את יכולה לספר לי קצת על איך זה עבר? כאב לה?הבת שלי בת 5 חודים עברה את הבדיקה בלי הרדמה לפני כשבוע, מאז היא העלתה חום כמה פעמים, מאמצע הבדיקה היא מאוד מאוד לא רגועה
מישהו יודע אם יש קשר?
איפה ביצעתם?כאב מאוד
הבדיקה לא נעימה בכלל [!] גם לבוגריםהבת שלי בת 5 חודים עברה את הבדיקה בלי הרדמה לפני כשבוע, מאז היא העלתה חום כמה פעמים, מאמצע הבדיקה היא מאוד מאוד לא רגועה
מישהו יודע אם יש קשר?
יכול ליהיות שהחיידק לא מת אף פעם.כבר עברנו את הבדיקה. ואנחנו אחרי 4 דלקות תוך 3.5 חודשים! ועוד בדיקה שעדיין לא הגיעו תוצאות...
הםיכול ליהיות שהחיידק לא מת אף פעם.
למה לא לקחתם מניעה?
מומלץ מאוד להתייעץ עם מי שכתבתי למעלה, אדם דתי מנהל מחלקה ומקצועי מאוד.
בהצלחה מרובה.
אשמח למידע בעניין.שלי תתן מענה לאנשים אחרים באאותו הליך.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: