אולי את צודקת ...להחליף רופא!
אני אצל רופא א' לא יכולתי לעשות צילומים מאותה סיבה,
החלפתי לרופא עדין יותר, זה עדיין היה סבל אבל עבר בשלום.
רופא שינייים זה סוג של עינויים.אולי את צודקת ...
תמיד עשיתי ולא זכור לי שהיה סיטו לפני כחצי שנה עשיתי דרך הקופה והיה זועה ..
ברמה שאני לא מסוגלת לחזור לזה ...
וממש צריכה כמה סתימות
אצלנו זה עזרעשיתי צילום פנורמי נראה לך שזה עוזר ?
ובאמת תודה על העצות כבר חשבתי שהבעיה רק בי
אז אצלנו נתנו גז צחוק לפני צילום, בגלל רפלקס הקאה...גז צחוק בד"כ משתמשים בטיפול בעוד שהצילום הוא לפני זה
אפשר לנסות לבקש מהרופא שיחליף לצילום של ילדים ואז זה יותר קטן וקל
וכמו שאמרו נשימות דרך האף, צילום בישיבה ולא בשכיבה גם עוזר, וצריך רופא עם סבלנות! שיהיה מודע שיש רפלקס הקאות גבוה ככה שיארגן את כל מה שצריך לצילום לפני שדוחפים לפה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: