מה המייל שלהם?אני בהתכתבות עם מחלקת תרבות, ביררה הבוקר אם הגיע אלינו. לגבי תשלום עבור הורה - יש גם הורים שיודעים להנות... יש מתקנים שיכולים להתאים גם למבוגרים- כך היה לפחות שנה שעברה אולי לכן לוקחים תשלום.
יתכן ויתאים לירכשנו 6 כרטיסים ליום שלישי י"א אב לשעה 7:30 בערב והתאריך לא מתאים לנו.
מישהו רוצה לקנות מאיתנו?
052-7695052יתכן ויתאים לי
איך אפשר ליצור קשר?
נותנים להזמין לחלק אחר של היום.המערכת נותנת לרכוש כרטיסים רק לפי כמות הנפשות . כתוב בחוברת שכל משפחה יכולה לרכוש עבור יומיים... מוזר...
בסוף לא מתאים לי התאריך052-7695052
איך אפשר להחליף?רכשנו 6 כרטיסים ליום שלישי י"א אב לשעה 7:30 בערב והתאריך לא מתאים לנו.
מישהו רוצה לקנות מאיתנו?
אני איך יוצרים קשררכשנו 6 כרטיסים ליום שלישי י"א אב לשעה 7:30 בערב והתאריך לא מתאים לנו.
מישהו רוצה לקנות מאיתנו?
20 ש"ח לנפש.כמה עולה התענוג?
מקווה שלא פיספסתי איזו תגובה בעניין
למשהו הגיע במרכז בני ברק?
לא יאמן, בבני ברק מגבילים ילודההמערכת מאפשרת לנו להזמין 10 כרטיסים בעוד אנחנו 11 נפשות בלע"ר
הורים + 9 ילדים בגילאים 2-18
משהו נתקל בבעיה זו? מה עושים?
כנראה לא מעודכן במערכתהמערכת מאפשרת לנו להזמין 10 כרטיסים בעוד אנחנו 11 נפשות בלע"ר
הורים + 9 ילדים בגילאים 2-18
משהו נתקל בבעיה זו? מה עושים?
חושבת שאפשר לקנות עד גיל 18.לא יאמן, בבני ברק מגבילים ילודה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: