מצב
הנושא נעול.

יוסקה הזמר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
עוד מהשר חיים ביטון לקאהן וחכם ב׳קול חי׳: ״יו״ר התנועה אריה דרעי הכריז לפני למעלה משנה כי ש״ס תריץ לראשות העיר אלעד את יהודה בוטבול שעושה עבודת קודש למען הציבור בעיר יום ולילה, אנחנו לא מרגישים שהציבור שלנו מקבל את כל מה שצריך באלעד. ללא קשר רוב הציבור באלעד ספרדי ואין שום סיבה שראש העיר לא יהיה שלנו. שיהיה ברור בעניין הזה אנחנו נלך עד הסוף״.
"לא יודע להגיד שם מועמד שירוץ בבני ברק. אבל אני יודע לומר שש"ס החליטה לסיים עם הליך הרוטציה בין דגל התורה ואגודת ישראל בעיר – אם יהיה הסכם, אין בעיה".

יענקל בעל עגלה

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
עריכה תורנית
בוועדת השמונה של אגודת ישראל הראו נכונות להצעת איחוד עם דגל התורה בירושלים, לפיה 'דגל' תקבל 5 מקומות ברשימה ו'אגודה' 4 מקומות. חלק ניכר מהדיון הוקדש לבחירות באשדוד, נוכח לחצי דרעי נגד התמיכה הפומבית של אגודה ביחיאל לסרי .
שטארק

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
בוועדת השמונה של אגודת ישראל הראו נכונות להצעת איחוד עם דגל התורה בירושלים, לפיה 'דגל' תקבל 5 מקומות ברשימה ו'אגודה' 4 מקומות. חלק ניכר מהדיון הוקדש לבחירות באשדוד, נוכח לחצי דרעי נגד התמיכה הפומבית של אגודה ביחיאל לסרי .
שטארק
זה אומר שאם יקבלו 8 מושבים כמו ב2013 זה חצי חצי...

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
חבר הכנסת לשעבר, איש העסקים יובל צלנר, הודיע שיתמודד לראשות עיריית ת"א-יפו (אור רביד).

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
בדגל התורה בירושלים מבהירים כעת כי כל מו"מ לאיחוד יהיה אפשרי אך ורק על פי החלוקה שנקבעה בבחירות האחרונות - 6 מקומות לדגל התורה ו-3 מקומות לאגודת ישראל.
צריך להזכיר שוב שבסוף העניין של איזה מקומות תקבל כל אחת הוא מאד חשוב, ופחות הניסוח, גם אם זה יהיה 20 נציגים לדגל ו5 לאגודה אבל ב10 הראשונים, המשמעות היא אולי ניצחון תודעתי אבל שום כלום......

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
איתי גדסי בקול חי: ישיבת סיעה סגורה וארוכה מאוד בשס, סביב הבחירות המונציפאליות הצפויות ברחבי הארץ. את הישיבה מנהל יו"ר שס דרעי, מלווה במצגות נתונים ממערכות הבחירות בשנים עברו. חלק מהחכי"ם מעלים טענות קשות על סיכונים לא מחושבים שנלקחים בלי תכנון מראש וגורמים להפסדים מתוקשרים

David shtern

כותרת - הטופ שבעימוד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
עימוד ספרים
יוצרי ai

מישה .

משתמש צעיר
אוטומציה עסקית
נוכח לחצי דרעי נגד התמיכה הפומבית של אגודה ביחיאל לסרי .

לסרי ראש עיר מצוין, העיר בשנים האחרונות רגועה ומנוהלת היטב, אולי לא התפתחה מי יודע מה, אבל בגדול העיר בידיים טובות, החרדים גם אם לא קיבלו הכל , (כי אף אחד כולל סרי לא יתן להם הכל ) קיבלו ומקבלים הרבה.
מאידך צריך לומר, ברק סרי הוא דמות לא מפוענחת, שמנסה תמיד להיות רגל בימין ורגל בשמאל, אף פעם לא ניתן להבין בראיונות עימו מה הוא באמת חושב , הוא תמיד שומר על עמימות ומפזר מסרים שכל צד יאהב לשמוע , הוא יאמר ''שהחרדים הם אחים שלנו וחלק בלתי נפרד מאיתנו, והם בשר מבשרנו'', ובאותה נשימה ימשיך ויאמר, ''שהם מבינים שלא ניתן להמשיך במצב הזה, וזה בלתי אפשרי כך, ובשיחות שלי עם חרדים אני שומע מהם שהם מבינים יותר ויותר שהם חייבים להשתלב ולהתגייס ולצאת לעבוד..'' זה האיש. לא שיש בזה בעיה אבל את דעותיו וכוונותיו האמיתיות הוא שומר לעצמו.
מעבר לזה שהוא היה יועץ של דרעי קדנציה אחת, מה זה אומר לגבי תפקודו של ראש עיר בעיר מעורבת כמו אשדוד? כלום.

David shtern

כותרת - הטופ שבעימוד
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
עימוד ספרים
יוצרי ai

איכא מאן דאמר

משתמש מקצוען
עריכה תורנית
להמשיך לעשות טוב לא הכוונה דווקא בראשות העיר, זה יכול להיות גם למשל בשגרירות במרוקו...

יוסקה הזמר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה

דרעי חושף: מרן הגרב''מ אזרחי ביקש ממני לעשות הכל למנוע פילוגים בין החרדים בבחירות הקרובות​

מאת: ישי אהרונוב כתב 'חרדים על הגל'

אמש התקיימה ישיבת סיעת ש''ס בראשות היו''ר אריה דרעי, רובה ככולה של הישיבה הוקדשה להיערכות המפלגה לבחירות המוניציפליות הקרובות. לדברי אחד הנוכחים, דרעי הציג בפני הח''כים מצגות ופילוחים, סיכויים מול סיכונים, והטיל על כל אחד מהם משימות לביצוע. דרעי אמר לנוכחים, ''הצבנו לעצמינו כמה מטרות אסטרטגיות שאסור לנו לוותר עליהם, כל אחד ואחד חייב לשים את כל כובד משקלו להביא את התוצאה הטובה ביותר על העיר בה הוא מופקד".

בראש רשימת הערים כצפוי, העמיד דרעי את העיר אלעד. ''בעיר כמו אלעד, שם יש לש''ס כ50% מהקולות לפחות, אין שום סיבה שראשות העיר תהיה בידי המיעוט. יש לנו באלעד את יהודה בוטבול, שאני יכול להעיד שחכם שלום זצ''ל אהב אותו אהבת נפש, מועמד חזק שמקובל על כולם לא רק על מצביעי ש''ס, והוא יהיה ראש העיר בעזרת השם", אמר. "קחו את ביתר עילית למשל, לאגודת ישראל אין יותר מ40% מהקולות ובכל אופן ראש העיר רובינשטיין כבר מכהן יותר מ3 קדנציות. היינו תמיד הוגנים איתם למרות שחטפנו על כך לא מעט. הפעם באם לא יהיו הסכמות באלעד לא יהיו הסכמות לא בביתר ולא בשום מקום''.

דרעי הוסיף ואמר, כי לפי הסכם שנחתם בין דגל התורה לש''ס בבחירות 2018 דגל צריכה לתמוך במועמד שלנו. ''אנחנו קיימנו את חלקינו בהסכם בפעם הקודמת ואין לי ספק שכך יעשו גם חברינו מדגל התורה''.

דרעי סיפר לנוכחים כי כשהיה לאחרונה אצל מרן ראש הישיבה הגרב''מ אזרחי, בין היתר עלה הנושא של הבחירות המוניציפליות. ''ראש הישיבה ביקש ממני שאשים את כל כובד משקלי למנוע פילוגים וסיכסוכים בין החרדים לדבר ה'. "עליך אני סומך שתצליח" אמר לי ראש הישיבה. אני רואה את הדברים הללו כצו השעה ואני יעשה הכל לפעול ברוח הדברים'' אמר דרעי. עוד הוסיף, כי כשעלה עניין העיר אלעד בשיחה אמר לי ראש ישיבה שדגל התורה מאז ומעולם כיבדה הסכמים, דגל התורה היא מפלגה של בני התורה, וככזאת עליה לכבד הסכמים, ועל זאת גאוותינו.

לגבי העיר בני ברק אמר דרעי כי הוא יושב לילות כימים עם הנציגים מכלל הקהילות בעיר. ''אנחנו יותר משליש מהקולות בעיר ונעשה הכל להגיע להסכמות. אבל אם מישהו חושב לנצל את הכוונות הטובות שלנו בכדי להדחיק את ההשפעה של בני התורה הספרדים לשולי השוליים, אני מודיע לו שהוא טועה ובגדול. אני לא מציע לאף אחד לבנות על זה'', כך דרעי.

בבית שמש המצב גם לא פשוט אמר דרעי לנוכחים. ''אי אפשר לבוא אלינו בטענות מדוע אנחנו נאמנים כיום לראש העיר עליזה בלוך. קודם כל אנחנו בקואליציה שלה כמו יתר המפלגות החרדיות, וש''ס ידועה שכשהיא בקואליציה היא לא מתנהגת כאופוזיציה. כל ראש עיר ששותף שלנו יודע שעלינו אפשר לסמוך עד הסוף''. עוד הוסיף ''אני רוצה להזכיר לכם שהיה לנו שם מועמד חרדי מצויין בבחירות האחרונות שנתמך ע''י כל גדולי ישראל, ודווקא אלו שעשו הכל להכשיל אותו ולהכתיר את ראש העיר בלוך הם אלו שמטיפים לנו היום על הצורך במועמד חרדי כשהם מתכוונים למועמדות האישית שלהם. תרגיעו, תשתו כוס מים, לאן אתם רצים, ראשות עיר זה תכנית שירים כבקשתך" אמר דרעי.

לגבי אשדוד אמר, ''אין לי הרבה מה לחדש לכם כעת, אני רק יכול לומר לכם שאנחנו יושבים עם כל הקהילות ללא יוצא מן הכלל, שומעים את כולם ונביא את הכל בפני מועצת חכמי התורה ומה שיורו לנו נעשה ונשמע. דבר אחד אני כן יכול לומר לכם, כל הספינים שאתם שומעים כל שעה או כל חצי שעה מכל המועמדים או שולחיהם, אין בהם אפילו לא מעט מן האמת. דעתינו תושמע בקול צלול ברגע הנכון.

יוסקה הזמר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה

קבצים מצורפים

• ביתר 2018.pdf
    KB 50.4 · צפיות: 12
נערך לאחרונה ב:

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
להזכירך
נתוני תוצאות הבחירות ב2018
אגודת ישראל קיבלה סך 6793 קולות מתוך 19817 קולות כשרים
בחשבון פשוט זה 6793 = 34.278649644244844%
דיברו על זה 1000 פעמים כבר שהנתונים הללו לא משקפים כלום...וגם הוא יודע את זה..

יוסקה הזמר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
דיברו על זה 1000 פעמים כבר שהנתונים הללו לא משקפים כלום...וגם הוא יודע את זה..
בבחירות האחרונות לכנסת ה25 יהדות התורה קיבלה בביתר 60%
איך אתה מחלק את זה בין אגודה לדגל?
כי בבחירות לעירייה דגל קיבלה 22%

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
בבחירות האחרונות לכנסת ה25 יהדות התורה קיבלה בביתר 60%
איך אתה מחלק את זה בין אגודה לדגל?
בבחירות המקומיות יש עוד מפלגות שהם מזוהות כחסידיות כמעט לחלוטין...
בבחירות הארציות יש 2,000 קולות שהצביעו למפלגות אחרות...
אם תסתכל על המועצה בביתר יש 6 מושבים לאגו"י, 1 לחב"ד, 1 לזיידה 1 להרשקופ (פורש מחב"ד עם טוב)=9,
דגל4+ ש"ס 4 =8,
מה שבטוח שזה קרוב יותר לחצי חצי (לא יודע אם מלמעלה או מלמטה) מ40%...

יוסקה הזמר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
בבחירות המקומיות יש עוד מפלגות שהם מזוהות כחסידיות כמעט לחלוטין...
בבחירות הארציות יש 2,000 קולות שהצביעו למפלגות אחרות...
אם תסתכל על המועצה בביתר יש 6 מושבים לאגו"י, 1 לחב"ד,
חב"ד מצביעים בבחירות לכנסת ג'?
הם לא מזוהים כמצביעי אגודת ישראל קלאסיים.
אתה לא יכול לכרוך את המצביעים שלו עם אנשי אגודת ישראל, כי הם לא תומכים בראש העיר.
הנתון שקובע זה המספרים בבחירות, ולא מספר כיתות או כמות בתי כנסת של כל קהילה.
ולא נראה לי שהנתון הזה ישתנה.

טראמפ 2024

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
עריכה תורנית
חב"ד מצביעים בבחירות לכנסת ג'?
הם לא מזוהים כמצביעי אגודת ישראל קלאסיים.
בביתר הם מזוהים עם רובינשטיין גם הסיעה הרגילה של חב"ד וגם הרשקופ.
אתה לא יכול לכרוך את המצביעים שלו עם אנשי אגודת ישראל, כי הם לא תומכים בראש העיר.
בשעת מאבק, לא בטוח...
זה בדיוק הנעלם הגדול...
נחיה ונראה,
אני מכיר את העיר טוב ולא חושב כמוך...

יוסקה הזמר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
אלעד און ליין: הוגשה עתירה מטעם "אמ"ת - הפורום החרדי למנהל תקין" לוועדת הבחירות האיזוריות רמלה-לוד לצו מניעה כנגד ראש עיריית אלעד להפסיק לאלתר פרסומים במימון עירוני המפרסמים ומאדירים את שמו של ראש העיר והמפרים את הוראות החוק. וגם להבהיר לכל עובדיה ונבחרי הציבור רשימת הנחיות בדבר המותר והאסור בתקופת הבחירות,

יוסקה הזמר

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
מי עומד מאחוריו?
אני לא מכיר את העמותה הזאת
קבל את מטרות העמותה מתוך גיידסטאר

מטרות רשמיות​

לפעול למען חיזוק וקידום שלטון החוק וכללי חוקיות המנהל ותקינותו במגזר הפוליטי, הציבורי ובקרב נבחרי הציבור, שמירת עקרונות יסוד חוקתיים ותיקון פגמים בפעולות המנהל הציבורי ונבחרי הציבור. סיוע לחשיפת שחיתויות וסיוע לחושפי שחיתויות שלטוניות במגזר הציבורי, בשלטון המרכזי והמקומי וסיוע בייעוץ וייצוג משפטי לנפגעי החריגה מכללי המנהל בתחומי התכנון והבנייה, איכות הסביבה והחיים או לאלו המרגישים כי הם נפגעים מגופי שלטון או גופים הפועלים בפיקוח שלטוני, קידום ערכי יסוד דמוקרטיים וערכי מנהל תקין בקרב החברה החרדית ובכלל באמצעות פעולות לחינוך והטמעת ערכים אלו. שילוב והשמת חרדים ובוגרי המגזר החרדי בתעסוקה ובתעסוקה בכל רשויות המדינה תוך הטמעת ערכי מנהל תקין בקרב המועמדים, לשמש כעותר ציבורי בהגשת עתירות, תביעות, פניות לרשויות ובכל הליך משפטי בפני רשויות מוסמכות ולרבות לוועדות הבחירות ולעניין תעמולה אסורה, לבתי המשפט המנהליים בעניין מכרזים, הקצאות וניהול תקציב בשלטון המרכזי והמקומי. לסייע ולייצג עותרים פרטיים, גופים ותאגידים הנפגעים או עלולים להפגע מהתנהלות רשות ציבורית או הפועל מכח הסמכה או רישיון של רשות כזו. פעולות לשיתוף פעולה עם גופים נוספים תוך פעולה להשגת מקורות פילנטרופיים למימון פעילות זו

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ת'

קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

בעלי חיים בראשי תיבות • אתגר 134

לוח מודעות

למעלה