למסירה בושם יוקרתי בשליש מחיר מסופר פארם

פוקוש

משתמש מקצוען
אתם לא מבינים שמדובר ברשת חזקה ויציבה מאוד כאן בירושלים. זה חנות מלאה בקונים ברצף כל היום מבוקר עד ערב בגלל המחירים שהם מצליחים לקבוע. אין לי מושג איך אבל המציאות היא שהמוצרים הם מאה אחז איכותיים.

יודעת מה, אפילו אם יש צד שהבושם מזוייף, תכלס הוא אותו ריח בדיוק? הוא מחזיק מעמד לפחות יום וחצי? אז מה איכפת לי יותר מיזה?

תבואי לשם ותראי את המצב בעיניים ואז תביני. אין מצב שם שמוצרים מזוייפים.

יותר מכך, יש שם מוצרים שעוזרים לך לחיות בחיסכון. לדוגמא, לילדים שלי אני לא קונה שמפו או מרכך שיער פנטן וכדומה אלא אני קונה גריקן 4 ליטר שמפו ומרכך שיער של שוורץ קופ שזה איכותי לגמרי ומחברת להם בפיה משאבה כמו במספרות המקצועיות וככה הילדים משתמשים בכיף בקלות אך בחיסכון.

אגב, החיסרון היחיד בליאור עדיא הוא שבדרך כלל אין להם טסטרים לבדיקת ריח בשמים
20190518_221441.jpg
20190518_221441.jpg
20190518_230124.jpg
20190518_221441.jpg

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
הקופסא היא לבנה במסגרת זהב. הבקבוק עצמו הוא שקוף עם צווארון זהב.

התכולה היתה כמדומני 200 מ"ל
טוב אז כנראה אנחנו לא מדברים על אותו מוצר.
באליאן הכי גדול זה 90 מ"ל.
ואני דיברתי על זה
0001614_-90-alien-thierry-mugler-90ml-edp-.jpeg

שמחה לשמח

משתמש מקצוען
את הבושם הספציפי הזה (אני מתכוונת לורוד), אני משיגה בסביבות ה-180 ש"ח באתר האמריקאי הזה הבושם מקורי והמשלוח עד 75 דולר הוא בחינם ופטור ממסי יבוא.
אני לא מבקרת בחנויות, עושה השוואות מחירים ברשת ומזמינה. (כמובן בשמים שאני מכירה את ריחם)
כשאני נכנסת לאתר זה נותן לי את המחיר במטבע מוזר ואני לא יודעת איך לשנות את זה.
תוכלי בבקשה להסביר לי?תודה!

גאולה דהאן

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים
התכולה היתה כמדומני 200 מ"ל
לא נראה לי שבשמי אליאן מגיעים בכזו כמות
הכי גדול שראיתי היה 3 אונקיות שזה משהו כמו 85 מ"ל (או 90 מ"ל)
והכמות הזו עולה בחו"ל (באתר הזה) בסביבות ה-180 ש"ח
aeex3ozw.jpg

גאולה דהאן

משתמש סופר מקצוען
סאונד והפקות אולפן
מוזיקה ונגינה
עריכה והפקת סרטים

מקצועי בלבד

Moderator
מנהל
מנוי פרימיום
aeex3ozw.jpg
טוב זה בושם אחר לחלוטין, בריח אחר
רק שימי לב שזה גם א.ד.ט. ולא א.ד.פ.
ולא ראיתי כזה בארץ

פוקוש

משתמש מקצוען
aeex3ozw.jpg
כן. בדיוק את זה קניתי. כנראה שאני טועה בכמות המ"ל. לצערי, רק לאחר שקניתי את זה בסופר פארם בכשבע מאות שח!!! ראיתי את זה בכל בו עדיקא בכמעט שליש מחיר. ואז כבר למדתי לקח ואת הבושם לבעלי קניתי בשאול תמרוקים כי בדיוק נגמר בכל בו עדיקא. אמנם זה עלה שם קצת יותר יקר מעדיקא אבל לא בהרבה

credit

משתמש צעיר
כמה עולה קוקו שאנל מדמוזל, 100 מ"ל מצאתי הכי זול ב540 שח

תפוזינה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
גם במיכל 11 הרבה יותר זול...

טוליפ

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
כואב לי שרבים מהציבור שלנו לא מודעים למציאות הזאת ונופלים שוב ושוב במחירי הסחטנות של סופר פארם ודומיו.

ברשת חנויות כלבוטק ליאור עדיקה בירושלים, מחירי הבשמים הכי יוקרתיים כמו קוקו שאנל ואליאן, ועוד, הכל הכל בחצי מחיר מהמחירים ברשתות ניו פארם וסופר פארם. רשתות אלו פשוט סוחטות אתכם במחירים פי 2!!!! בהתחייבות!! בדקנו והשווינו מחירים וזה פשוט הזוי!!! אל תעיזו להוציא כסף על ניו פארם וסופר פארם. לכו לבדוק קודם בכלבוטק עדיקה יש לו היצע גדול של הרבה בשמים מכל הסוגים לגברים ונשים והכל בחצי מחיר!! בדוק!!

כמו כן מחירי האיפור של מיטב החברות עולה שם הרבה יותר זול מרשתות הפארם הסחטניות. וכך גם במוצרים לטיפוח השיער.

אמנם יש לשים לב ולבדוק כל מוצר לגופו כי יש דברים מעטים ומסויימים שבכל זאת הוא לא לגמרי זול ולכן כדאי לבדוק היטב קודם קניה ולהשוות מחירים בין חנויות נוספות שדומות לכלבוטק עדיקה כגון שאול תמרוקים הסמוך יחסית. אך בכל מצב מומלץ ביותר להתרחק מניו וסופר פארם הם פשוט סחטנים גם לאחר מבצעים..

כלבוטק עדיקה נמצא צמוד לתחנת הרכבת הקלה יפו מרכז. ולאחרונה הוא פתח סניף חדש בירושלים בין התחנה מרכזית לצומת יפו שרי ישראל.

ולמי ששואל, מניסיון, לפחות מה שקניתי שם הבשמים הם מאה אחוז מקוריים ומחזיקים המון זמן כראוי לבושם יוקרתי.
קצת מוזר, אחרי הכל סופר פארם הם רשת גדולה וגם יבואנים של כמה חברות.
1. יתכן ולא ערכת השוואה כאשר יש מבצעים בסופר פארם.
2. יתכן ומדובר באו דה טוואלט ולא או דה פרפיום שהוא יותר מרוכז ויקר
3. יתכן ומדובר בבקבוק יותר קטן. (יצא לי לקנות בושם בחנות אחרת שנחשבת זולה ב100 ש"ח, התלהבתי מהמחיר וכשפתחתי גיליתי שמדובר ב 30 מ"ל, לא חשבתי כי הבקבוק של הטסטר שהיה בחוץ היה גדול)

מאיר530

משתמש פעיל
לטוליפ יש שני שיטות מסחר סופר פארם לא שמים דגש על בושם במיוחד ולכך אין להם עניין להוזזיל את הבשמים כדי שיכנסו אליהם יש להם דברים אחרים משא"כ עדיקה זה הבייבי שלו ולכך הוא מושך קליינטים עם בישום במחירים זולים

מעבר יבוק

משתמש פעיל
מי אמר לך שזה לא חיקוי ?
היום מאוד קשה להבדיל.
קחי איפור לדוגמא אם זה חיקוי החומרים לא תמיד בריאים.
קצת מוזר למה שימכרו כ"כ זול???
ואלה שלא חיקוי- שיא הבריאות.. נו ברצינות..
על המייקאפ של אסתי לאודר המקורי כתוב שלא עבר את המבחן הדרמטיאולוגי והאופטימולוגי... ועל מייקאפ של סקרה זה לא כתוב- מה תאמרו?

mayer

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני לא קונה בשמים בעדיקה, אבל רוב הדברים האחרים הם זולים בעשרות אחוזים מסופר פארם, ואפילו משאר רשתות השיווק! (שמפו, קרם ידיים, סבון, דאודורנט וכו')

דבוצ'קה

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
גם אני קניתי בושם בעדיקה בחצי מחיר,
והיום נראה לי שרב הירושלמים כבר יודעים על פערי המחירים העצומים בין המשביר/ סופר פארם וכו',
לעדיקה
צריך להזכיר גם את שאול תמרוקים שגם הם זולים מאד,
2 הרשתות זולות באחוזים משמעותיים גם באיפור, קוסמטיקה וכו',
(לדוג' דאודורנט של דאב עולה בעדיקה 8.90, וכמה בסופר פארם?)

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קיט ע'

קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי:
נקרא  0  פעמים

אתגר AI

חשיפה כפולה • אתגר 130

לוח מודעות

למעלה