בתנאי שהם לא באים על חשבון תוספת מינימום. אחרת חבל על הכסף.אכן. לפני המעבר לאופק חדש כדאי לעשות גמולים
עד 16 גמולים מחולקים ללא יותר מ4 גמולים בשנה.
כל מי שבאופק חדש או בעולם ישן אמורה לקבל תוספת. בעולם הישן התוספת נמוכה יותר (500 ש"ח למשרה מלאה)קופצת על האשכול
@רובין שרה מקווה שזה בסדר מבחינתך,
יש למישהי מושג מי אמורה לקבל את התוספת שכר שנקבעה ע"י משה"ח?
מה התנאים? וכמה מקבלים?
תודה רבה!!
למותר לציין שבאופק חייבים לעשות את זה בשעות שהייהא. העבודה כוללת גם שעות מעבר לשעות ההוראה הפרונטליות (שהייה ופרטני), והשכר גבוה יותר. בסך הכל הסכום פר שעה נמוך יותר מבעולם הישן, אבל מאחר וממילא גם בעולם הישן המורות משקיעות זמן מעבר לשעות שבהן הן בכיתה- זה עדיין משתלם. (עכשיו עם ההסכם החדש זה אפילו יותר משתלם)
שאלה אישית-כל מי שבאופק חדש או בעולם ישן אמורה לקבל תוספת. בעולם הישן התוספת נמוכה יותר (500 ש"ח למשרה מלאה)
נכון. ומעבר לזה- בבי"ס הרבה יותר קשה לעבוד... ועדיין- זאת האפשרות הכמעט יחידה להביא משכורת הגיונית בהוראה.למותר לציין שבאופק חייבים לעשות את זה בשעות שהייה
ואילו בעולם ישן אפשר לעשות את השעות מהבית
כמובן שיש את המעלה שציינת שבאופק מקבלים שכר על השעות האלו.
תלוי בדרגה ובוותק שלך. לפחות 1100 למשרה מלאה, כלומר לפחות 528 במקרה שלך.שאלה אישית-
אני באופק עם 48% משרה
יש לך מושג כמה תוספת אני אמורה לקבל?
תודה!!
וואו תודה!!תלוי בדרגה ובוותק שלך. לפחות 1100 למשרה מלאה, כלומר לפחות 548 במקרה שלך.
כאן יש את טבלת השכר המלאה
כמה הפער בין מורה באופק ללא BA למורה עם BA (דרגה 1 90% משרה)?היו על זה דיונים פה בפורום. אני לא מכירה את הנושא, ונראה לי שלא היתה פה מסקנה סופית
כמה הפער בין מורה באופק ללא BA למורה עם BA (דרגה 1 90% משרה)?
אפשר לבדוק את זה במחשבון שכר של משרד החינוך.
רק מה שבאופק חייבים B.Aכמה הפער בין מורה באופק ללא BA למורה עם BA (דרגה 1 90% משרה)?
נכתב ע"י טילון:רק מה שבאופק חייבים B.A
כשנכנסים לאופק מתחייבים להשלים תוך 4 שנים
לא רוצה להתחייבנכתב ע"י טילון:
אפשר לבדוק את זה במחשבון שכר של משרד החינוך.
המחשבון מעודכן לפי ההסכם החדש?? בעיקר התוספת המשמעותית מתחילת שנה''ל תשפ''ד?
השאלה אם משתלם לעשות BA בשנים הראשונות או לחכות לשנה הרביעית לצורך קבלת החזר...
עדיין לא.המחשבון מעודכן לפי ההסכם החדש?? בעיקר התוספת המשמעותית מתחילת שנה''ל תשפ''ד?
אני לא מבינה בזה+
לא רוצה להתחייב
אבל זה מה שאמרו לי אצלינו,
מי שעושה B.A. אחרי כניסתה לאופק,
תקבל שכר מופחת על כל זמן היותה באופק בלי תואר.
אשמח אם גם @טילון תחזק או תפריך את דברי.
בכ"א כך אמרו לי במשרד ההנה"ח במקום בו אני עובדת.
בהצלחה!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: