מתי אתה על המחשב?איך יוצרים אתך קשר
מתי אתה על המחשב?
תעדכן אותי באיזה שעה, ואני אכתוב לך
עכשיומתי אתה על המחשב?
תעדכן אותי באיזה שעה, ואני אכתוב לך מס' טלפון.
0583266480אין לי שעות מסודרות
מהיכן אני יודע שאני באמת זכאי?!אם אתם באמת זכאים....
אני יכולה לעזור.
מי שיש לו קושי בניידות - זקוק לכסא גלגלים / עגלת נכים.מהיכן אני יודע שאני באמת זכאי?!
4. כפי שכבר אמר מי שאמר לעיל פונים למשרד הבריאות, הגוף המוסמך את אחוזי המוגבלות ואחרי מתן האישור ניתן לפנות לביטוח לאומי [ללא פנייה לביטוח לאומי עם טופס תביעה אף אחד לא יתקשר אליכם להציע לכם]
מאיפה אתם לוקחים את זה שהוא אמור ליזום?הערה קטנה: כאשר ביטוח לאומי מקבל את הפרוטוקול ממשרד הבריאות הוא יוזם תביעה להטבות בניידות (אמור לפחות לעשות כך)
זה הנוהל בביטוח לאומימאיפה אתם לוקחים את זה שהוא אמור ליזום?
זה נוהל יחסית חדש החל מ27.11.2022זה הנוהל בביטוח לאומי
אני סובל מכאבי ברכיים וקרסול אך אינני בטוח שזה תואם את הקריטריונים של משרד הבריאות - אשמח לעזרתךקודם כל לגשת לועדת מוגבלות במשרד הבריאות- לוקח המון זמן עד שמזמנים אז חבל על כל רגע אם עדיין לא נגשתם , ואז אם יש אחוזים מספקים אפשר לקבל המווון כסף ממחלקת ניידות, מתחיל בקצבה, ועוד פטור ממיסים וכו'.
אני סובל מאוד מאוד מכאבי ברכיים וקרסול ויש לי קושי גדול בהליכה אך ב"ה אני מסתדר ללא כסא גלגלים למרות שיתכן שזה היה מקל עלי ולכן אינני בטוח שזה תואם את הקריטריונים של משרד הבריאות - אודה ואשמח על עזרתךאם אתם באמת זכאים....
אני יכולה לעזור.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: