רפונזל הבלונדה
משתמש חדש
שם פרטי של האמא היא קרובת משפחה שלי לכן אני יודעתסוויד זה חלק מהשם הפרטי או שם משפחה?
שם פרטי של האמא היא קרובת משפחה שלי לכן אני יודעתסוויד זה חלק מהשם הפרטי או שם משפחה?
מעולה, תודה!אני מבינה שהמצב
אולי נחלק ספרי תהילים?
אני אקח יום ראשון
@מרשמלובד"ה . ,אבל אין רע יורד מלמעלה" ! "אנו מאמינים שהוא עשה ועושה ויעשה לכל המעשים" אסור להישבר !
צריך לשנות את הכותרת.
מלולמותר לשאול מה המשפחה?
תרמנו.רוצה לומר תודה לכל מי שלקח חלק בתפילות, בחיזוקים, ישלם ד' שכרכם.
זה היה תפקידנו בשבוע שעבר,
וכעת התפקיד השתנה...
שמה כאן קישור לאשכול חדש שנפתח לעזרה למשפחה -
את האשכול הזה אסור לכם לדלג!!!!!!!!! כולנו נרתמים!!!!!!!
שלום לכולם, אחרי שהייתם אתנו כולכם בתפילה, בבקשה בחיזוקים לרפואתה השלמה של רחל בת גילה סוויד לצערנו הרב, רצה ד' אחרת והגברת רחל מלול הצדיקה נלקחה לבית עולמה בליל שבת האחרון, פרשת ויקהל. אני מכירה את המשפחה מקרוב, ולא יכולתי שלא לרשום כאן - להתחנן, לזעוק לכל מי שיכול!!!! נותרו בבית שבעה ילדים...www.prog.co.il
בשורות טובות!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: