לא בשמיים, אבל מרשים למדי.מה אומרים? זה הרבה או קצת?
לא בשמיים, אבל מרשים למדי.מה אומרים? זה הרבה או קצת?
למחלים זה מספר יפה מאוד,תוצאות מלאומית
צפה בקובץ המצורף 835721
לא מחוסן, היו לי תסמינים בסוכות ולא נבדקתי.
מה אומרים? זה הרבה או קצת?
למתחסן ומחלים מ-51 נחשב חיובי, רק מי שלא אובחן ולא חוסן נחשב חיובי מעל 150 (תראי בדיקות שהביאו פה קודם לכן )מענין לשמוע ממקור מדויק
האמת שזה הגיוני כי קודם מ 15 נחשב חיובי ועכשיו מ 150...
50-150 במאוחדת זה מה שהיה חיובי קודם.
עכשיו זה מ 150 נחשב חיובי [כך אמרה לי בודקת במאוחדת הבוקר]
מעניין בכל זאת לשמוע דברים מדוייקים ממי שבאמת מבין בשינוי בשיטת הבדיקה.
וזה לפי שיטת הבדיקה החדשה?למתחסן ומחלים מ-51 נחשב חיובי, רק מי שלא אובחן ולא חוסן נחשב חיובי מעל 150
כן,וזה לפי שיטת הבדיקה החדשה?
(בתוצאות של לאומית כתבו לי שהחל מ-1/2/21 שונתה שיטת הבדיקה)
זה נראה הרבה מאוד בשביל 'מחלים'תוצאות מלאומית
צפה בקובץ המצורף 835721
לא מחוסן, היו לי תסמינים בסוכות ולא נבדקתי.
מה אומרים? זה הרבה או קצת?
בכללית כתוב בעברית חיובי או שלילייש למישהו מושג איך זה בכללית? איך עובד המספרים?
זה נקרא שיש 41.7 שזה אמנם נחשב שלילי (פחות מ50) אבל בכל זאת משהו..זה נקרא שאין נוגדנים?
צפה בקובץ המצורף 835889
והמשהו הזה כנראה לא נמצא ברמה שהאדם אכן מחוסן.זה נקרא שיש 41.7 שזה אמנם נחשב שלילי (פחות מ50) אבל בכל זאת משהו..
זה מה שאני רוצה לדעת, זה תוצאות של בעלי, לא ידוע לנו שעבר קורונהוהמשהו הזה כנראה לא נמצא ברמה שהאדם אכן מחוסן.
זה אמנם לא מספיק מחוסן, אבל כנראה שכן עבר קורונה.זה מה שאני רוצה לדעת, זה תוצאות של בעלי, לא ידוע לנו שעבר קורונה
אני הדבקתי לעיל תוצאה מלאומית והם כותבים מספרים.הבדיקה ללא ערך מספרי זולה יותר, ולכן זה מה שהקופה נותנת.
היום גם הקופות עם ערך מספרי.הבדיקה ללא ערך מספרי זולה יותר, ולכן זה מה שהקופה נותנת.
יפה!אני הדבקתי לעיל תוצאה מלאומית והם כותבים מספרים.
ויש פה כמדומני גם תמונות מקופות אחרות עם מספרים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: