קובי בורנשטיין ב'משפחה': ראה"ע אלעד ישראל פרוש קיבל לאחרונה הצעות להתמודד לתפקיד ראה"ע בי-ם, בני ברק ובית שמש, פרוש דחה את ההצעות ויתמודד שוב באלעד.
ברק סרי: "החלטתי לאחר חודשים של מחשבות ותוכניות, לרוץ לראשות עיריית אשדוד. נולדתי באשדוד ומעולם לא עזבתי את העיר. הקמתי כאן את משפחתי, כאן נולדו ומתגוררים גם ילדיי ונכדיי וכמובן גם אבי בן ה-84, אבינועם סרי שייבדל לחיים ארוכים."השמועות טוענות שברק סרי הכריז על התמדדות.
הוא עלה לראשות העיר על חודו של קול. אם אני זוכרת טוב 51% משהו כזה. כשכל החרדים ובמיוחד אבי אמסלם תומכים בו ב100% ויןם אח"כ , ויקם מלך חדש ...ישי כהן: במשך ארבע וחצי שנים בש״ס מתלוננים על היחס של ראש עיריית אשדוד יחיאל לסרי. טוענים שהוא כפוי טובה. פגע ביו״ר המקומי, אבי אמסלם, שלדבריהם הביא אותו ללשכת ראש העיר. דרעי דיבר עליו דברים קשים. לא הסכים לסלוח. ברק סרי, יועצו הקרוב של דרעי לשעבר, הכריז על ריצה וצפוי לקבל את תמיכת ש״ס.
צלח בקושי את הסיבוב הראשון כשגירד 40% מלמעלההוא עלה לראשות העיר על חודו של קול. אם אני זוכרת טוב 51% משהו כזה. כשכל החרדים ובמיוחד אבי אמסלם תומכים בו ב100% ויןם אח"כ , ויקם מלך חדש ...
ללא ש"ס אין ללסרי סיכו, לברק סרי?צלח בקושי את הסיבוב הראשון כשגירד 40% מלמעלה
אין לי מושגללא ש"ס אין ללסרי סיכו, לברק סרי?
איתי גדסי: המרוץ לראשות עיריית אשדוד: גורם בכיר באגו״י אומר לי כעת - ״לא הוחלט על תמיכה של המפלגה ביחיאל לסרי. לא נעשה מו״מ בלי תיאום עם ש״ס. באגו״י ובסיעה המרכזית מקבלים החלטות בצורה מסודרת לאחר התייעצות בדרכים המקובלות״.יעקב ריבלין: תמיכת אגודת ישראל בלסרי לא מובטחת,
יתכן ולסרי יקבל את הצעת ש"ס לתפקיד שגריר ישראל במרוקו וככה יסיר את מועמדתו.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ש'
קסא שָׂרִים רְדָפוּנִי חִנָּם (ומדבריך) וּמִדְּבָרְךָ פָּחַד לִבִּי:קסב שָׂשׂ אָנֹכִי עַל אִמְרָתֶךָ כְּמוֹצֵא שָׁלָל רָב:קסג שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי וַאֲתַעֵבָה תּוֹרָתְךָ אָהָבְתִּי:קסד שֶׁבַע בַּיּוֹם הִלַּלְתִּיךָ עַל מִשְׁפְּטֵי צִדְקֶךָ:קסה שָׁלוֹם רָב לְאֹהֲבֵי תוֹרָתֶךָ וְאֵין לָמוֹ מִכְשׁוֹל:קסו שִׂבַּרְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וּמִצְוֹתֶיךָ עָשִׂיתִי:קסז שָׁמְרָה נַפְשִׁי עֵדֹתֶיךָ וָאֹהֲבֵם מְאֹד:קסח שָׁמַרְתִּי פִקּוּדֶיךָ וְעֵדֹתֶיךָ כִּי כָל דְּרָכַי נֶגְדֶּךָ: