רעיון!!הזמנה זולה באינטרנט:
רעיון!!
@עודישמע יקרה ומוערכת! אם תרצי יש באליאקספרס שמלות/ הופעות ממש יפות וזולות.
אני אישית קניתי שם אחת ואני ממש חורשת עליה... אף אחת לא מאמינה שזה מאלי...[אשלח לך קישורים כמובן בהודעה פרטית]
אשתי קונה בכל חנות כמעט בצפת, אפי' בשוק העירוני...בס"ד
שלום וברכה.
אני בעלת תשובה, בת 19, מחפשת חנות בגדים צנועים בצפת לא יקרה, או לחילופין מידע על גמ"ח באזור.
תודה מראש
העליתי המון קישורים אמש, ובגלל שאוטומטית מצורפת תמונת נשים ברגע הפרסום, מחקו לי לצערי [לא יכולתי לדעת כי אני בנטפרי]
אני לא הולכת עכשיו לחפש שוב את השמלות האלה, זה ממש לקח לי המון זמן וכוחאם מישהי קיבלה התראה למייל ותוכל לשלוח לי באישי את הקישורים שהעליתי אתמול, אודה לה מאוד!!!
מעלה שוב לטובת כולן, תודה ענקית ל @ליבר12 על העזרה!רעיון!!
@עודישמע יקרה ומוערכת! אם תרצי יש באליאקספרס שמלות/ הופעות ממש יפות וזולות.
אני אישית קניתי שם אחת ואני ממש חורשת עליה... אף אחת לא מאמינה שזה מאלי...
[אשלח לך קישורים כמובן בהודעה פרטית]
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: