לא מסוכנת, אבל מסוכנת מאוד לחלק מהאוכלוסיה שסובבת את התינוקנ.ב. לתינוקות הקורונה לא מסוכנת.
אז הם צדקו...גם אני ככה הייתי עם חלק מהתסמינים
איכשהו אחרי שיחות עם רופאים קבעו לי תור לבדיקה
אחרי שבוע! שנדנדתי מתי באים אמרו לי שמחקו את הפניה כי הרופא המחוזי לא אישר..
אמרתי להם שאין בעיה אני יוצאת מהבידוד עם חום ושיעול..
אמרו לי מה פתאום אמרתי אם לא אישרו כנראה הכל טוב וניתקתי
בערב התקשרו ממדא אמרו שהם מתחת לבית ובאו לבדוק...
(ורק היום קיבלתי תשובה שלילית ב"ה)
אם אתם רוצים פתרון-תפנו אלי באישיחלם ממש!!
גיסי עם חום 5 ימים ומשתעל אשתו נדבקה ממנו.
אך אין בדיקה כיון שהוא לא היה ליד חולה מאומת.
הם כבר פנו למד"א לא מאמינה שאפשר לשנות את פרטי המקרה...אם אתם רוצים פתרון-תפנו אלי באישי
או שתחשבו לבד איך להיות מתאימים לקריטריונים....
בטח שאפשר... כשמפרסמים את המסלולים התברר שנחשף ל...הם כבר פנו למד"א לא מאמינה שאפשר לשנות את פרטי המקרה...
הבעיה היא שאני יוצאת יום יום לעבודה...מצד שני, אני חושבת שאם כבר א"א לצאת החוצה במילא ובני המשפחה לא יוצאים
אז אין כ"כ מה לחשוש
במקרה שלי הם צדקואז הם צדקו...
נזלת זה סימן די טוב שזה לא קורונה.+ נזלת
גם גיסי היה במצב הזה עד שהוא היה צריך פינוי דחוף לביה"ח והיום גילו שהוא נדבק בנגיף.חלם ממש!!
גיסי עם חום 5 ימים ומשתעל אשתו נדבקה ממנו.
אך אין בדיקה כיון שהוא לא היה ליד חולה מאומת.
לא נכון, מהכרות עם 8 חולי קורונה, כולם עם נזלת חזקה מאוד כמה ימים ראשונים, ואז התברר להם שהיו במגע עם חולה מאומת.נזלת זה סימן די טוב שזה לא קורונה.
בקורונה יש רק שיעול וחום בדרך כלל.
מקווה שאתה בבידודמהכרות עם 8 חולי קורונה
גם אני קראתי שבקורונה אין תסמין של נזלתשואלת בגלל שהבייבי שלי העלה חום ל40 מעלות + נזלת ושיעול.
גם אני קראתי שבקורונה אין תסמין של נזלת
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: