שיתוף בחור חביב מחפש לו שם..

ctrl-p קונטרול פי

משתמש מקצוען
תאמת קצת מרגיז לומר אז לפי איך שאנשים פה דפקו שמות אני מתחיל להבין מאיפה הגיע המצב שפוגשים ילד מתוק ושואלים אותו איך קוראים לך הוא אומר לך מתושלח... ואתה לא מבין מה עבר על ההורים שלו...
לא הציור אלא האישיות שלו צעקו לי כמה שמות ובחרתי באחד. וזה כבר לא רלוונטי. אבל יש פה הרבה שדפקו לו פשוט את השם הכי מגעיל שהם מכירים ואני לא מבין למען השם מה נטרק? הבחור פה עשה עבודה של יותר ממקצוען שפך פה תהליך שהוא עבר עם הדמות....
התגובה שלי היא לא לתקוף ח"ו היא הבעת תסכול... וד"ל

אלישבע רבקה

משתמש מקצוען
הדמיות בתלת מימד
עיצוב ואדריכלות פנים
תאמת קצת מרגיז לומר אז לפי איך שאנשים פה דפקו שמות אני מתחיל להבין מאיפה הגיע המצב שפוגשים ילד מתוק ושואלים אותו איך קוראים לך הוא אומר לך מתושלח... ואתה לא מבין מה עבר על ההורים שלו...
לא הציור אלא האישיות שלו צעקו לי כמה שמות ובחרתי באחד. וזה כבר לא רלוונטי. אבל יש פה הרבה שדפקו לו פשוט את השם הכי מגעיל שהם מכירים ואני לא מבין למען השם מה נטרק? הבחור פה עשה עבודה של יותר ממקצוען שפך פה תהליך שהוא עבר עם הדמות....
וואי זו ממש לא היתה הכוונה
@נתנאל Art עשה עבודה נדירה!!
השיתוף של התהליך מדהים, והתוצאה הרבה יותר ממושלמת!!
מאמינה שאנשים לא סתם דפקו שמות אלא הדמות אמרה להם משהו
אף פעם לא קרה לך שראית מישהו שאתה לא מכיר ואמרת וואי איך מתאים לו השם **** ובאמת קראו לו ככה?
השם שהרבה אנשים נתנו פה ממש לא בא מהקטע המגעיל, לא נראה לי שמישהו חשב שזה שם מגעיל... זה שם עם אפיון כלשהו, שם שבא לבטא משהו
וכן אני מכירה הרבה אנשים עם השם הזה והם אנשים מדהימים ולא 'מגעילים'
ואם הדמות שידרה להרבה אנשים את אותו שם ואת אותה הרגשה זה רק מראה על המקצועיות של מי שיצר אותה

ואם כבר מדברים על זה אז זו הזדמנות להזכיר לא תמיד לבחון אנשים דווקא בגלל השם שלהם
יש שמות עם כל מיני קונוטציות שגורמות ישר לשייך / להכליל וכו', תסתכלו קודם על הבנאדם ורק אז על השם...

ctrl-p קונטרול פי

משתמש מקצוען
אף פעם לא קרה לך שראית מישהו שאתה לא מכיר ואמרת וואי איך מתאים לו השם **** ובאמת קראו לו ככה?
השם שהרבה אנשים נתנו פה ממש לא בא מהקטע המגעיל, לא נראה לי שמישהו חשב שזה שם מגעיל... זה שם עם אפיון כלשהו, שם שבא לבטא משהו
ואם הדמות שידרה להרבה אנשים את אותו שם ואת אותה הרגשה זה רק מראה על המקצועיות של מי שיצר אותה

ואם כבר מדברים על זה אז זו הזדמנות להזכיר לא תמיד לבחון אנשים דווקא בגלל השם שלהם
יש שמות עם כל מיני קונוטציות שגורמות ישר לשייך / להכליל וכו', תסתכלו קודם על הבנאדם ורק אז על השם...
אוקי יכול להיות טעות שלי.
סורי...

2020 ESTER

מאיירת דיגיטלית משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי

לקחתם קשה את העניין...
רק רצו להכניס קצת הומור......

משתמש אנונימי

משתמש מקצוען
איור וציור מקצועי
וואו חבר'ה איבדתם את זה קצת. אנחנו בקהילת המאיירים, אני חושבת.
ו.. חוששני שכשאדם מעלה ציור, הוא מצפה למחמאות והערות על מעשה ידיו.
אה.. אם זה לא נכון- שכחו ממה שאמרתי. חה, אני? בכלל ישנה עכשיו.
ולעניין עצמו, ציור מדהים! אפיון(הוכחה- רמת ההיענות לנתח את אישיותו ולתת לו שם), תאורה והצללות- פצצה. בחירת המברשות מעולה, ממש יוצר רכות ונעימות לעין.

בוריס ג'ונסון

משתמש צעיר
באמת ציור יפיפה ומעניין
(קראת לו על שמך?;))
קצת מוזר לי השילוב בין העיניים התמימות והחמודות לבין השילוב ידיים הסמכותי..
אולי נמשים בלחיים ישלים את הדמות..

הילה לי

משתמש פעיל
וואוווו
ציור מהמם!
העיניים פה זה הדבר הכי משמעותי , רכות כאלו ועדינות
ממש ציור חי
מושלםם

טאלי

משתמש מקצוען
שמע .הוא מרגיש בנאדם אמיתי.מהדמויות הטובות האלו שיש להם סיפור חיים הזוי.. .
יש לו אמנם מבט תמים וחמוד ונאמן מאוד.מהאנשים האלו שכולם רוצים להיות ליידם .אבל הם לא.... והוא מסתיר משהו !מה הוא מסתיר למען ה'????
הצלחת לסקרן !
ומבחינת האיור.. ממש ממש ממש יפייפה!!!

נתנאל Art

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
איור וציור מקצועי
רגע,
תספר לנו את סיפור חייו?
נשמע מסקרן.
יש ציורים שדורשים סיפור.

חח גם לדעתי הוא נראה ממש בחור רגיש..

מהדמויות הטובות האלו שיש להם סיפור חיים הזוי.
ביקשתם לחשוף את הסיפור? קיבלתם!

חוקרת

משתמש מקצוען
סיפור חייו של נתי על פי בקשת הציבור

שלום לכולכם, אני נתי
כן נתי כזה, רגיש, חסר ביטחון ואוהב להיות עם עצמי
אה כן, גם עם כדרלעומר חברי הטוב, אנחנו יושבים יחד בטבע ושותקים

יום אחד שישבתי כך בשקט עם עצמי חשבתי מה יהיה כשאגיע לשידוכים, מי מכיר אותי בכלל? מי מהחברה הרציניים מעריך אותי, יודע משהו עלי
החלטתי לקחת את עצמי בידיים ולעזור לעצמי
החלטתי להפסיק לשדר את מה שאני באמת
באחד משיטוטי בספריה, מצאתי את מה שחיפשתי, מדריך לשפת גוף, זה היה מרתק.
התחלתי להתאמן על שפת גוף אחרת, שמשדרת עוצמה והחלטיות
ובאמת הרגשתי שהסביבה פתאום מסתכלת עלי אחרת, הדיבורים שלי נישמעים
אפילו @נתנאל Art תפס אותי פעם בפוזה מוצלחת במיוחד, מתאימה לתמונה לשדכן :)

לאט לאט הרגשתי שנתי האמיתי נעלם מתחת למעטה התחפושת, לא זה לא אני, אני אוהב את השוליים, טוב לי בהם
חזרתי לשם, חזרתי לשקט של עצמי
חזרתי למקום האמיתי והטוב שלי
והשידוך?
הכלה המהוללה שלי תצליח להגיע עד אלי
אני בטוח!!

פ. גינזבורג

זוצית ירושלמית לשעבר...
מנוי פרימיום
הפקות ואירועים
אפילו @נתנאל Art תפס אותי פעם בפוזה מוצלחת במיוחד, מתאימה לתמונה לשדכן :)
והשידוך?
הכלה המהוללה שלי תצליח להגיע עד אלי
אני בטוח!!
יש!!!
פעם ראשונה שהרעיון שלי יוצא לאור...

אולי מעניין אותך גם...