הלואי והיתה אחריה בת הייתי שומרת זה בגד מהמם והיא נראתה איתו מושלם... כנראה עין הרע. יש לי עוד בגד של מלאנז' שגם עבר מיבש ונשאר מעולה.. ממש מתסכל...אני כבר התחלתי לקחת בחשבון שהבגד של הגדולה יעבור לקטנה בהמשך העונה עקב התכווצות בשתי מידות...
בול מה שהיה לי איתם, רק הבדל קטן, אני קניתי מקולקציה חדשה (בפסח שעבר)אני קניתי בעונה הקודמת שמלה ב130 ש"ח!!!
נלבשה שעתיים בליל הסדר, כובסה ע"פ ההוראות פעם אחת. ללא מייבש, הבגד התכווץ מגיל ארבע לגיל שנה... התחתית נשארה תקינה.
פניתי אליהם - הם אומרים זה מעונה קודמת.
מה זה קשור? זה כשל בבד, מה נעשה שהיה גדול ושמרנו עוד חצי שנה קדימה?
בגד שלהם שקניתי העונה - התכווץ במעלות לא גבוהות ובלי מייבש.עם כביסה במעלות לא גבוהות וללא מייבש - נדיר שבגדים מתכווצים.
מה לעשות אנחנו שפוטים של החנויות החרדיות הרבה פעמיים מנצלים את זהבול מה שהיה לי איתם, רק הבדל קטן, אני קניתי מקולקציה חדשה (בפסח שעבר)
לבשו פעמיים בחג, כיבסתי בצורה הכי עדינה, בלי מייבש, והתכווץ במידה לפחות,
חזרתי לחנות והראיתי למוכרת את הבגד שלי בהשוואה לשמלה חדשה מהחנות, והיה הפרש של כ10 ס"מ,
תכל'ס, לא זיכו אותי, הם אמרו שאני הראשונה שמתלוננת,
מרוב שכעסתי עליהם לא הייתי מסוגלת אפילו לקחת מהם את השמלות (2 שמלות במחיר של כ180 לשמלה).
צודקת אולי, אבל זה מה שיש לי קרוב לבית.ממליצה לשקול לאיזה חנות להכנס, אנחנו לא שפוטים.
לא בכל מחיר קונים סגנון....
וב"ה יש מבחר נוסף וחלופות סבירות או מקבילות...
בשיין יש אפשרות לראות ליד הבגד תגית של לבוש משפחתי ואז רואים את הדוגמאות הזהות במידות שונות. לפעמים זה לא מופיע וצריך לעשות חיפוש כמו הכותרת של שם הבגד שרצית ובאחת הוריאציות תהיה האופציה הזאת.בקידי שיק יש את המעלה שיש להם סטים של מידות שונות מה שאין בנקסט ושיין ששם הדוגמאות מחולקות לפי פעוטים , בנים וכו. ואז אין לי אותו דבר לילד בן 6 גבוה וילד בן 4.
אגב, מישהי יודעת איך אני יכולה למצוא בגדים זהים בשיין בפעוטים לבן הקטן ובבנים לגדול?
אם מצאתי בגד יפה לקטן, איך אני בודקת אם יש אותו גם לגדולים?
ניסית לחזור אליהם? אני לא חוזרת בגלל המיבש, מיואשת מראש..גם אני קניתי את השמלה הזאת , ואחרי כביסה אחת ללא מייבש היא בקושי מגרדת לבת שלי את הברכיים...
בגד יקר שהרשיתי לעצמי אחד... מקידישיק התכווץ מאד. לפחות במידה וחצי
מסתבר שבגלל המיבש.. יש לי מה לחזור אליהם? אולי גם לכם קרה?
מדובר על הבגד הזה (מצלמה לא עובדת..)צפה בקובץ המצורף 1370037
וזה מהאתר
צפה בקובץ המצורף 1370038
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: