בחירת שם 2

park

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מאז הפרוגלטר 13
http://www.newsletter.prog.co.il/newsletter13/
עברו עלי לילות טרופים עם הזיות מתחלפות על איך אני מממש וגורם לזה להיות מה שאני רוצה להיות.
הסתכלתי במראה שוב ושוב והתחבטתי האם הצבע השחור המתקלף במשקפים או הזיפים שנשארו שם ברוב עצלות מיום שישי מעידים על חשיבה יצירתית מחוץ לקופסא או על כשרון מבוזבז (טוב כנראה שלחריצות יש לחפש תסמין אחר.)
רצתי ביערות מלאי עצים תוך צעקות רמות הרעיון מיועד בשבילך. אתה חייב לעשות משהו!!! תפסיק לבזבז את עצמך, עולם הפרסום קיטע גדום ועיוור בלעדיך!

חושב איך המשרד שבעבודה (שאני המזכיר שם + עבודת גרפיקה (טוב לא מזכיר סתם מזכיר כאילו סגן מנהל)) עם הקירות הקלופים יתמלא בפוסטים מרהיבים מעבודות שנעשו (הרי קיבלתי אישור לעשות כמה עבודות פרטיות על המחשב)
ואיך השעה הפנויה שהצלחתי להקדיש לענין (בין הוצאת הילדים מהמעון לשעת עבודת הערב) יהיה כ"כ עמוס שאני אוכל להפעיל עוד שלושה גרפיקאים ודרייבר (זה חלק מהעבודה כי אז יהיה לי עוד רבע שעה פנויה של הנסיעות להשלים את החוזים של העבודות החדשות)
ואז.......
אחרי שעות ארוכות של חיבוטי מחשבות שמכים בך ללא הרף ורואים בכל אוטובוס עובר מקור השראה לאיך אתה קורא לשם של משרד הפרסום שיעלה ויפרוץ כשברי בקבוק הבירה בפינת התחנה.
זה קורה.. השם של משרד הפרסום שלך צף במלו הדרו ומאיר את היקום בצבעי התפוח של מקינטוש (לפני שהכסיפו).
הבעיה שאם האוכל בא התאבון עם השם הראשון (שכבר לא באופציה) צפים שמות הרבה יותר טובים, חזקים, מפוצצים. (איזה בזבוז לשם שיתבזבז רק על איזה משרד פרסום מקומי זה צריך להיות משהו לפחות בינפלאנטי)

אז לפני שאני פותח עסק פטור אני צריך לדעת איזה שם לרשום על הקבלות.

קבצים מצורפים

• לוגו.jpg
    KB 70.5 · צפיות: 12

eden7115

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י park;685264:
צפים שמות הרבה יותר טובים, חזקים, מפוצצים.

איפה השמות החזקים, הטובים והמפוצצים???

עפרה

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
אהבתי את הראשון.
גם בשני יש משהו.

C H A N Y

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
נשיאים רוח וגשם -אין!

עוד קצת ...

אלי אלימלך

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
לא הבנתי, השמות הללו הינן אלמנטים של משרד פרסום?
הם מעוררים מיד אסוציאציה למשרד פרסום?

park

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
זהו האם זה הסוף לנדודי השינה?
מענין חשבתי בהתחלה על השמות.
בולטון פוטנציאל
או להפציץ עם
מקאן אריקסון
או אולי אפילו בראשית
אבל אמרתי אין סיכוי עם כזה שם להגיע לאן שהוא!
צריך להגיע לשם שיתן לי תוצאות אפקטיביות!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה