למתכון או לסדנה?יש לך רעיון למשהו כזה או קישור, נשמע ממש מעניין..
בד"כ מכינים פרלינים
למתכון או לסדנה?יש לך רעיון למשהו כזה או קישור, נשמע ממש מעניין..
חבל שרק עכשיו אני מבין מה זה, ראיתי את זה נמסר באתר אגורה כמה פעמים, ולא ידעתי שזה שוה. תודה בכל אופן. מניח שיש ביד 2, במחירים יותר סבירים.ה wii זה משחק מדהים!!!
אין לי מושג...רק בסוף התחלת לענין, ועצרת. איזה? מה?
אתה מכיר אותו? איזה חלקים צריך? אני רואה ביד 2 בין 350 ל500 ש"ח. חדש עולה כאלף ש"חה wii זה משחק מדהים!!!
זה של חברת נינטנדו שיש לה קונסוליות משחקים
זה בעצם כמו שמשחקים בגמבוי רק שזה על הקיר
זה מגיע עם משטח לריצפה ושלט וככה משחקים
צריך לזה חיבור של מקרן
בד"כ שמשכירים את המשחק זה מגיע עם מקרן ביחד
יש לזה משחקי מריו ועוד
חוויה עצומה וגם לאלה שצופים בשחקן
מומלץ מאוד מאוד
צירפתי קישור למשחקאופק פי סי. נינטנדו WII עכשיו במבצע ברשת ofekpc ,אספקה לכל הארץ
NINTENDO WII מחודש. בחבילת המושלמת. קורא צרובים דרך USB כולל אחריות לשנה במחיר שווה של 1000 ש"חofekpc.co.il
זה משחק יקר אבל יש הרבה שמשכירים אותו
אנחנו אוהבים לשחק שחמטבין הזמנים זה הזמן לבלות, לא?
רוצים להעביר ערב זוגי מהנה ביחד ולנוח מהעבודה, הילדים שבבית והבלאגן של החופש...
יש תינוקות ממש קטנים, ואי אפשר לצאת בערב - הם ישנים, ולחפש בייביסיטר-
מה אפשר לעשות בבית בזוג? בשקט ובנחת?
הבו רעיונות---
מה זאת אומרת. אשמח למידעיש סדנאות זוגיות כאלה
לא יודע אם כבר כתבו או לא, אבל לפחות אם זה זוג צעיר אפשר לצפות בהסרטות של החתונה (האמת שזה מתאים לא רק לזוגות צעירים)או לצפות בסרטונים שהיינו בשנותינו הראשונות
זה מאוורר מאוד
השכרתי את זה ב-50 ש"ח לשעהאתה מכיר אותו? איזה חלקים צריך? אני רואה ביד 2 בין 350 ל500 ש"ח. חדש עולה כאלף ש"ח
כמה זה עולה בשכירות? שוה לי? אני צריך לפחות לחמישה ימים כי אנחנו יוצאים. בבקשה תעזור לי ביעוץ.
איך זה הולך? צריך לקנות מספר פריטים או שכל חבילה כוללת את כל הרכיבים הנדרשים למשחק?ה wii זה משחק מדהים!!!
זה של חברת נינטנדו שיש לה קונסוליות משחקים
זה בעצם כמו שמשחקים בגמבוי רק שזה על הקיר
זה מגיע עם משטח לריצפה ושלט וככה משחקים
צריך לזה חיבור של מקרן
בד"כ שמשכירים את המשחק זה מגיע עם מקרן ביחד
יש לזה משחקי מריו ועוד
חוויה עצומה וגם לאלה שצופים בשחקן
מומלץ מאוד מאוד
צירפתי קישור למשחקאופק פי סי. נינטנדו WII עכשיו במבצע ברשת ofekpc ,אספקה לכל הארץ
NINTENDO WII מחודש. בחבילת המושלמת. קורא צרובים דרך USB כולל אחריות לשנה במחיר שווה של 1000 ש"חofekpc.co.il
זה משחק יקר אבל יש הרבה שמשכירים אותו
השכרנו את המשחקאיך זה הולך? צריך לקנות מספר פריטים או שכל חבילה כוללת את כל הרכיבים הנדרשים למשחק?
תחפשי בגוגל סדנת שוקולד זוגיתמה זאת אומרת. אשמח למידע
בדרך כלל מתאים יותר לשר החוץ...מנגל זוגי בבית...
אפשר פרטים של ההשכרה?השכרנו את המשחק
כך שאני לא יודעת איך זה הולך שקונים את זה
ההשכרה מביאה מקרן ואת המשחק שזה כולל הרבה משחקים שונים בתוכו (אותם משחקים פחות או יותר שיש בגמבוי של נינטנדו)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: