מה בערך המחיר של הנסיעה לוינה בשעות הבוקר ?יש מדריכי טיולים אבל אפשר בהחלט להסתדר לבד אם בודקים קודם.....
מנסיון - האוטובוס תיירים מומלץ מאד (החברה עם הגי'רפה האדומה) , עשינו ל 72 שעות. כולל הרבה מסלולים בתוך העיר בבודה ופשט וגם שיט על הדנובה.
אנחנו עשינו כרטיס חופשי ל 72 שעות לתחבורה הציבורית - לדעתי מיותר כי כל מקום כמעט שתרצו להגיע- האוטובוס תיירים גם מגיע וכשתרצו תח"צ תוכלו לקנות נסיעה בנפרד
אנחנו היינו 2 דקות מואצי אוצה זה רבע שעה- עשרים דקות מהאזור היהודי ורבע שעה מהדנובה... מקום מאד יפה...
ככר הגיבורים - מקום נחמד מאד, בחורף יש שם החלקה על הקרח ובקיץ שיט
היינו בעיירה סנטאדרה - עיירת אומנים ציורית נחמדה עם כמה מוזיאונים
נסענו יום אחד לוינה - 3 שעות ברכבת. אם יוצאים על הבוקר - משתלם מאד.
במסעדות הכשרות כדאי להזמין מקום קודם בפרט בשעות העמוסות - הגענו פעם לקפה תל אביב ואמרו לנו שאין מה לחכות..... וגם בכרמל חיכינו המון זמן
כדאי לבדוק שהמלון נמצא סמוך לתחנת מטרו.
היימסעדות בשרי חנה וכרמל .חלבי קפה תל אביב.
מאפיה פרויליך.
אם השגת מידע, אנא עדכני אותי.היי
יש לך מושג מה רמת הכשרות של המסעדות (ביחס לארץ כמובן) ??
תודה מראש
האמת שבסוף בחרנו ביעד אחר...אם השגת מידע, אנא עדכני אותי.
מלון סגרנו דרך אתר בוקינג היינו במלון דירות מודרני וברמה של 5 כוכבים.
אם לוקחים מלון ליד המסעדות הכשרות זה מאוד נוח.
דרך האתר אפשר לחפש לפי מיקום שרוצים וזה מאוד קל
תודה רבה על ההודעה המפורטת....לא ממליצה לעשות מנוי באוטובוס תיירים אלא רק לצאת לסיור עליו פעם אחת.
כן לעשות חופשי שבועי או 3 ימים בתחבורה של בודפסט שכולל את כל אמצעי התחבורה שיש שם כולל שיט בדנובה.
בכל מכונה לקנית כרטיסים לתחבורה ציבורית (יש כמעט בכל תחנה, וגם ביציאה מהשדה תעופה), יש גם כרטיסי חופשי שבועיכמו”כ איפה קונים את הכרטיס חופשי ל3 ימים בתחבורה הציבורית?
100 פרוינט הונגרי שווה 0.83 אג’(שימו לב ש100 פורינט זה בערך שקל, ולא כמו שכתוב שם)
טיסות היה משהו כמו 700 הלוך חזור ל2 אנשים, היינו בדירה הזו, עלה עוד 750 לשישה לילותכמה בערך יצא לכם לאדם ואיזה מלון הייתם??
אין יותר מדי מסעדות, יש את חנה וכרמל-בשריות, ויש את קפה תל אביב-חלבית, זה בערך 15 דקות הליכה מהדירה, בכל מקרה יש תחבורה ציבורית מאוד נוחהוליד איזה מסעדות זה ?
מתי הייתם שם?טיסות היה משהו כמו 700 הלוך חזור ל2 אנשים, היינו בדירה הזו, עלה עוד 750 לשישה לילות
אין יותר מדי מסעדות, יש את חנה וכרמל-בשריות, ויש את קפה תל אביב-חלבית, זה בערך 15 דקות הליכה מהדירה, בכל מקרה יש תחבורה ציבורית מאוד נוחה
אני הייתי לפני חצי שנה בדיוק, בערב פסחמתי הייתם שם?
שווה לסוע באזור לנוכה?
זה באמת היה בפוקס, 15 יורו לצד (בלי מזוודות, מזוודות זה עוד 21 יורו), ואני חיכיתי קצת ובינתיים זה עלה קצת המחיר, אני חיפשתי דרך גוגל פלייטס https://www.google.com/flights/?hl=heאיך מצאתם טיסות זולות?
תודה רבה רבה
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: