בין חצי שנה לשנהכמה זמן לימודים?
לנשים ישיש בזה לימודי ערב?
ממש לא נכוןהיועץ תיאר לי את זה כעבודה מול עמוד עם קודים שצריך בעצם לעבור עליהם שהכל תקין, - נשמע קצת משעמם - לא?!
ודאי, הרבהובהמשך לשאלה הקודמת - יש בעבודה הזו סיפוק?
אולי משרת סטודנט...אפשר למצוא בזה משרה חלקית?
קשה בכל מקום בלי ניסיוןאפשר למצוא בקלות עבודה באזור ירושלים?
כןיש לאן להתקדם?
את יודעת לומר איזה מוסדות לימודים מלמדים את זה?לנשים יש
לא יודעת לגבי גברים
לא מכירה מוסדות שמלמדים גבריםאת יודעת לומר איזה מוסדות לימודים מלמדים את זה?
אני לא מתמצא בתחום...העבודה של בודק ידני היא לא מול קוד
בודק תכנה רגילאני לא מתמצא בתחום...
מה הכוונה ידני?
היי אני בדיוק מחפשת מקום לימודים שלא יהיה יותר מ-4 חודשים, לא אכפת לי כל יום... את יכולה לתת לי פרטים איפה למדת? מה המחיר? וכו'?תחום מעולה ומפותח מאד, כל חברה שמכבדת את עצמה מחזיקה היום צוות בדיקות מקצועי.
התמורה יחסית ללימודים היא בלי השוואה
אני למדתי 4 חודשים פעמיים בשבוע 4 שעות כל פעם = חובה להשקיע בקורס של 400 שעות כי זה המפתח להכנס למשרדים ממשלתיים.
המשכורות תלוי איפה.
בדיוק פניתי למכללה הזאת ומעניין אותי איך הרמה שם באמת, ומה עם השמה, הבנתי שהם עוזרים קצת... יש לך קצת פרטים לתת לי איך הם?מכללת QA EXPERT ברמת גן.
אירגנו קבוצה חרדית וכל הלימודים היו בזום. קורס מעולה.
מאיפה את בארץ? רוצה לימודים פרונטליים או בזום?מישהי יודעת איפה אפשר ללמוד את זה היום?
** האם צריך לקורס הזה לדעת אנגלית?
תודה
אני גם מתעניינתמאיפה את בארץ? רוצה לימודים פרונטליים או בזום?
לגבי אנגלית צריך לדעת ברמה בסיסית, לא כמו בתכנות. אבל תמיד זה יתרון.
בנות אני ממש רצינית ורוצה להתחיל לימודים אבל כמה שיותר ממוקד וקצר
ועם השמה בסוף הקורס
דיברתי עם חברת EXPERT
מה אומרות????
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: