שמעון גוטליב
משתמש מקצוען
אפשר סוכן ביטוח מבנה הכי זול ?
תבדוק בגפן בסדאפשר סוכן ביטוח מבנה הכי זול ?
כל דבר יותר זול ללא סוכןתראה, בגדול הביטוח מתייקר כשמבטחים דרך סוכן, ולכן עדיף לבטח ישירות דרך החברות - תבדוק בהפניק, יש להם מחירים אטרקטיביים וגם כיסוי ביטוחי מאוד רחב
44 שח לדירה 5 חדרים זה יקר ?
תבדקו איתו מבירור שלי הוא מאוד זול בהצלחה!44 שח לדירה 5 חדרים זה יקר ?
יש לי סוכן דוד
נתן לי את ההצעה הכי טובה
מבין כל החברות
אמנם ביטוח ישיר היו גם זולים
אבל הוא יותר
קוראים לו דוד כהן 0527090254
אם כבר אז תגידו שאחות של מנחם מחולון שלחה אתכם
בהצלחה!
טעיתי זה עולה הרבה יותר44 שח לדירה 5 חדרים זה יקר ?
דוקא בדקתי בהפניקס ויצא לי הרבה יותר יקר מאשר דרך הסוכן.ממה שבדקתי לאחרונה יותר זול לבטח דרך החברה עצמה.. הפניקס יצא יותר זול משאר החברות ,אפשר לחדש דרך האפליקציה את הביטוח והמחיר נשאר אותו דבר ואפילו אפשר להוזיל.
מה גודל הדירה במ"ר? או לחילופין מה ערך הכינון? (מה סכום הביטוח שאתה מבוטח עליו?)ולי הפוך
נכון מאוד.תפסיקו לחפש את הכי זול בביטוח.
תשוו גם כיסויים.
הכי?? גם בתביעות?? מנסיון, לא מדוייק בלשון המעטה
אתם צודקים שבזה הם לא הכי טובים.הכי?? גם בתביעות?? מנסיון, לא מדוייק בלשון המעטה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: