מגלגלים כמו הרואות שלמעלה. חשוב שהבלינצ'ס האלו יהיו סגורים היטב בכל הצדדים מכיון שהם עוברים טיגון ואם המלחת תברח יהיה לכם בלאגן במחבת.
מכינים כך את כל הבלניצ'ס

מחממים מעט שמן במחבת טפלון.
מטגנים את הבלינצ'ס כדקה וחצי מכל צד עד שהעלה מזהיב

מגישים לצד שמנת חמוצה בקערה.

הגבינה הצהובה נמסה בטיגון והחגיגה מושלמת


בתיאבון
 

אסתר א

על ציר מחשבים ומוזיקה..
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אחרי ויכוח קטן בבית, אלו ביקשו בלינצ'ס תפו"א, ואני רציתי גבינה כדי לחסוך את התפו"א, וחלק בתוכי רצה מתוק החצי השני מלוח...

הכנתי גם וגם וגם.....

בלינצ'ס תפו"א, מיותר להעלות לכאן.

אז את אלו עם הגבינה.

בלינצ'ס גבינה מתוק
צפה בקובץ המצורף 784841

עלים- כ-15 יחידות
מדידה בכוסות חד פעמי

2 כוסות קמח
1 כוס חלב
1 כוס מים
3 ביצים
2 כפות שמן
2 כפות סוכר
2 סוכר וניל

מערבבים בקערה את כל הרכיבים בעזרת מטרפה עד שמתקבלת בלילה אחידה

מטגנים במחבת טפלון. בפעם הראשונה משמנים מעט בעזרת נייר סופג עם מעט שמן. מחממים כשתי דקות על אש בינונית. מעבירים מהבלילה למרכז המחבת ומנערים אותה כדי שהבלילה תתפשט לכל המחבת. מטגנים בערך דקה עד שהחלק העליון מתייבש.
הופכים על צלחת. ממשיכים כך עם כל הבלילה.
עורמים את העלים ה על גבי זה.
מחכים שיתקררו ומכסים בניילון

מכינים מלית:

1 גבינה 5% 750 גרם
1 פודינג וניל
1 כפית תמצית רום
1/2 כוס סוכר [או תחליף סוכר שזה מה שאני שמתי]

מערבבים בעזרת מטרפה. טועמים. אם רוצים עוד סוכר- מוסיפים.

לוקחים עלה בלינצ'ס. מניחים על משטח עבודה. שמים תלולית מלית באחד מצידי העלה, כ 1.5 ס"מ מהקצה. משאירים גם אזור ללא מלית בצידי התלולית.
סוגרים את הצדדים על המלית ומגלגלים מהקצה האחד שבו המלית אל הקצה השני.

מגישים עם רטבים: גנאש שוקולד חלב חם, מייפל, רוטב תותים או רוטב שמכינים מטחינה גולמית וסילאן]
צפה בקובץ המצורף 784842



בלינצ'ס גבינה מלוחים
[מתנצלת, את אלו שכחתי לצלם, הוציאו אותי מצילום ושכחתי לחזור לזה...בינתיים זה נגמר]

עלים- כ-15 יחידות
מדידה בכוסות חד פעמי

2 כוסות קמח
1 כוס חלב
1 כוס מים
3 ביצים
2 כפות שמן
1/2 כפית מלח

מערבבים בקערה את כל הרכיבים בעזרת מטרפה עד שמתקבלת בלילה אחידה

מטגנים במחבת טפלון. בפעם הראשונה משמנים מעט בעזרת נייר סופג עם מעט שמן. מחממים כשתי דקות על אש בינונית. מעבירים מהבלילה למרכז המחבת ומנערים אותה כדי שהבלילה תתפשט לכל המחבת. מטגנים בערך דקה עד שהחלק העליון מתייבש.
הופכים על צלחת. ממשיכים כך עם כל הבלילה.
עורמים את העלים ה על גבי זה.
מחכים שיתקררו ומכסים בניילון

מכינים מלית

1 גבינה לבנה 5% 500 גרם
1 גבינה מלוחה בולגרית
צרור בצל ירוק, שטוף כנדרש, קצוץ לטבעות קטנות או בצל סגול בינוני קצוץ
1 ביצה
מעט פלפל שחור
1 כפית רוטב צ'ילי מתוק [לא חובה]
5 פרוסות גבנה צהובה חתוכות לאצבעות ברוחב של 2 ס"מ

מועכים את הגבינה הבולגרית בקערה. מוסיפים גבינה לבנה, בצל ירוק קצוף לטבעות קטנות, ביצה, פלפל שחור וצ'ילי מתוק.
מערבבים לבלילה אחידה.

מניחים עלה על משטח עבודה
מניחים רצועת גבינה צהובה באחד הצדדים כ- 1.5 ס"מ מהקצה. משאירים אזור ללא גבינ"צ גם בצדדים. מניחים תלולית ממלית הגבינה מעל הגבינה הצהובה. מגלגלים כמו הרואות שלמעלה. חשוב שהבלינצ'ס האלו יהיו סגורים היטב בכל הצדדים מכיון שהם עוברים טיגון ואם המלחת תברח יהיה לכם בלאגן במחבת.
מכינים כך את כל הבלניצ'ס

מחממים מעט שמן במחבת טפלון.
מטגנים את הבלינצ'ס כדקה וחצי מכל צד עד שהעלה מזהיב

מגישים לצד שמנת חמוצה בקערה.

הגבינה הצהובה נמסה בטיגון והחגיגה מושלמת


בתיאבון
הם כ"כ יפים!!!
ואפשר לשאול, מי הצלמת? גם הצילומים יפייפים.
 

אסתר א

על ציר מחשבים ומוזיקה..
מנוי פרימיום
מוזיקה ונגינה
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
הצלמת?
תמונות על הפנים
צלמת גרועה
לא רוצה להיכנס ללשוה"ר..
!!!
האור שנופל על הבלינצסים
המגש עץ ו2 הדפים המעוגלים שעליו, הפרחים מאחורה
וכמובן זווית צילום מאוד מגרה, לראות ככה את הקיפולים היפיפיים
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
!!!
האור שנופל על הבלינצסים
המגש עץ ו2 הדפים המעוגלים שעליו, הפרחים מאחורה
וכמובן זווית צילום מאוד מגרה, לראות ככה את הקיפולים היפיפיים
לשפוך את כל הסודות?
 

DebbG

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
נראה טוב!
יש סיבה שלא הופכים את העלה?
במתכון הבנתי שכתוב להפוך על צלחת. מה זה אומר?
וגם הביצה מתבשלת בטיגון הקצר?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
נראה טוב!
יש סיבה שלא הופכים את העלה?
במתכון הבנתי שכתוב להפוך על צלחת. מה זה אומר?
וגם הביצה מתבשלת בטיגון הקצר?
אין צורך להפוך את העלה. הוא מוכן גם כך.
בטח שהביצה מתבשלת. זה מאוד חם ודק אז מתבשל מהר מאוד.

להפוך על צלחת רק כדי לשחרר מהמחבת ולערום אותן בערימה
 

DebbG

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
אין צורך להפוך את העלה. הוא מוכן גם כך.
בטח שהביצה מתבשלת. זה מאוד חם ודק אז מתבשל מהר מאוד.

להפוך על צלחת רק כדי לשחרר מהמחבת ולערום אותן בערימה
וואלה לא ידעתי. תמיד שנאתי להכין בלינצ’ס כי הסתבכתי עם ה להפוך את זה.
 

חני 0278

משתמש מקצוען
הנדסת תוכנה
אני היחידה שתמיד בלינצ'ס מתפקששים לי?
או שאני שופכת מידי הרבה
או מידי קצת
או שזה נקרע...
או שהשמן לא מחומם טוב (באיזה חום הוא צריך להיות?)

הבנתי שזה דבר שצריך לקלוט אותו
יש טיפים כדי להצליח?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
אני היחידה שתמיד בלינצ'ס מתפקששים לי?
או שאני שופכת מידי הרבה
או מידי קצת
או שזה נקרע...
או שהשמן לא מחומם טוב (באיזה חום הוא צריך להיות?)

הבנתי שזה דבר שצריך לקלוט אותו
יש טיפים כדי להצליח?
לא צריך שמן שיתחמם
רק ניגוב בפעם הראשונה מין ניגוב עם ניר סופג שיש עליו מט שמן
ומחבת טובה
 

ע.מ.

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
העני, איזה יופי של בלינצ'עס, תאוה לעיניים!
קורה גם נס שכזה שהגעתי בזמן יחסית..
לאחרונה אני פתאום מגלה המון מתכונים שניתנו כבר לפני המון זמן, לא מדביקה את הקצב
 

Esti designs

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אם אני משתמשת בביצים L עדיף לשים 2 במקום 3?
 

מחלימה

משתמש מקצוען
תודה!מהמם!
ואם אני רוצה להכין בלינצס פרווה- מחליפה חלב במים?
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק צח

א מִזְמוֹר שִׁירוּ לַיי שִׁיר חָדָשׁ כִּי נִפְלָאוֹת עָשָׂה הוֹשִׁיעָה לּוֹ יְמִינוֹ וּזְרוֹעַ קָדְשׁוֹ:ב הוֹדִיעַ יי יְשׁוּעָתוֹ לְעֵינֵי הַגּוֹיִם גִּלָּה צִדְקָתוֹ:ג זָכַר חַסְדּוֹ וֶאֱמוּנָתוֹ לְבֵית יִשְׂרָאֵל רָאוּ כָל אַפְסֵי אָרֶץ אֵת יְשׁוּעַת אֱלֹהֵינוּ:ד הָרִיעוּ לַיי כָּל הָאָרֶץ פִּצְחוּ וְרַנְּנוּ וְזַמֵּרוּ:ה זַמְּרוּ לַיי בְּכִנּוֹר בְּכִנּוֹר וְקוֹל זִמְרָה:ו בַּחֲצֹצְרוֹת וְקוֹל שׁוֹפָר הָרִיעוּ לִפְנֵי הַמֶּלֶךְ יי:ז יִרְעַם הַיָּם וּמְלֹאוֹ תֵּבֵל וְיֹשְׁבֵי בָהּ:ח נְהָרוֹת יִמְחֲאוּ כָף יַחַד הָרִים יְרַנֵּנוּ:ט לִפְנֵי יי כִּי בָא לִשְׁפֹּט הָאָרֶץ יִשְׁפֹּט תֵּבֵל בְּצֶדֶק וְעַמִּים בְּמֵישָׁרִים:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

ותשובה ותפילה וצדקה • אתגר 111

לוח מודעות

למעלה