Rachel Greenstein
משתמש סופר מקצוען
בביקורי האחרון בסופר (נדיר, וטוב שכך)
גיליתי משהו שלא הכרתי:
ממרח בוטנים של בונבון.
קודם כל הכנסתי את זה לעגלה. לפני שמישהו אחר ייקח. כי מה שהכי טעים לי בבונבונים, זה המילוי.
בבית בדקתי בחשד וזה אכן המילוי של הבונבונים, ככה בקופסא, עונג אמיתי.
ואז היה לי דגדוג בקצות האצבעות להכין מזה בונבונים בעצמי.
ריסקתי גביעים של גלידה.
ערבבתי עם הקרם.
צרתי כדורים (אוף, זה היה דביק).
הקפאתי.
המסתי שוקולד חלבי (עם שברי בוטנים) וציפיתי.
לא נשאר כדי לצלם, תדמיינו לבד.
בפעם השניה במקום גביעי גלידה השתמשתי בפצפוצי אורז,
אבל לכדורים לא היתה סבלנות, אז שטחתי בתבנית, את השוקולד שפכתי מעל,
וכשהתקשה, חילצתי, הפכתי, ושפכתי שוקולד שוב. (כבר נגמר ההוא עם הבוטנים, לקחתי סתם שוקולד חלבי פשוט)
חתכתי עם סכין טבול במים רותחים.
ושוב אין לי מה לצלם.
אבל כמו שאמרתי, זו לא חוכמה, כי קיבלתי את הקרם על מגש של כסף. זה כמעט כמו לקנות את הבונבון בעצמו...
*אתגר*
איך מכינים אותו לבד בבית?
גם כי הכשרות לא מקובלת על כולם, וגם כדי שארגיש שזו כן חוכמה
@shira bira @hbecker
גיליתי משהו שלא הכרתי:
ממרח בוטנים של בונבון.
קודם כל הכנסתי את זה לעגלה. לפני שמישהו אחר ייקח. כי מה שהכי טעים לי בבונבונים, זה המילוי.
בבית בדקתי בחשד וזה אכן המילוי של הבונבונים, ככה בקופסא, עונג אמיתי.
ואז היה לי דגדוג בקצות האצבעות להכין מזה בונבונים בעצמי.
ריסקתי גביעים של גלידה.
ערבבתי עם הקרם.
צרתי כדורים (אוף, זה היה דביק).
הקפאתי.
המסתי שוקולד חלבי (עם שברי בוטנים) וציפיתי.
לא נשאר כדי לצלם, תדמיינו לבד.
בפעם השניה במקום גביעי גלידה השתמשתי בפצפוצי אורז,
אבל לכדורים לא היתה סבלנות, אז שטחתי בתבנית, את השוקולד שפכתי מעל,
וכשהתקשה, חילצתי, הפכתי, ושפכתי שוקולד שוב. (כבר נגמר ההוא עם הבוטנים, לקחתי סתם שוקולד חלבי פשוט)
חתכתי עם סכין טבול במים רותחים.
ושוב אין לי מה לצלם.
אבל כמו שאמרתי, זו לא חוכמה, כי קיבלתי את הקרם על מגש של כסף. זה כמעט כמו לקנות את הבונבון בעצמו...
*אתגר*
איך מכינים אותו לבד בבית?
גם כי הכשרות לא מקובלת על כולם, וגם כדי שארגיש שזו כן חוכמה
@shira bira @hbecker