זו כבר שאלה אחרת ממה שנשאל לפני.למשל הבוקר הזה לא הלכתי לישון...
איך אני שורדת את היום?
לפני השאלה היתה איך לקום לבוקר עם יותר מרץ.
עכשיו השאלה היא איך להצליח לקום בכלל...
דבר אחד ברור - בשביל לקום טוב צריך לישון טוב.
זו כבר שאלה אחרת ממה שנשאל לפני.למשל הבוקר הזה לא הלכתי לישון...
איך אני שורדת את היום?
בכל זאת זה קשה.חייבת לומר שנהנתי לקרוא את כל העצות המחכימות.
ואני חושבת שיכול לעזור לפעמים לא לחשוב מדי...
מגיע הבוקר ופשוט לקום
לא לחשוב על האם אני רוצה וכמה זה בא לי בטוב
פשוט לעשות!
לקפוץ מהמיטה ולא להשתהות...
את החשבון נפש והמחשבות אפשר לעשות בלילה לפני שהולכים לישון
הבוקר זה זמן לעשיה!
תודה על ההנחה נשמע שאת קמה חדה אם את מספיק מרוכזת לחשוב משפטים מורכבים כ"כלהגיד: מודה אני לפניך - מלך חי וקיים, שהחזרת בי נשמתי בחמלה. רבה אמונתך!
ולחשוב על המילים האלו. בדרך כלל עדיף על משהו מוגדר.
לדוגמא:
[ISPOILER]לא הכל ביחד כמובן. לדעתי כדאי לבחור משהו אחד או שתיים שיהיה קל להתמיד.[/ISPOILER]
- משהו אחד בחיים שלי שאני מודה עליו לה'. אחרי שבוע שבועיים של התמדה תגלי כמה טוב יש לך בחיים להודות עליו.
- משהו אחד טוב שקרה לי אתמול ואני עכשיו מודה עליו לה'. מעודד אותנו לראות את הטוב ביומיום.
- משהו טוב שאני רוצה שיקרה לי היום ואני מראש אומרת עליו כבר תודה כי אני בטוחה שזה יקרה.
- מעשה אחד טוב שעשיתי אתמול. זה נותן כוח ומשמעות.
- מעשה אחד טוב שאני אעשה היום, שהקב"ה מאמין בי שאני אעשה אותו - "רבה אמונתך".
אם אני לא זוכרת מיד כשאני קמה, אז כשאני אומרת מודה אני עם הילדים אני משתדלת לחשוב, או בברכות השחר. העיקר לחשוב טוב מתישהו. כשמתרגלים, זה פחות מסובךתודה על ההנחה נשמע שאת קמה חדה אם את מספיק מרוכזת לחשוב משפטים מורכבים כ"כ
מבחנתי כשאני נמצא במיטה, למילים "שכיבות שמיכה" יש רק משמעות אחת, וזה לא ממש הפתרון לבעיה המדוברת...משהו הכי קצר לדוגמא כמה שכיבות שמיכה.
הופה - הנה, התעוררה המורה לדקדוק!שכיבות סמיכה או שמיכה? - שרית זיו עריכה לשונית - מילה זו מילה
הכתיב שכיבות שמיכה הוא טעות, ויש לכתוב שכיבות סמיכה. כשאנו סומכים על מישהו אנחנו נשענים עליו בצורה מטפורית. אבל לפועל סמך יש גם משמעות פיזית.kullmus.co.il
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: