אני אחרי בירור רצינימה עם סייבקס? או חברות נוספות?
במה הבוגבו יותר טובה משאר העגלות חוץ מהמותג כמובן?
היא מתקפלת יותר קטן מכולם?
בהחלט, אני רציתי את הסייבקס והמוכר אמר לי שהיא ממש לא מומלצת במדרגותאני אחרי בירור רציני
חד וחלק טוענים שסייבקס פחות חזקה
אחד המוכרים מהחנויות האמינות בבני ברק אמר לי שהוא לא מוכר לי אותה כי אני בקומה שלישית בלי מעלית ואני יחזור אליו מהר...(והוא מוכר את סייבקס)
מה שהוא טען שגם השירות שלהם זוועה
אבל גם אם שירות זה לא שיקול הוא טען שהשלד פחות חזק משמעותי והוא רואה את זה מלקוחות חוזרים...
שאני שומעת ככה מכמה מוכרים אני לא לוקחת סיכון של כמה אלפים...
דונה לגיל ממש קטן אבל ממש נוח וכיף בשביל רכבהי
אשמח לשמוע מנסיונכן איזה עגלה מומלץ לקנות,
עגלה לילד ראשון,
מחזיקים רכב סוזוקי ספלאש (תא מטען די קטן....),
גם באופן כללי וגם מבחינת ההתאמה לרכב.
תודה!!
משמעותי אם אני גרה בבנין עם מעלית?אני אחרי בירור רציני
חד וחלק טוענים שסייבקס פחות חזקה
אחד המוכרים מהחנויות האמינות בבני ברק אמר לי שהוא לא מוכר לי אותה כי אני בקומה שלישית בלי מעלית ואני יחזור אליו מהר...(והוא מוכר את סייבקס)
מה שהוא טען שגם השירות שלהם זוועה
אבל גם אם שירות זה לא שיקול הוא טען שהשלד פחות חזק משמעותי והוא רואה את זה מלקוחות חוזרים...
שאני שומעת ככה מכמה מוכרים אני לא לוקחת סיכון של כמה אלפים...
לא יודעתמשמעותי אם אני גרה בבנין עם מעלית?
דוקא שירות מעולה יעיל ומהירהשירות שלהם זוועה
פוקס 5, אבל היא עגלה ענקית לא תיכנס לתא מטען קטן.ד"א אם מעניין אותך ואת לא צריכה את העגלה מיידי
המוכר בניו בורן אמר לי שיש שמועות שהולך לצאת עוד דגם לבוגבו ושאני ידבר איתו עוד חודש הוא ידע להגיד לי יותר ברור
בשילב?אם יש לי הצעה ל-B5 מתצוגה ב-2900, שווה להוסיף עוד למעלה מ-1000 ש"ח בשביל לקנות B6? או שהפער בין B5 ל-6 הוא לא כ"כ משמעותי?
לא פוקס 5פוקס 5, אבל היא עגלה ענקית לא תיכנס לתא מטען קטן.
אם את חושבת רק על פרקטיקה של גודל הקיפול אז הB הכי נוחה, מבחינת נראות אני יותר אוהבת את הפוקס, היא גם נוחה יותר בהליכה עם הגלגלים הענקיים.
היא מאוד מזכירה את הבטרפליייצא דגם חדש, בחו"ל,
רחוק מאד מהB
דגם מאד גדול, יותר גדול מהFOX, ועיצוב שונה משאר העיצובים של הבוגבו
מה זה העגלה המוזרה הזו?לא פוקס 5
Bugaboo Dragonfly seat stroller Forest green sun canopy, forest green fabrics, black chassis | Bugaboo
Buy your own Bugaboo Dragonfly seat stroller Forest green sun canopy, forest green fabrics, black chassis at Bugaboo.com. Customize your stroller with your favorite color combination.www.bugaboo.com
קחי בחשבון שה- bee6 כבדה יותראם יש לי הצעה ל-B5 מתצוגה ב-2900, שווה להוסיף עוד למעלה מ-1000 ש"ח בשביל לקנות B6? או שהפער בין B5 ל-6 הוא לא כ"כ משמעותי?
עגלה אמבטיה + טיולוןמה זה העגלה המוזרה הזו?
סוג של טיולון, או בייבי עם אמבטיה?
לא קראתי את כל ההודעותלזוBugaboo Dragonfly seat stroller Forest green sun canopy, forest green fabrics, black chassis | Bugaboo
Buy your own Bugaboo Dragonfly seat stroller Forest green sun canopy, forest green fabrics, black chassis at Bugaboo.com. Customize your stroller with your favorite color combination.www.bugaboo.com
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: