מצב
הנושא נעול.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
יוסי דייטש לגרודקה ב’קול ברמה׳: ״אין שחר לדיווחים שאני מתעתד לרוץ לראשות עיריית ירושלים. לא הייתה לי ואין לי כוונה כזו ואני לא יודע למי יש אינטרס לפרסם את זה״.:oops:

----------

משתמש מקצוען
12.5.2023 10:26
׳ידיעות אשדוד׳: גורמים בכירים בליכוד עמה מזוהה ר״ע אשדוד לסרי, פוזלים בימים האחרונים לכיוונו של ברק סרי. הסיבה: במפלגת השלטון כועסים ולא מוכנים לסלוח למ״מ של לסרי כנפו שתמך בגדעון סער בפריימריז בליכוד.
עוד מ׳ידיעות אשדוד׳: האנשים שהחליפו צד ועברו לברק סרי היו הבייס והבסיס של לסרי במערכה הקודמת. השבוע הם הסתובבו בגלוי בברית לנכדו של המועמד ברק סרי שם נפתח הקמפיין שלו בצורה רשמית. נצפו בין הייתר בברית בכירי ׳הליכוד׳ וש״ס: השרים גלנט, דיכטר, מלכיאלי, ארבל, בן גביר וישראל כץ.
׳ידיעות אשדוד׳ בכותרת ראשית ״מכת ברק״ - חצי שנה לבחירות לראשות העיר, יחיאל לסרי מאבד עוד ועוד בכירים ותומכים ותיקים בקרב מול ברק סרי. בין הנוטשים - בכירי ׳הליכוד׳ בעיר ובכירים בעירייה.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
"ידיעות אשדוד" על הבחירות המתקרבות: אישי ציבור רבים השתתפו בשמחת הברית לנכדו הרביעי של המועמד החדש ברק סרי בנס ציונה. מי שבלט בהיעדרותו הוא יו"ר ש"ס אריה דרעי.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
מורן אזולאי: ‏אחרי התנאי של לפיד שאם ירוץ יצטרך להתפטר מהכנסת, אלעזר שטרן ויתר על המירוץ לראשות עיריית חיפה.
@ההדר שבהדר אפשר להירגע ;)

Sara Rivka

משתמש מקצוען
מורן אזולאי: ‏אחרי התנאי של לפיד שאם ירוץ יצטרך להתפטר מהכנסת, אלעזר שטרן ויתר על המירוץ לראשות עיריית חיפה.
@ההדר שבהדר אפשר להירגע ;)

אלעזר שטרן החליט לא להתמודד לראשות העיר חיפה

חבר הכנסת אלעזר שטרן ממפלגת יש עתיד הודיע כי ויתר על המירוץ לראשות עיריית חיפה: "נוכח האתגרים הגדולים ברמה הלאומית בכנסת ובחברה הישראלית כולה, החלטתי בשלב זה להישאר בכנסת ולהמשיך את העשייה החשובה ברמה הלאומית"​

800cd574272c1a30991c.jpg
אלעזר שטרן ויאיר לפיד | צילום: Ben Kelmer/FLASH90
אחרי התנאי שהציב לו יו"ר מפלגתו יאיר לפיד, לפיו אם ירוץ יצטרך להתפטר מהכנסת, הודיע היום חבר הכנסת ממפלגת יש עתיד אלעזר שטרן כי הוא מוותר על המירוץ לראשות עיריית חיפה.
בהודעתו נכתב: "נוכח האתגרים הגדולים ברמה הלאומית בכנסת ובחברה הישראלית כולה, החלטתי בשלב זה להישאר בכנסת ולהמשיך את העשייה החשובה ברמה הלאומית".

בשבוע שעבר הציב יו"ר יש עתיד, ח"כ יאיר לפיד תנאי לחברי מפלגתו כי מי שרוצה לרוץ לבחירות לרשויות המקומיות חייב להתפטר מהכנסת עם הגשת המועמדות בספטמבר. לפיד הציב זאת כתנאי למתן מימון מטעם יש עתיד למועמדים לבחירות לרשויות המקומיות, כך לפי פרסומו של אמיר אטינגר ב'ישראל היום'.
הרעיון העומד מאחורי התנאי של לפיד הוא כי מועמד אשר מנהל קמפיין לראשות העיר תוך כדי הישארותו ח"כ זהו זלזול בתושבים. הדרישה הותנתה לא רק לגבי שטרן וח"כ אורנה ברביבאי, אלא כלפי כל מועמד אשר יגיע משורות המפלגה בכנסת יידרש להתפטר מתפקידו בספטמבר עם הגשת המועמדות.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
ליעד אילני, המועמד לראשות עיריית רמת-גן: אני נגד העברת כספים מרמת-גן לערים אחרות. אבל צריך לומר את האמת: לא סמוטריץ ולא גפני שדדו את הכסף של רמת-גן. שאמה הוא זה שהביא את מסגרת ההלוואות של העירייה לשיא של כל הזמנים - 636 מיליון שקלים.

----------

משתמש מקצוען
חנני ברייטקופף בכיכר: בכינוס חשאי של עשרות גבאי בית כנסת ליטאיים בבני ברק - הוחלט על צעדים לקראת הבחירות המקומיות בעוד כחצי שנה. הגבאים דורשים מהפוליטיקאים להפר את ההסכם ולעשות הכול כדי למנוע את בחירת מועמד חסידות גור חנוך זייברט

עוד מברייטקופף: ההתנגדות לתמיכת הליטאים במועמד אגודת ישראל, מגיעה דווקא מהשטח ולא מהפוליטיקאים - שעד עתה נוטים לכבד את ההסכם שנחתם כאמור בבחירות הקודמות. הכינוס נערך בחשאיות גמורה, וזאת כדי שלא ינסו גורמים שונים לסכל את היוזמה של הגבאים והיא למנוע מחנוך זייברט לשבת על כס ראש העיר

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
בחדרי׳: נתוני סקר דרמטי של מנו גבע ומכון מדגם על הבחירות באשדוד: 92.9% מהמגזר החרדי שבעי רצון מתפקודו של רה״ע יחיאל לסרי שזוכה ל-38% תמיכה מקרב בעלי הדעה, מול 13.5% לשלושת המתמודדים הבאים לחמני, נכט וכצנלסון. המועמד ברק סרי במקום החמישי עם 10% בלבד.

יעקב ריבלין: לסקרים באשדוד יש ריח של דיזל אוניות:oops:. מומלץ לא לקחת לריאות. בבחירות האחרונות לסרי ניצח על חודו של חצי אחוז כשכל החרדים איתו. הפעם אין לו את ש״ס והסיעה המרכזית שלא רוצה להפסיד את בני ברק הבטיחה לדרעי שרק לא לסרי. אז איך הוא מוביל כאן בפער מטורף.

----------

משתמש מקצוען
16.5.2023 20:10
עוד מברק סרי בכנס באשדוד: ״אני לא אסתגר בלשכת ראש העיר ואתחבא מהתושבים. אני אשמע את התושבים, אשמע את המצוקות, אסייר ואקשיב. אני גם אשווק את העיר בתקשורת הארצית כדי להביא אליה יזמים, אנשי חינוך וכל מי שיכול לסייע לנו להצעיד את העיר קדימה״.
16.5.2023 20:07
אשדוד: ברק סרי פתח הערב את קמפיין הבחירות לראשות העיר בכנס בהשתתפות מאות תושבי אשדוד. ברק סרי אמר בכנס: ״אשדוד רוצה שינוי ואשדוד תקבל שינוי. אני אעבור בכל מקום בעיר, אדבר עם כולם ואביא את השינוי. בעוד חמישה וחצי חודשים אנצח כדי להרים את העיר הזאת למקום שהיא ראויה לו״.

יענקל בעל עגלה

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
עריכה תורנית
הדרמה בביקורו של יו"ר שס אריה דרעי אצל מנהיג דגל התורה מרן הגרי"ג אדלשטיין: מדובר בשלב נוסף בכינון היחסים עם בית הגרי"ג, כחלק מהסכם נרחב שנרקם בין ש"ס לדגל התורה, לקראת הבחירות המוניציפליות, שישפיעו על מספר ערים חרדיות בהם בני ברק, אלעד, בית שמש וביתר עילית.

יהודה גל

משתמש מקצוען

ראש עיריית אשדוד עושה סוף לשמועות: "אני נשאר לשמור על הבית"​

בפוסט נרחב ברשתות החברתיות מתייחס ראש עיריית אשדוד ד"ר יחיאל לסרי לחרושת השמועות ועושה סוף לספין השקרי • "אני מקבל אין סוף הצעות מפתות בכדי שאסכים להסיר את השמירה שלי על העיר", דברי ראשי העיר - JDN

הבחירות באשדוד זוכות לעניין תקשורתי נרחב וזאת בעקבות העובדה שעסקנים מקומיים מריצים לראשות העיר את ברק סרי אשר נכון לרגע זה טרם מתרומם בסקרים. התדרוכים שיוצאים מבית מדרשם טוענים כי הוצע לראש העיר המכהן לשמש כשגריר מרוקו ובתמורה הוא יוותר על תפקידו.

כעת, ראש העיר אשדוד ד"ר יחיאל לסרי עושה סוף לחרושת השמועות ובתדרוכים השקריים ומצהיר כי הוא נשאר לשמור על העיר אשדוד, וכלשונו, "תודה על כל ההצעות המכובדות והמפתות – כולל הספין החדש על תפקיד יו"ר מפעל הפיס. אני נשאר לשמור על הבית!".

בפוסט שפרסם ראש העיר בחשבונו האישי בפייסבוק הוא כתב: "תושבי אשדוד היקרים. אני יודע שיש מי שהיו רוצים שאעביר את המפתחות של העיר אשדוד לאנשים מטעמם שיהיו נוחים להם. אך דווקא היום יותר מתמיד, אני מבין את החשיבות של התפקיד שלי כשומר הסף. כמי שמחובתו לשמור על הבית לנוכח הרצון של גורמים בעלי השפעה וכוח להשתלט על העיר".

ראש העיר התייחס להצעות ששוגרו ללשכתו וכתב, "בשבועות האחרונים אני מקבל אין סוף הצעות מפתות, לתפקידים רמי דרג ובעיקר מפנקים – כמו שגריר בלונדון, שגריר בפריז, בניו יורק ומרוקו, ועתה גם תפקיד של יו"ר מפעל הפיס – ולו רק, שאסכים להסיר את השמירה שלי על העיר, או רק ארדם לרגע בשמירה על הבית. אולם דחיתי על הסף את כל ההצעות, ואף לא ביקשתי זמן לשקול. אין מה לשקול – אין לי כוונה להפקיר את תושבי אשדוד והעיר עצמה לגורמים שגמרו אומר להשתלט עליה! בטוב או ברע – במקביל להצעות בטוב, מתקיים מזה זמן רב מסע, שמושקע בו מיליונים רבים ע"י בעלי עניין כדי לגרום לתושבי אשדוד לשנוא את ראש העיר שלהם, ולקבל את הצעתם לבחור בשליחים מטעמם".

"וזה רק ילך ויתגבר ויהיה מכוער יותר ורע יותר ככל שיתקרבו הבחירות", ציין ראש העיר לסרי, "לא שגריר בעולם, לא יו"ר מפעל הפיס, ולא הכתרה שלי כנסיך בריטניה, וגם לא מסע הכפשה כנגדי. כל אלה ביחד ולחוד, לא יגרמו לכך שאבגוד בתושבי העיר שלי שנתנו בי אמונם, ושמצפים ממני להמשיך לשמור על הבית בשביל כולם".

"חשוב לי מאוד שהציבור בעיר אשדוד, יבין שאשדוד היא העיר הנחשקת ביותר כיום על ידי בעלי עניין רבים שחומדים אותה. אבל גם חשוב שיידעו כלל תושבי אשדוד, שנכון לעכשיו היא גם העיר המוגנת ביותר, מפני אלו ששנים מבקשים להשתלט על משאביה האדירים והיקרים, בזכות עבודה שעשינו עם השנים. אני כאן ואשאר כאן, כל עוד יש סכנה שיחזירו את אשדוד לאחור לימים חשוכים".

עוד כתב לסרי, "מיד עם כניסתי לתפקיד ראש העיר, וברגע שהבנו עד כמה העיר אשדוד פרוצה ולא מוגנת – נדרתי נדר שאשמור על הבית, על העיר שלנו ויהיה המחיר אשר יהיה. זרקו רימון רסס על ביתי, איימו על חיי ועל בני משפחתי, כאשר המשטרה הגדירה אותי כמאויים ברמה הגבוהה ביותר, ונאלצתי להסתובב במשך תקופה ארוכה בקדנציה הראשונה עם מאבטחים צמודים. הימים האלה חלפו".

"ניקינו את העיר מכל הגורמים השליליים, שמרתי מכל משמר על תרבות ארגונית ואווירה חד משמעית של חוק וסדר, בעירייה ובעיר. לא אתן שנחזור לתקופה החשוכה הזאת באשדוד. אני כאן כדי לשמור על הבית של כולנו. זאת ההתחייבות שלי לתושבי העיר האהובה שלנו אשדוד".​

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
ח"כ אורנה ברביבאי ב׳גל״צ׳ על אפשרות שתתמודד לראשות עיריית ת"א: "אני שוקלת את זה מאוד ברצינות. לפיד יתמוך בי אם אחליט להתמודד".

אילה מונטג

ארכיטקטורה גבוהה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
פרסום וקופי
עיצוב ואדריכלות פנים
בגלל הסקרים? אגודת ישראל חוזרים בהם מהתמיכה בלסרי. גורם בכיר מאוד ב'אגודת ישראל', אומר היום ל'כיכר השבת' כי באופן רשמי עדיין לא התקבלה החלטה לתמוך והם אינם תומכים בלסרי.

"תודה לה'"

משתמש מקצוען
בואו של הרב אריה דרעי היום לבית מרן הגרי"ג אדלשטיין זהו לקראת מהלך שת"פ מונציפלי גדול ורציני שמתבשל בין דגל לש"ס בכל הארץ בני ברק אלעד ביתר ובית שמש
נשמע מענין מאוד

----------

משתמש מקצוען
20.5.2023 21:12
חזקי ברוך: ‏קובי אלירז מי שהיה בעבר יועץ ההתיישבות של נתניהו ויועצו של נפתלי בנט, יתמודד בבחירות המקומיות מול ישראל גנץ על ראשות המועצה האזורית מטה בנימין.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
חנני ברייטקופף חושף ב'כיכר השבת': לסרי ויתר על הקול החילוני והתחייב לאגודת ישראל על סגירת עסקים ואטרקציות בשבת בעיר אשדוד אם יסכימו לתמוך בו. גורם פוליטי חרדי בכיר: "הצעדים הפלסטיים שעושה עכשיו לסרי לא יעזרו לו, יש כנגדו זעם אדיר שנצבר בחמש שנים האחרונות, לא יכול להיות שפתאום הוא יבוא רגע לפני הבחירות וינסה "למרוח" אותנו, איך אמר כבר גפני - אנחנו חרדים אבל לא מטומטמים.

אביר88

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
לדעתי התגובה (החיובית) של ברק סרי בתכנית מול גלית גוטמן תוסיף לו נקודות זכות רבות בקרב הדתיים באשדוד.
ולו רק בגלל שהיה היחיד בפאנל שמיחה מול אותם שקולם נדם בשעת מבחן,
וכך בלט ביושרו ואהדתו לחרדים.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
הבחירות באשדוד: חיזוק משמעותי למועמד לראשות העיר ברק סרי! יו"ר הסתדרות הגמלאים באשדוד נאווה מוקי הודיעה על תמיכה בברק סרי לראשות העיר אשדוד. "הגיע הזמן לדם חדש שיוביל שינוי בעיר".

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ש'

קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ:
נקרא  7  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה