מסתבר שהיה לכם יחסית ריק. כי הרבה חברה שהיו אמורים לבוא בבוקר יבואו אחרי צהרים. (הרי לא בודקים תאריכים)
אנחנו מאד נהנינו!
החסרון העיקרי שהפריע לנו היה חוסר ההצללה על מתקני המתנפחים.
יישר כח!חדש בבילונה - הצללה על המתנפחים!
מסתבר שיש מי שקורא כאן ומנסה לשפר...
לכל כניסה יש את הקוד שלה.מסתבר שהיה לכם יחסית ריק. כי הרבה חברה שהיו אמורים לבוא בבוקר יבואו אחרי צהרים. (הרי לא בודקים תאריכים)
בטוח שמישהו קורא כאן את ההודעות...עכשיו חזרנו.
וכל הסדרנים נחמדים מאדדדד
שישי זה רק לבנים, לא?בטוח שמישהו קורא כאן את ההודעות...
מזכירה שיש לי 2 כרטיסים לשישי הקרוב.
מצידי בהוזלה... העיקר שמישהו יהנה...
לא נראה לי שמישהו קורא כי לא בדקו כרטיסים...
אבל באמת היה הצללה במתנפחים אבל גם חול בשפע... יש הצללה גם בגימבורי ובמקומות הישיבה באמצע.
עד 10 וחצי היה ריק ממש אח״כ התמלא.
שמן הסתם ילך וישתפר...!!!
מנין לכולם שלא בדקו כרטיסים?
ניסיתם להכנס עם כרטיס לא תואם???
כי הקוד של הכניסה מופיע על הכרטיס ממש בגדול והצצה חטופה של חלקיק שניה ממש מלמעלה מספיקה כדי לראות שמדובר בקוד של היום המתאים....
נכנסתי עם תואם, אבל לא היה נראה שמישהו בודק, גם לא ספרו כמה כרטיסים.
שאלו אותי כמה כרטיסים יש וזהו.
גם אצלי כנ"ל, לא ספרו רק שאלונכנסתי עם תואם, אבל לא היה נראה שמישהו בודק, גם לא ספרו כמה כרטיסים.
שאלו אותי כמה כרטיסים יש וזהו.
בנים עד גיל 5 אפשר להכניס לתור של הבנות, רק מה יכול שצריך קצת להתעקש עם המפעילים.יש מצב להכניס ילד קטן לתור של הבנות???? אחרת מי יכנס עם הקטנים למתקנים?
בנים עד גיל 5 אפשר להכניס לתור של הבנות, רק מה יכול שצריך קצת להתעקש עם המפעילים.
כי לא כולם מודעים לזה שם. כך אמר לי מפעיל אחד....
יש שם שלטיםיש מצב להכניס ילד קטן לתור של הבנות???? אחרת מי יכנס עם הקטנים למתקנים?
יש שם שלטים
שבהוראת המשגיח
בנים עד גיל 6 יכולים בתור של הבנות
ובנות עד גיל 3 בתור של הבנים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: