בכל הבשרים אין הרבה תיבולבגוז'גידז'ה האמיתי אין כמון. רק מלח ופלפל. (טעמתי אצל כמה סבתות רציניות. וגם באולמות.)
קצת מלח ופלפל...
בכל הבשרים אין הרבה תיבולבגוז'גידז'ה האמיתי אין כמון. רק מלח ופלפל. (טעמתי אצל כמה סבתות רציניות. וגם באולמות.)
התבלין היחיד שיש להם זה הל. וזה יותר בלחם ובנוניטוקי.בכל הבשרים אין הרבה תיבול
קצת מלח ופלפל...
הטעם טוב ודומה!אפשר פרגיות טחונות הם יותר עם שומן זה יכול לצאת טעים עם תיבול טוב
אבל ג'וזגוזה זה לא יהיה
אגב אני לא בוכרית אבל יצא לי להכין גוזגיזה ...לפי המתכון של בני סיידא
מעניין לדעת שיש עוד גרסהבגוז'גידז'ה האמיתי אין כמון. רק מלח ופלפל. (טעמתי אצל כמה סבתות רציניות. וגם באולמות.)
נכון.אציין באופן כללי שלמטב ידיעתי מתכונים בוכריים בשריים אותנטיים כוללים בשר כבש או לפחות שומן כבש המוסף לבשר וכן זרעי כמון או כמון טחון
מתכונים הכוללים רק בשר בקר/עוף הם גרסאות קלילות יותר המותאמות למטבח הישראלי ולפעמים להיצע מבחינת כשרויות.
כמו כן אמרו לי שההגיה המקורית היא גושטגידז'ה.
אולמות זה לא אומר כלום.בגוז'גידז'ה האמיתי אין כמון. רק מלח ופלפל. (טעמתי אצל כמה סבתות רציניות. וגם באולמות.)
ממש לאהתבלין היחיד שיש להם זה הל. וזה יותר בלחם ובנוניטוקי.
עשית?אפשר עוד מתכונים בוכריים?
עשיתי פעם גוז'גז'ה (לא מהמתכון פה)עשית?
רוצה מתכון לבחש (פתח ושווא)?אפשר עוד מתכונים בוכריים?
עדיף דברים קלים בתור התחלה...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: