איפה היא נמצאת?יש את מינה, גם בגדים יפים מאד
איפה היא נמצאת?יש את מינה, גם בגדים יפים מאד
היא נמצאת בכפר חב"ד, אבל יש לה גם אתר:איפה היא נמצאת?
תודההיא נמצאת בכפר חב"ד, אבל יש לה גם אתר:
מינה | דף הבית | בגדים סרוגים איכותיים בסטייל אירופאי משובח
מינה סורגים לכם קולקציה חלומית, מחוטי כותנה איכותיים. האתר שלנו מבטיח לספק לכם את כל הטוב הזה במינימום מאמץ מצידכם ובמקסימום שירות מצידינו.mina.co.il
GOLF. יש שם עכשיו מבצעים ממש משתלמים.אוברולים פשוטים יותר אבל מכובדים
הזמנתי משם כבר כמה פעמים, בגדים יפהפיים ושירות מעולהתודה
נראה ממש מקסים
אין אותם בחנויות היא עושה מכירות לפני החגים או באתרמה החברה של הסטים ניו בורן של החנות מינה ובאיזה חנויות אפשר להשיג
פשוט לא נשאר מידות ואני רוצה לחפש בחנויות אחרות
זה מכירה ביתית?יש לי מכירה נוספת מדהימה בתכלת מרדכי בגדי תינוקות - מידה 10 יפים מאד
במחירים סבירים יותר ממכירות אחרות הטלפון שם הוא: 0533133368 נחמה.
מומלץ מאד.
תודה אני צריכה בביתר...יש לי מכירה נוספת מדהימה בתכלת מרדכי בגדי תינוקות - מידה 10 יפים מאד
במחירים סבירים יותר ממכירות אחרות הטלפון שם הוא: 0533133368 נחמה.
מומלץ מאד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: