1 היה אברהם
משתמש מקצוען
קיבלתי מה שכתוב באתראז לא קיבלתם מחיר של האתר שהוא יותר זול אלא רק הזמנה טלפונית במחיר של החנות?
אני לא יודע האם זה היה שונה מהמחיר בחנות
קיבלתי מה שכתוב באתראז לא קיבלתם מחיר של האתר שהוא יותר זול אלא רק הזמנה טלפונית במחיר של החנות?
מעוניינת לקנות את שתיהם ב320יש לי שובר בסך 300 ש"ח + שובר בסך 70 ש"ח
מעוניינת למכור במחיר נמוך יותר. פתוחה להצעות.
אין בעיה. שולחת לך בפרטי.מעוניינת לקנות את שתיהם ב320
אם רלוונטי לך תכתבי לי
מה שכתוב 'ניתן לבחור מתנה אחת בלבד' הכוונה לשובר אחד מתוך כל השוברים המוצעים.קיבלתי במייל שובר של 600 ש"ח של ביימי.
כתוב שם: ניתן לבחור מתנה אחת בלבד.
זה אומר שאני צריך לנצל את כל המתנה בחנות אחת?
איפה מוצעים?הכוונה לשובר אחד מתוך כל השוברים המוצעים
לפעמים אפשר לבחור סוג של שובר..איפה מוצעים?
קיבלתי במייל שובר אחד בלבד.
מה זה השובר מרשות האוכלוסין?עוד לא מימשתי את השובר שקיבלתי מרשות האוכלוסין, נראה לכם שעדיין זה תקף? איך אוכל לדעת מה הקוד של השובר?
תבחרו ביימי ALLקיבלתי במייל שובר של 600 ש"ח של ביימי.
כתוב שם: ניתן לבחור מתנה אחת בלבד.
זה אומר שאני צריך לנצל את כל המתנה בחנות אחת?
מי שנבחר (אוטומטית) לענות על הסקר השנתי הממשלתי וענה דרך האתר - קיבל ביימימה זה השובר מרשות האוכלוסין?
החלטתם לכתוב בדיחה לכבוד פורים?יש לי כ200 שח שובר דיגיטלי של מקס
רוצה להחליף לביי מי
מה עם שוק העיר?עברתי עכשיו על כל ההודעות כאן...
עדיין לא מצאתי פתרון שיניח את דעתי, יש לי יותר מ1600 ש"ח בביימי, ואני מקבל בערך כל חודש עוד...
מחפש שימוש בתחום המחייה השוטפת. (בסופר פארם, למשל, יכולתי לקנות את מוצרי התינוקות בזול.)
אני לא מחפש לקנות מה שלא הייתי קונה בלעדי השוברים.
מידי פעם צריך רהיט או משהו לבית שאפשר לקנות באייס,עברתי עכשיו על כל ההודעות כאן...
עדיין לא מצאתי פתרון שיניח את דעתי, יש לי יותר מ1600 ש"ח בביימי, ואני מקבל בערך כל חודש עוד...
מחפש שימוש בתחום המחייה השוטפת. (בסופר פארם, למשל, יכולתי לקנות את מוצרי התינוקות בזול.)
אני לא מחפש לקנות מה שלא הייתי קונה בלעדי השוברים.
זה רעיון! אבל... לא מצאתי אותם ברשימת בתי העסק המכבדים של BUYME ALL...מה עם שוק העיר?
אדגים:מידי פעם צריך רהיט או משהו לבית שאפשר לקנות באייס,
לדוגמא כסא משרדי, ארון וכו,
עדיין אם היא משיגה במחיר זול יותר זה לא כמו לקנות בשובר (ששם היא לא משלמת אפילו את ההכי זול שהיא מוצאת)אדגים:
חשבתי שאת נעלי הילדים נקנה בפפאיה עם ביימי.
ואז נודע לי שאשתי לא קונה את הנעליים בחנות של פפאיה, היא משיגה את אותם נעליים במקומות זולים יותר (אולי כדאי לפתוח אשכול נפרד בנושא...)
לא מכיר את אייס ספציפית, אבל רבים מבתי העסק ברשימה לא היו משתלמים לי אם לא הייתי משתמש בביימי.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: