החברות הטובות הן, בגדול; שיומי, רובורוק, טינקו, בובוט, דרימי.תודה לכולם על ההשתתפות והמידע!!
אבל בלבלתם אותי !!
תכלס לא יודעת מה לבחור
משהו מכיר בכלל את החברה הזאת?
אפשר לקבל תו של 400 ש"חהכי כדאי לכם לקחת תו ולקנות איתו בחנות למוצרי חשמל שואב שוטף ידני של דרימי
שמחה להמליץ עליו, יש לנו אותו בערך חצי שנה, נהנים ממנו ממש. (מהשואב שוטף)אף אחד לא מכיר את החברה הזאת?
איזה יש לך?שמחה להמליץ עליו, יש לנו אותו בערך חצי שנה, נהנים ממנו ממש.
גם אנחנו קיבלנו אותו מהעבודה והיינו צריכים להוסיף עליו כסף, והתלבטנו אם שווה וכו'
ואכן מרוצים ממנו מאוד!
ערכתי אח"כ, יש לי את הידניאיזה יש לך?
ידני או רובוט?
אז שווה להוסיף עליו 1100 ש"ח?השואב שוטף ידני יותר כיף ומומלץ לתחזוק הבית, מגיע יותר לידי שימוש.
לדעתי כן.אז שווה להוסיף עליו 1100 ש"ח?
תודה עזרת לי מאוד!
כיף לשמוע מימי שבאמת מכיר
יש לכם את החברה הנ"ל?שמחה להמליץ עליו, יש לנו אותו בערך חצי שנה, נהנים ממנו ממש. (מהשואב שוטף)
גם אנחנו קיבלנו אותו מהעבודה והיינו צריכים להוסיף עליו כסף, והתלבטנו אם שווה וכו'
ואכן מרוצים ממנו מאוד!
מה את עושה עם הס"מ שהוא לא מנקה ליד הפאנלים?אין רובוט שעושה עבודה כמו ידני. לא קיים. וגם לא יכול להיות קיים.
הידני עושה עבודה סופר מעולה. כמובן החברות הטובות, (אני למשל עם דרימי h12 דואל). אבל חשוב לדעת שגם הוא מצריך קצת שימת לב. זה לא למרוח מים וללכת.
אבל אני כבר חצי שנה לא עשיתי ספונג'ה בבית, והבית נוצץ!! עוד יותר ממה שהיה נוצץ כשהייתי עושה ספונג'ה. איפה הייתי 30 שנה?
כמובן, הן ידני הן רובוטי, רק חברות טובות. זבל סיני לא יעשה כלום..
אין כזה דבראפשר לקבל תו של 400 ש"ח
וראיתי שהשואב הידני עולה באתרים 3000 שח
ופה אני צריכה להוסיף 1000 אז אני מרוויחה 2000 שח
בגלל זה רציתי ללכת על זה
יש סיכוי שהוא מקבל מוצר מסויים בהנחה יותר גדולה.המעסיק משלם את אותו סכום לכל העובדים.
זה דרך העריהאין כזה דבר
המעסיק משלם את אותו סכום לכל העובדים.
תנסי לבדוק כמה באמת יעלה לך אם תחליטי להחליף בחנות של מוצרי החשמל הזו מוצר/תו
תגלי שתקבלי 400 שקל.
וכל מי שקונה את השואב שוטף הזה בחנות משלם בסופו של דבר 1600 שקל.
מלא פעמים עובדים לא מבינים את זה שמתנה לחג בשווי של 1000 שקל - זה ניפוח של השווי שתמיד עושים עליו "מבצע". והמעסיק שילם שווי של 300 שקל---
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: