נכוןיש היום את רוב הערוצים לשמוע דרך קווי טלפון גם בפלאפונים כשרים
תשאלי (כמעט) כל בחור ישיבה והוא יביא לך רשימה...
לא נכוןולא בטוח שערוצים חרדיים עדיף מערוצי חדשות חילוניים.. מבחינת הרמה של התוכן...
סתם נקודה
ברגע שהתחלת עם רדיו חרדי לא קשה בכלל להחליף ערוץאפשר לשאול מה הבעיה בלהקשיב לרדיו חרדי חוץ מהעניין של בזבוז זמן?
תודה...שאלה טובה
ממש לא...לשמוע הטפות נגד רדיו ממי שגולשת בפרוג? מוזר משהו, לא?
גם אני לאלא הבנתי את ההשוואה
איזה מושגים ?אם בבית הסבא והסבתא היא שומעת ומכירה אז מובן מאיפה המושגים...
ולכן מה ?האינטרנט הוא זירה הרבהההה הרבהההה (ועוד כמה הרבההההים) יותר מסוכנת מרדיו
לא הבנתי את התשובה, אני חושבת שזה לא ראוי לבחורת סמינר לשמוע רדיו יש כאלו שחושבים אחרת........?אישית הייתי מציע לשחרר ולא לקחת אישי כמשימת שכנוע. במיוחד שזה משהו אינדוידואלי שלדעתכם הוא איום ונורא ובעיניי אחר הוא קלאסה וכמו שאמר @רק תורה דוגמא טובה:
האמת שזאת דילמההבעיה שכדי להגיע לתחנות רדיו החרדיות צריך לעבור דרך תחנות שונות ששמה ידברו על נושאים שיענינו אותה והיא "רק" תשמע לשניה אחת וא"א לדעת לאיפה זה ימשיך
וגם קול חי וקול ברמה אפשר לשמוע דרך המחשב [אם יש לה אפשרות להגיע למחשב עם אינטרנט]
מלאכת מחשבתתודה...
תשובה לגוף העניין יש ?
ממש לא...
מה ההשוואה בכלל ?
גם אני לא
מקווה שהוא הבין...
איזה מושגים ?
ולכן מה ?
לא הבנתי את התשובה, אני חושבת שזה לא ראוי לבחורת סמינר לשמוע רדיו יש כאלו שחושבים אחרת........?
האמת שזאת דילמה
כמו שאכן את מציינת,
היה עדיף מבחינה מסויימת להביא לה מחשב עם אינטרנט ?
זאת החלטה קצת קשה.....
אבל סורי לכל המגיבים למיניהם שהגיבו פרוג רדיו ושטויות כאלו...
אתם לא מבינים שיש הבדל בין אישה נשואה שאפילו ח"ו גולשת בפרוג ,(לדבריכם) או אפילו מאזינה ברדיו
לבחורת סמינר שתאזין לרדיו (או שתגלוש בפרוג....... לדעתכם) ?
אני ממש צריכה לשכנע אתכם שיש הבדל ?
לא.אני ממש צריכה לשכנע אתכם שיש הבדל ?
אכן לא ראוי להיחשף לרדיו בטענה של שליטה עצמית.תודה...
תשובה לגוף העניין יש ?
ממש לא...
מה ההשוואה בכלל ?
גם אני לא
מקווה שהוא הבין...
איזה מושגים ?
ולכן מה ?
לא הבנתי את התשובה, אני חושבת שזה לא ראוי לבחורת סמינר לשמוע רדיו יש כאלו שחושבים אחרת........?
האמת שזאת דילמה
כמו שאכן את מציינת,
היה עדיף מבחינה מסויימת להביא לה מחשב עם אינטרנט ?
זאת החלטה קצת קשה.....
אבל סורי לכל המגיבים למיניהם שהגיבו פרוג רדיו ושטויות כאלו...
אתם לא מבינים שיש הבדל בין אישה נשואה שאפילו ח"ו גולשת בפרוג ,(לדבריכם) או אפילו מאזינה ברדיו
לבחורת סמינר שתאזין לרדיו (או שתגלוש בפרוג....... לדעתכם) ?
אני ממש צריכה לשכנע אתכם שיש הבדל ?
אכן לא צריך לשכנע ולא רואה בזה סוף העולםאיך אני מצליחה לשכנע את אחותי בחורת סמינר למה לא כדאי שיהיה רדיו בנגן לבחורה חרדית ?
שום בעייה חוץ מהחור בראש שזה עושה הכל טוב את שאר המושגים יש גם באינטרנט....אפשר לשאול מה הבעיה בלהקשיב לרדיו חרדי חוץ מהעניין של בזבוז זמן?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: