באיזו עיר את צריכה?עברה בדיקת ראיה ויצאה תקינה
חוששת שיש לה בעית מיקוד
איפה בודקים כזה דבר?
אשמח לכל בדל מידע
מה יש בלונדון?אם לא איתרו בעיה של מיקוד ראיה, אבל עדיין יש בעיות לימודיות כדאי לך ליסוע ללונדון.
אני נסעתי. אשמח לשתף אם תרצי. (בטלפון)
בהצלחה
ציפורה 0553301669
אשמח לקבל פרטים אודות האברךיש אברך מקרית ספר
שבנה תוכנה מיוחדת
לתרגילי מיקוד
באמת?יש אברך מקרית ספר
שבנה תוכנה מיוחדת
לתרגילי מיקוד
אשמח לקבל פרטים אודות האברך
אני לא מוצאת.באמת?
נשמח לפרטי התקשרות
אכן זה השם שלוקיבלתי תקופה למייל כתבות מעניינות על הנושא של מיקוד מהרב בייפוס מק. ספר (שבנה את התוכנה)
לא מוצאת את הקישור לזה.
אבל מצאתי סיפור שהיה מצורף אז.
יש למטה כתובת מייל שאפשר לפנות למשפ' בייפוס.
אלכסנדר קוברין המפורסמים. מגיעים אליהם מכל העולם. הם אופטומטריסטים שפותרים מגוון של בעיות ראיה וביניהן מיקוד ראיה. הטיפול שלהם במיקוד ראיה הוא על ידי משקפיים שמתקנות, ולא על ידי תרגילים מפרכים. אפשר לנסות כאן בארץ, יש שמנסים לטפל בשיטות האלו. אבל מי שלא מסתדר כאן עם מה שיש להציע צריך ליסוע לשם. אני החלטתי ליסוע מיד ולא לבזבז זמן בגלל שהבן שלי היה ממש גדול ולא היה לי זמן לנסיונות. ברוך ה' עזר מאוד. אבל צריך להיות עקביים. המשקפים הראשונים לא עשו כלום. החליפו לנו מספר (על חשבונינו) שוב לא עזר כלום. החליפו בשלישית (על חשבונם) ואז התרחש הנס! שחי וקיים עד היום הזה. זה המון סירבול. כל פעם לשלוח מסגרת לאנגליה ולקבל חזרה, וכל שנה צריך להחליף מסגרת עד גמר הטיפול שלוקח מספר שנים. אבל זה נותן תוצאות וזה מה שחשוב. יש על זה המון סיפורים של אנשים שהתנסו אישית, תתחילי לשאול ותתפלאי לשמוע כמה נעזרו שם. אצלינו טיפל ד"ר אלכסנדר. לורה המזכירה הראשית טענה שהוא המתאים לבעיות המיקוד של הבן שלי. תקבעי תור מהר, כי ההמתנה שם היא 8 חדשים.מה יש בלונדון?
איך שמים אגוז בין הכתפיים?קיבלתי מרופא עניים מומחה דר אהרון יעקובזון בירושלים.
לעשות 3 פעמים ביום עשר דקות לפי ההוראות.
בהצלחה רבה.
נשמע מענייןהוא הסביר לי שהתרגילים לא צריכים להבין
לעשות כל יום ורואים שיפור.
לגבי האגוז.. הכוונה לדמיין שיש אגוז..
שווה ניסיון.
לא כל דבר צריך להבין..
יש דברים נסתרים.. כמו בשיר..
עשינו תור למחר .@במבונה
גם לבן שלי יש צילינדר 2.5 (אולי 2.75, לא זוכרת מדוייק...)
זה לא משקפיים לראיה, אלא לחיזוק של המיקוד ולכן היא יכולה מצויין להסתדר בלעדיהם, גם אצלינו היה כך.
מה שכן- בהמשך התרגל לתחושה של המשקפיים ואם שוכח זה מציק לו... לא בגלל הראיה
רק שימי לב ש-280 לא תמיד מדייקים את הפוקוס (=המיקוד) של העדשה למקום שצריך ואז בעצם העדשה לא מתקנת את המיקוד.... מנסיון.
כשהחלפנו עדשות אצל אבי עבודי הוא פשוט הראה לנו לאיפה הפוקוס מכוון וגם אנשים פשוטים שכמונו הבינו שזה לא מה שרצינו מהמשקפיים...
לדעתי במיוחד במקרים של מיקוד שלא מדובר בעדשה עם מספר אלא עדשה עם צילינדר שבעצם מושכת את העין להתמקד- חשוב להשקיע בעדשה טובה. (את המסגרת אני עושה דרך הקופ"ח ורק מחליפה עדשות)
בהצלחה.
בהצלחה!שמעתי המלצות טובות על אבי עבודי. מקווה שהוא אכן יכין לו משקפיים ולא ידחוף גם תרגילים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: