ודאי שיש לי זמן - מה את חושבת שאני עושה במוצאי שבת (כשהבית בלגן והכיור מלא והילדים חוגגים)?...מהמם!!! ויותר מהמם שיש לך זמן לזה...
הוא יכול להיות חבר של הבן שלי, בן ארבע וחציאבל הבן שלי בן חמש הסתכל ביחד איתי ואמר ואווו ענק וביקש ממני ללחוץ על חיוך אז בבבקשה
האמת הבן שלי באמת מאוד מתוק,הוא יכול להיות חבר של הבן שלי, בן ארבע וחצי
חוץ מהדובי הפרוותי, שמשך את לב כולם (עד כדי כך ששעתיים אחרי יצירתו הייתי צריכה לחזק את רגלו שכמעט נתלשה מהמריבות עליו) - שאר הבובות התקבלו באהבה רק אצל הילדון, שנהנה לראות אותי גם תופרת אותן... (רק הפילה הקטנה נתפרה בשביל אחותו הקטנה, שגם קינאה...)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ת'
קסט תִּקְרַב רִנָּתִי לְפָנֶיךָ יי כִּדְבָרְךָ הֲבִינֵנִי:קע תָּבוֹא תְּחִנָּתִי לְפָנֶיךָ כְּאִמְרָתְךָ הַצִּילֵנִי:קעא תַּבַּעְנָה שְׂפָתַי תְּהִלָּה כִּי תְלַמְּדֵנִי חֻקֶּיךָ:קעב תַּעַן לְשׁוֹנִי אִמְרָתֶךָ כִּי כָל מִצְוֹתֶיךָ צֶּדֶק:קעג תְּהִי יָדְךָ לְעָזְרֵנִי כִּי פִקּוּדֶיךָ בָחָרְתִּי:קעד תָּאַבְתִּי לִישׁוּעָתְךָ יי וְתוֹרָתְךָ שַׁעֲשֻׁעָי:קעה תְּחִי נַפְשִׁי וּתְהַלְלֶךָּ וּמִשְׁפָּטֶךָ יַעֲזְרֻנִי:קעו תָּעִיתִי כְּשֶׂה אֹבֵד בַּקֵּשׁ עַבְדֶּךָ כִּי מִצְוֹתֶיךָ לֹא שָׁכָחְתִּי: