נשמע טוב!את יכולה לקחת עוף מהמרק רק תתני לכל הנוזלים לצאת,
ואח"כ תתני לו גם טיגון שיקבל קצת השחמה,
אולי כדאי להוסיף גם פירה כדי לתת מרקם ומילוי, ואפשר גם ביצה
זה ירכך ויאחד את הכל.
מרגיש לי קצת חסר טעם, לא?הייתי מאדה בצל. מוסיפה את העוף בחתיכות, שם, מלח, פלפל שחור, קצת פפריקה מתוקה ואולי פטרוזיליה קצוצה.
מאדה כמה דקות.
משהה במסננת לניקוז נוזלים וממלאה בבצק
אל תשכחי שיש מעל זה רוטב פטריותמרגיש לי קצת חסר טעם, לא?
אני טועה?
אני מורחת על בצק קטשופ ומעל את עיסת העוף (אני טוחנת)מרגיש לי קצת חסר טעם, לא?
מהו ואיך מתנהגים איתו.אני מורחת על בצק קטשופ ומעל את עיסת העוף (אני טוחנת)
עוף+בצל מאודה+ שום מאודה+ א. מרק עוף, מעט פלפל שחור.
אישית מכינה בבצק פילאס
בצק פילאס יותר בריא מבצק עלים.מה הוא דומה/ שונה מפילו. בבריאות ובטעם ובטיפול??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: