מצטרפת לכל מילה!מקצוע בדיקות תוכנה הוא היום מאד מפותח!!
שווה ללמוד אותו - הלימודים אינם ארוכים או מפרכים (כמו הנדסת תוכנה) והמשכורת מגיעה די קרוב לשם...
הלימודים לא נקראים קשים מידי, ושימו לב, שהרבה מחומר הלימודים הוא תיאוריה ולא העבודה תכלס. (קצת מעצבן...)
שווה מאד לקחת קורס שכולל את מבחן ה-ISTQB - יש מקומות עבודה שמחפשים דווקא כאלה שעברו אותו...
יש קורסים מרוכזים של 8 שעות X 3 פעמים בשבוע = 24 שעות שבועיות וגומרים את הלימודים תוך בערך 4 חודשים.
ויש קורסים שמתפרסים על שנה וחצי - פחות שעות שבועיות - יותר מתאים לכאלה שרוצים לשלב עבודה תוך כדי הלימודים...
כמו כל מקצוע - קשה להיכנס לעבודה ללא נסיון
אך, אחרי שנתיים נסיון אפשר כבר להגיע ל12,000 ש"ח
אני אישית מאד ממליצה על המקצוע הזה. כמובן, שמאד תלוי סוג העבודה - יש מקומות/פרוייקטים שהעבודה בהם יותר משעממת. אבל ברוב המקומות מדובר בפרוייקטים מעניינים ומאתגרים.
בהצלחה רבה!!
ותפילה לס"ד - תמיד!
ממש לא נכון! מכירה מקרוב בכמה חברות ופרויקטים...המשכורת אפילו לא קרובה להנדסת תוכנה (פחות מחצי)
את צודקת אם משווים בודק תוכנה לתוכניתן לאחר קורס, אבל מהנדס תוכנה זה מישהו לאחר תואר ראשון 4 שנתי, זה הבדל משמעותיממש לא נכון! מכירה מקרוב בכמה חברות ופרויקטים...
אמנם יותר נמוך אבל לא בהרבה
ויחסית ללמודים ולמקצועות אחרים זה שכר מאוד יפה
אפשר להגיע ליותר מK20 בבדיקות תוכנה? אם כן בכמה שנות ניסיון?מצטרפת לכל מילה!
יש לציין שהכישורים שנדרשים למקצועות הנ"ל שונים בחלקם,
אם להנדסת תוכנה נדרש יותר ראש חזק מבחינה לוגית
אז לבדיקות תוכנה נדרש ראש חזק מבחינת מערכתית (ראיה מערכתית וראש גדול)
וכן, תמיד ניתן להתקדם לאוטומציה שזה תחום ממש חם ומשכורות יותר גבוהות
ממש לא נכון! מכירה מקרוב בכמה חברות ופרויקטים...
אמנם יותר נמוך אבל לא בהרבה
ויחסית ללמודים ולמקצועות אחרים זה שכר מאוד יפה
אני מאמינה שכןאפשר להגיע ליותר מK20 בבדיקות תוכנה? אם כן בכמה שנות ניסיון?
בדיקות ידניות כמובן.
איזה קורסים בתוך הקורס הרחב הכי חשובים?מקצוע בדיקות תוכנה הוא היום מאד מפותח!!
שווה ללמוד אותו - הלימודים אינם ארוכים או מפרכים (כמו הנדסת תוכנה) והמשכורת מגיעה די קרוב לשם...
הלימודים לא נקראים קשים מידי, ושימו לב, שהרבה מחומר הלימודים הוא תיאוריה ולא העבודה תכלס. (קצת מעצבן...)
שווה מאד לקחת קורס שכולל את מבחן ה-ISTQB - יש מקומות עבודה שמחפשים דווקא כאלה שעברו אותו...
יש קורסים מרוכזים של 8 שעות X 3 פעמים בשבוע = 24 שעות שבועיות וגומרים את הלימודים תוך בערך 4 חודשים.
ויש קורסים שמתפרסים על שנה וחצי - פחות שעות שבועיות - יותר מתאים לכאלה שרוצים לשלב עבודה תוך כדי הלימודים...
כמו כל מקצוע - קשה להיכנס לעבודה ללא נסיון
אך, אחרי שנתיים נסיון אפשר כבר להגיע ל12,000 ש"ח
אני אישית מאד ממליצה על המקצוע הזה. כמובן, שמאד תלוי סוג העבודה - יש מקומות/פרוייקטים שהעבודה בהם יותר משעממת. אבל ברוב המקומות מדובר בפרוייקטים מעניינים ומאתגרים.
בהצלחה רבה!!
ותפילה לס"ד - תמיד!
כמובן לא דרך כח אדם חרדיאני מאמינה שכן
אני יודעת שכיום לאחר 4-5 שנות נסיון המשכורות כבר 18K (ל-9 שעות)
יש גם תקנים ב25.בתור אחת שבתחום ומריצה גם אוטומציות...התקרה של השכר זה 18-20 K
חייבים רמה בסיסיתהאם חייבים אנגלית ברמה גבוהה?
בחברות הייטק לרוב נדרשת אנגלית טובה מאודהאם חייבים אנגלית ברמה גבוהה?
נכוןבחברות הייטק לרוב נדרשת אנגלית טובה מאוד
בנק/משרדי ממשלה- עברית, ואנגלית טכנית
יש גם תקנים ב25.
טיפ: לחפש משרות באתרים של החברות עצמן ולא דרך אתרי דרושים למינהם, וכן להתמקד בחברות שבהם לנסיון שלכם יש ערך מוסף להציע.
@אני456 את מכירה באופן אישי משרה של 25K?
כמה שעות? סטארט אפ?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: