אנני יודעת איך מוחקים בשמחה אעשה זאת.@פיר אשמח שתמחקי את ההודעה העליונה.
אנני יודעת איך מוחקים בשמחה אעשה זאת.@פיר אשמח שתמחקי את ההודעה העליונה.
היא מאד מאד נדירה.[ ד"ר תמר רוזנר אמרה לי - ה"פנדה" רואה הרבה רופאים אבל הם לא רואים אותה.... יכול להיות שזה יותר מצוי אך לא מכירים את הסימנים...]יש לך עוד פרטים על התופעה, מעולם לא שמעתי עליה
מכירה משהי שניסתה ביופידבק - לא עזר ולא נהנתה...[ אצל מומחה מתל השומר, באופן פרטי... בהוד השרון ]
אבל כל מקרה לגופו.
צריך הרבה סיעתא לשמיא וכספים לרוב.
היא מאד מאד נדירה.[ ד"ר תמר רוזנר אמרה לי - ה"פנדה" רואה הרבה רופאים אבל הם לא רואים אותה.... יכול להיות שזה יותר מצוי אך לא מכירים את הסימנים...]
מתבטאת בכל מני אופנים שונים ומשונים .
החל מהפרעות תנועה, טיקים, תנועות לא רצוניות, דלקת פרקים וכדו'... וכלה באובססיביות, כפייתיות וכדו'.. שמעתי על משהי שזה "מחק" לה את כל הזיכרון ... [ זה חזר אחרי טיפול נכון ] היא קרובת משפחה של ה"כוראה" ויש דברים שמשותפים.
הפתרון שלה הוא טיפול אנטיביוטי.
היא שנויה במחלוקת ורופאים רבים אפילו בכירים מאד מאד לא מאמינים בה אבל היא קיימת!!!!
ומי שסובל ממנה מאמין בה מאד, כי הוא פשוט חש אותה .... ורואה את התגובה האנטיביוטית שמועילה.
כל התופעות הנ"ל במקרה של "פנדה" המקור שלהם הוא חיידק הסטרפטוקוק רק שלא רואים אותו בדם בצורה רגילה אל בבדיקת אנטיסטרפטוליזין . יש אנשים שזה יצא להם גבוה ולא יחושו כלום ויש שזה יפגע מאד.
תודה מכל הלב ממש מרגש הרצון לעזור אני חושבת שהוא בצע בדיקה כזאת לפני 4 שנים פנינו עכשיו לרופא משפחה והוא אמר שאין מה לעשות עם זה.
@פיר
סליחה על השאלה,
פשוט הסיפור הזה עצוב ונגע לי מאד.
אפשר לקבל את שם הבחור ושם האמא להתפלל עליו היום בסגולת ה9\9\9 ?
לא עושה עם זה שום דבר חוץ מלהזכיר אותו.... ותמחקו אחר כך מיד.
לא חייב למחוק לגמרי...אין מילים בפי להודות לך באמת שזה נוגע ללב ללא הגזמה אשמח מאוד אבל אנני יודעת איך למחוק?
האם אני צריכה להכנס להודעה המקורית שלי או לצטט את התשובה שלכם ולכתוב תגובה?לא חייב למחוק לגמרי...
תיכנסו להודעה שכבר כתבתם, ללחוץ 'עריכה' בתחתית ההודעה.
תכתבו את השם, אני אראה מיד, ולאחר מכן שוב עריכה ולהוריד את השם.
להיכנס להודעה האחרונה שכתבתם ולהוסיף. לא חייב ציטוט.האם אני צריכה להכנס להודעה המקורית שלי או לצטט את התשובה שלכם ולכתוב תגובה?
האם קבלתם?להיכנס להודעה האחרונה שכתבתם ולהוסיף. לא חייב ציטוט.
בהחלט. שתהיה רפואה אמיתית ומלאה בעז"ה!האם קבלתם?
סליחה רבלתםלהיכנס להודעה האחרונה שכתבתם ולהוסיף. לא חייב ציטוט.
הקדוש ברוך הוא יברך אותכם בכל הברכות תזכו לבריאות טובה וכל טובבהחלט. שתהיה רפואה אמיתית ומלאה בעז"ה!
היא מאד מאד נדירה.[ ד"ר תמר רוזנר אמרה לי - ה"פנדה" רואה הרבה רופאים אבל הם לא רואים אותה.... יכול להיות שזה יותר מצוי אך לא מכירים את הסימנים...]
מתבטאת בכל מני אופנים שונים ומשונים .
החל מהפרעות תנועה, טיקים, תנועות לא רצוניות, דלקת פרקים וכדו'... וכלה באובססיביות, כפייתיות וכדו'.. שמעתי על משהי שזה "מחק" לה את כל הזיכרון ... [ זה חזר אחרי טיפול נכון ] היא קרובת משפחה של ה"כוראה" ויש דברים שמשותפים.
הפתרון שלה הוא טיפול אנטיביוטי.
היא שנויה במחלוקת ורופאים רבים אפילו בכירים מאד מאד לא מאמינים בה אבל היא קיימת!!!!
ומי שסובל ממנה מאמין בה מאד, כי הוא פשוט חש אותה .... ורואה את התגובה האנטיביוטית שמועילה.
כל התופעות הנ"ל במקרה של "פנדה" המקור שלהם הוא חיידק הסטרפטוקוק רק שלא רואים אותו בדם בצורה רגילה אל בבדיקת אנטיסטרפטוליזין . יש אנשים שזה יצא להם גבוה ולא יחושו כלום ויש שזה יפגע מאד.
EMDR שהיא שיטה מעולה לחרדות
כן אבל בלי הפסקה.... שנים של נטילת אנטיביוטיקה אם לאחר תקופה ארוכה יש שיפור ממש מורידים מאד לאט ובזהירות אך לא לגמרי.ומה הטיפול? אנטיביוטיקה רגילה כמו לסטרפ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: