אפשר מתכון?היום עשינו עוגיות רעידת אדמה
גם הילדים הקטנים היו שותפחם, לגלגל ואח"כ באבקת סוכר
היה חויה
ראיתי שסיטי גן עושים משלוחים.איך בדיוק נגיע לשם??
יש מדפסת.
איך אפשר להשיג את החוברות האלו?
אכן מעט נחמה..אולי זה שכשאנחנו היינו בבידוד בתחילת ניסן שנה שעברה, הבידוד היה חודש וחצי!!! עד שהיו 2 בדיקות שליליות, יעזור לכם להכיר ב"צרות של עשירים"...
בהצלחה בכל אופן.
תודה רבה!מייל לקבל חוברות עבודה של חיים כץ
info @gisha-center.com
בהצלחה ובבריאות!
ראיתי שסיטי גן עושים משלוחים.
יש באתר שלהם המון יצירות.
תודה רבה רבה רבה!!!רוצים שנביא ? בשמחה!
אני גם כן אשמח למתכון.היום עשינו עוגיות רעידת אדמה
גם הילדים הקטנים היו שותפחם, לגלגל ואח"כ באבקת סוכר
היה חויה
עוגיות רעידת אדמה (מעיתון קראט)אני גם כן אשמח למתכון.
התקשרתם לעירייה או שיצרו אתכם קשר?קיבלנו זיכוי מעיריית ירושלים בחנות בזאר שטראוס - צעצועים
כן, אנו התקשרנו אליהם ואפשר לבחור סל מזון או זיכוי בבזאר שטראוסהתקשרתם לעירייה או שיצרו אתכם קשר?
לי היו כמה שכנות שפשוט נתנו לנו המון משחקים בהשאלה לתקופת הבידוד,התקשרתם לעירייה או שיצרו אתכם קשר?
ולמי יש רעיונות לבידוד ארוך של קטנטנים? בגילי 3.5 ומטה? בלי מנדלות, וגם כמעט בלי יצירות כי הם ממש לא בענין.
ההודעה שלך תימחק אסור לבקש סרטיםיש מצב לבקש סרטים דווקא? אני גם בבידוד ארוך ומתסכל...
תודה רבה רבה מראש!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: