מידע? מישהו התנסה?
וא"כ באיזו חברת ביטוח?
עלות? המחיר שנתי?
ומה הביטוח כולל?
כל מידע יהיה לעזר
תודה!
וא"כ באיזו חברת ביטוח?
עלות? המחיר שנתי?
ומה הביטוח כולל?
כל מידע יהיה לעזר
תודה!
לבית סטנדרטי יש טווח שףמסוים של עלותאי אפשר להכליל לא מחיר ולא חברת ביטוח.
כל חברה יש לה את הכיסויים. ההשתתפויות העצמיות שלה.
תלוי מה אתם מבטחים בתכולה.
כמה תכשיטים. מכשירי חשמל.
חפצי יודאיקה. כלי כסף. כל מקרה לגופו.
כדאי לבדוק אצל סוכן ביטוח שישלח סוקר מטעם חבקת הביטוח ואז יחליט איזה חברה וכמה יעלה.
שמת לב מה כתבת? שחברת הביטוח תשלח סוקר מטעמה, שיגיד איזו חברה??כדאי לבדוק אצל סוכן ביטוח שישלח סוקר מטעם חבקת הביטוח ואז יחליט איזה חברה וכמה יעלה.
לי הגיע שמאי בכל מקרה.אם יש תכשיטים יקרים במיוחד צריך לשלם גם על ביקור שמאי להערכה, וזה יכול להוסיף למחיר הביטוח. אם לא מביאים שמאי אז יש סכום מקסימום לתכשיטים.
הכי פשוט להרים טלפון לסוכן ולשאולתודה על כל התגובות
בימים אלו אני בשיפוץ וריהוט צימרים
בעז"ה יהיה שם ריהוט מאאד יקר, המיובא אישית מחו"ל ובכלליות מוצרי חשמל וכו' הכל יקר ומושקע
אני לא רוצה להוסיף סורגים (לא מתאים, רוצה לשדר חופש) ולכן חשבתי לבטח
לפי דבריכם, האם יכולים לחייב אותי להתקין סורגים כתנאי לביטוח?
במפורש יכוליםתודה על כל התגובות
בימים אלו אני בשיפוץ וריהוט צימרים
בעז"ה יהיה שם ריהוט מאאד יקר, המיובא אישית מחו"ל ובכלליות מוצרי חשמל וכו' הכל יקר ומושקע
אני לא רוצה להוסיף סורגים (לא מתאים, רוצה לשדר חופש) ולכן חשבתי לבטח
לפי דבריכם, האם יכולים לחייב אותי להתקין סורגים כתנאי לביטוח?
בדרך כלל הסוקר לא עולה כסףעד עכשיו היה לנו בהראל, עכשיו עברנו לביטוח ישיר ללא סוכן
סביבות 700 ש"ח לשנה (בנפרד מביטוח המבנה) במקום יותר מ1000 בהראל
אם יש תכשיטים יקרים במיוחד צריך לשלם גם על ביקור שמאי להערכה, וזה יכול להוסיף למחיר הביטוח. אם לא מביאים שמאי אז יש סכום מקסימום לתכשיטים.
במפורש יכולים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: