שים לב שהוא כבר כתב שcbt לא עזר.
תרופות זה שם מאד כוללמדובר בבחור שסובל ממחשבות טורדניות מזה כמה שנים
ניסה טפולים שונים .
התרופות שהוא מקבל לא עוזרות
סבל גדול מאוד
ניסה גם c.b.t.
סובל מאוד מאוד
בחור צעיר אינטלגנטי .
האם שמעתם שתרופו לא עוזרות ?
תודה על התשובה הבחור כבר פנה לרופאים ממחים ובנתים צריך רחמי שמים מרובים.תרופות זה שם מאד כולל
יש סוגים שונים ושילובים ביניהם
חשוב ללכת למומחה שידע להגיע להתאמה נכונה
ויחד עם הטיפול התרופתי לשלב גם טיפול CBT מקצועי
מה ההבדל בין נוירו פידבק לנוירו פידבק דינמי?שני דברים שידוע לי שיכולים בהחלט להועיל:
נוירופידבק דינאמי
נתיב הא"ב
אפשר לשלב את שניהם.
גילוי נאות: אני מתעסקת בשני התחומים הללו.
גילוי נאות 2: אני לא מהמרכז, כך שאחוזים לא יהיו לי כאן....
תודה רבה.שמעתי לאחרונה על EMDR
הטיפול שמלכתחילה מיועד לטיפול בטראומה ופוסט טראומה אבל הבנתי שהוא יעיל בעודסוגים של הפרעות
הטיפול הוא יחסית קצר ויעיל ובנוי על תזוזות עיניים מסויימות שמשחררות לחצים נפשיים
הטיפול אינו תרופתי
שווה לנסות בעיקר שהשינוי אמור להיות בתווך קצר. קראתי שמטפלים בשיטה במשרד הבטחון
אין לי ניסיון בתחום ולא מכירה מישהו שהתנסה אבל יצא לי לקרא על זה וחפרתי קצת ברשת והתגובות מאוד מעודדות
לפי הידוע לי אין שום תופעות לוואי
לפי דעתי טפל אצל רופאים מנהלי מחלקות.@פיר הוא הלך לטיפול אצל מקצוענים בתחום או לכאלו שיודעים לעשות הרבה רוח?
תודה על התשובה מכיר אולי איש מקצוע שיכול לעזור?עדיף לכם לא להתמקד במחשבות עצמם (אם ניסיתם את כל הנ"ל)
אלא להתמקד יותר במיינפולדס, נשימות, מדיטציות, מאוד כדאי להשקיע בזה, אולי גם ללכת לאיש מקצוע.
והרבה הרבה כושר.
אם מעניין אתכם, יש מכשיר שנקרא 'ביופידבק' שמיועד בדיוק לנשימות במקרים כאלו.
איפה בירושלים?בירושלים?
תוכלו לדבר איתי איכשהו בפרטי?איפה בירושלים?
באיזה צורה לא ניתן ליצור קשר פה בפרטי אם תתנו לי מיילשלכם.תוכלו לדבר איתי איכשהו בפרטי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: