נכתב ע"י dem;1253679:בחו״ל זה ממש נהוג, האמא לא מגיעה לברית - לפעמים היא עדיין בבי״ח בכלל
מכירה משפחות בחו"ל.
כנראה שחו"ל גדול כי אצלם זה ממש לא נהוג. האם באה.
נכתב ע"י dem;1253679:בחו״ל זה ממש נהוג, האמא לא מגיעה לברית - לפעמים היא עדיין בבי״ח בכלל
נכתב ע"י שלמה;1253762:זה נראה יותר "טכני".
"שש אנוכי על אמרתך"נכתב ע"י msphoto;1253565:פעם המדד שלי לצילום טוב בברית היה לתפוס את הרגע המכריע בקלוז אפ חד ונושך, ושהמשפחה תחליט אח"כ אם הם רוצים את זה באלבום..
היום אני משתדל דווקא לתפוס את הרגע באופן כזה שלא יציק לעיני המתבונן הממוצע
אבל עדיין יש בי את המלחמה הפנימית הזו בין הצד שרוצה את הפריים הכי חזק, מביע, כואב, אפילו מרגיז, לבין הצד ה'ממלכתי' הנחמד והמנומס..
בצילום אירוע צריך להתמקד בעיקר בלתעד את האירוע מזוית נעימה, תמונה כמו זו תתאים יותר לסיפור טראגי ח"ו מאשר לתיעוד אירוע שמח.. וכמובן שתמונה כזו דינה ליפול בסינון הראשון של החומר.
ובכל זאת, תמונה שגורמת לי לעצור ולהביט בה בנסיון לפענח מה היא גורמת לי להרגיש - בזה היא כבר ממלאת את ייעודה
התכווצה לך הבטן? סימן שהתמונה טובה!
אז אם הלקוח לא זכה להנות (..?) ממנה, אולי פה מישהו יבין לדילמה שלי.
צפה בקובץ המצורף 193240
נכתב ע"י shיפי;1253772:זה בגלל שבברית האמא מצטערת כשהיא שומעת את התינוק בוכה
והצער שלה "פוגם" במצווה.
מצטערת????????????נכתב ע"י shיפי;1253772:זה בגלל שבברית האמא מצטערת כשהיא שומעת את התינוק בוכה
והצער שלה "פוגם" במצווה.
נכתב ע"י DESIGNIK;1253781:מצטערת????????????
חבל שזה המבט
נכתב ע"י מירי ב;1253771:
מכירה משפחות בחו"ל.
כנראה שחו"ל גדול כי אצלם זה ממש לא נהוג. האם באה.
נכתב ע"י נוי;1253864:אבל ברור שכל אם ורגשותיה הפרטיים.
נכתב ע"י shיפי;1253772:זה בגלל שבברית האמא מצטערת כשהיא שומעת את התינוק בוכה
והצער שלה "פוגם" במצווה.
התכוונתי על הרגשות הפנימיים הפרטיים כשצופים בכזו תמונה באלבום.נכתב ע"י rosmarin;1253889:זה לא רגשות פרטיים. זה מנהג.
והנהיגו את זה אצל קהילות מסוימות בעקבות אמהות שנכנסו לסכנה כי היו חלשות מידי בשביל לשמוע את בכי התינוק.
נכתב ע"י חנון;1253909:גם אצלנו נהוג שהאמא לא באה לברית, לסעודה יש שבאות ויש שלא
מנהג ישראל תורה היא!!!
נכתב ע"י rosmarin;1253889:זה לא רגשות פרטיים. זה מנהג.
והנהיגו את זה אצל קהילות מסוימות בעקבות אמהות שנכנסו לסכנה כי היו חלשות מידי בשביל לשמוע את בכי התינוק.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ע'
קכא עָשִׂיתִי מִשְׁפָּט וָצֶדֶק בַּל תַּנִּיחֵנִי לְעֹשְׁקָי:קכב עֲרֹב עַבְדְּךָ לְטוֹב אַל יַעַשְׁקֻנִי זֵדִים:קכג עֵינַי כָּלוּ לִישׁוּעָתֶךָ וּלְאִמְרַת צִדְקֶךָ:קכד עֲשֵׂה עִם עַבְדְּךָ כְחַסְדֶּךָ וְחֻקֶּיךָ לַמְּדֵנִי:קכה עַבְדְּךָ אָנִי הֲבִינֵנִי וְאֵדְעָה עֵדֹתֶיךָ:קכו עֵת לַעֲשׂוֹת לַיי הֵפֵרוּ תּוֹרָתֶךָ:קכז עַל כֵּן אָהַבְתִּי מִצְוֹתֶיךָ מִזָּהָב וּמִפָּז:קכח עַל כֵּן כָּל פִּקּוּדֵי כֹל יִשָּׁרְתִּי כָּל אֹרַח שֶׁקֶר שָׂנֵאתִי: